- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Balathruin #73599 üzenetére
köszi! az a 66 fokos vrm nagyon baba bár alapon kéne, de azért ebből is kitudok indulni. Nálam a házban most 9 és fél perc futás után 76 fokos a gpu
-
Balathruin
veterán
válasz inspiroyhome #73598 üzenetére
-
inspiroyhome
senior tag
Habugi, esetleg emlékszel hogy milyen hőfokokat produkált a kártya a te házikódban teljesen alapon, úgy 5 perc furmark után?
nincs vele semmigond nehogy félreértsd csak kíváncsi vagyok hogy a te szélvihar házadhoz képest hogyan szerelep a zalman
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #73595 üzenetére
Hagyd, majd mindjárt õ is kopasz lesz ...TrollBeretva
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Beretvás
veterán
válasz inspiroyhome #73595 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #73582 üzenetére
Fogj kezet a
mentoral@Habugival okos telefon ügyben.@beretva: egyszer ki fogod húzni a dugót
-
mackosajt
addikt
Élek!
Hulla fáradt vagyok.
Kedden Nyíregyháza, Csernus, hazaérés 23 óra után, szerdán reggel meló, 4.20-as keléssel, utána boltok járása, fűtési cuccok beszerzése, kipróbálása. Fekvés 23 után.
Csütörtök reggel 4.20-kor kelés, meló, utána anyósékhoz az otthonba házassági évfordulózni, 7-8 között haza... kedves nagynéném volt szíves elpakolni, hogy tudjak szerelni fűtési vezérlést, közben a fürdőszobai radiátort "leverte"... előbb vissza kellett valahogy tenni, hogy ne is akarjon leesni, mert a tartó is kijött a falból...
20-21 óra között kezdtem a fűtési vezérlést átalakítani, 23-kor az utolsó bekötéseknél jártam, 23.30-tól feléledt a rendszer. Elpakolás, fürdés, fekvés... hopp, már éjfél elmúlt.
Ma reggel 4.20-kor kelés, irány meló.
Koffein bevitel 5.15-kor, műszakváltás közben. Utána 6.10-kor, beosztottakkal kávézás.
8.55-kor ritka dolog, 1 energiaital lecsúszik.
11-kor kávé megint.Reggel megint meló...
Jóccakát!
Viszont a vezérlés facccaaaaaaa!
Reggel ugyan nejem panaszkodott, hogy szerinte hideg van, de csak annyi történt, hogy a mi szobánk végre nem 24-26 fok között van, hanem 23 fokos volt, ami be volt kezdetnek állítva.
Délelőtt mikor érdeklődtem, már elégedett volt, mert a kiegyenlített hőmérséklet végett nem "fázott" a konyhába lépéskor, mert ott nem 21, hanem 22.5 fok volt, alig észrevehető a szobai 23-hoz képest.Mikor melóból hazaértem, stabil 23 volt mindenütt, lentebb is programoztam minden termosztátot 22.5-re.
Anyáméktól most hazaérve nejem elégedetten nyugtázta, hogy kellemes az idő mindenütt, így lentebb mentem 22-re, és a kapcsolási érzékenységet 0,1 fokra levettem, hogy még egyenletesebb legyen.
Kíváncsi leszek, mit fognak szólni.
Ha így is elégedettek lesznek a hőérzettel, akkor én már nyertem.
Igaz uszkve mindennel együtt 55 ropit sikerült bele dobni a dolgokba megint.
Tényleg jóccakát!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
inspiroyhome
senior tag
Gondoltam lövök pár képet a gép belsejéről, elég szarok lettek. egyedül ez az ami tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #73586 üzenetére
bevan gyüpesedve haggyad.. nem tudod megtériteni, megkell tapasztajja..xD
aki autot akar venni az utolsonak hisz annak aki ért is hozzá. én má megtanultam.. valaki venni akar v mi akkor csak helyeselni kell bármit is venne..
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #73570 üzenetére
Miért pont golf 3 td??? Nem akarlak lebeszélni róla, de egy pénztemető, nem olyan már mint a 2 es golf... kerómék 4 es golfja a gatyájukat is elviszi, pedig benyás.... egy dízel meg ha motort kell bontani egy vagyon..
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #73584 üzenetére
Hát jelenleg egy alcatel one touch-om van, ami kb annyit tud, hogy van saját 2mb tárhelye, van rajta fm rádió (az nagyon hasznos) jó az erősítője, és elég hetente tölteni, és semmi okosságot nem tud. De jó mert van... és sosem fagy le.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #73582 üzenetére
Nae. Ya need it fo ca's an nae gaemin o' aroun'!
Szóval te csak telefonálsz-> telefon kell neked
Aki netezne és telefonálna->telefonálásra is képes, telefonnak nevezett zsebszámítógép 6" alatti képernyővelYa like me pesan spake?! If ya ain' nae likin it ya be de'!
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Habugi #73571 üzenetére
ááá az okostelefon dologgal kilehet borítani engem... a telefon az telefonálni kell, meg sms-t küldeni. Legalábbis én itt leragadtam. minden másra ott a pc, meg a tablet. Engem pont most akart meglepni a párom egy galaxy valamivel (látszik mennyire élem a témát, azt sem tudom mi a neve), mondtam neki, hogy nekem nem kell... mert nem használom. Meg ismerem magam, ha valami értékeset kapok, akkor inkább itthon áll, nehogy baja legyen, akkor meg mi értelme, senki sem ér el telón. Na de mind1 lehet én vagyok maradi..
-
Televan74
nagyúr
Cukiság! [link]
Mindenbe beleugatok!!!
-
norbert1998
nagyúr
Csajbunyó. Jól látom, hogy a nagyobbik tomporú fedetlen felsőtesttel űzi a sportot?
[link](#73574) Razer6666 Most hogy elolvastam a neved, már mindent értek
igen pasztmek és a yetinek nincs arcszőrzete![ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #73572 üzenetére
monduk ahol kell lennie? mé felétek hol van, a seggeteken? jeti..XD
-
Habugi
addikt
válasz Jakuskacsa #73565 üzenetére
Jó ebben van valami. Legközelebb amikor bencsmárkolok nyugodtan oltsál le, szarkazmálj, mindegy csak marj meg valahogy. Majd reagálok és a leírásod/elmondásod alapján garantálom hogy roppant mód szórakoztatónak fogod találni azt ami következik! Ha ez kell vazze..
Egyébiránt olyasmi lehet számodra mint részemről amikor kiönt az okostelefonos emésztőgödör, a legtöbb ami telik olyankor annyi, hogy ütemesen beszúrok egy k800i képet..
Fincsibe, tudom hát csak *rvára nem sejtem..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
norbert1998
nagyúr
A jó büdös szájbakúrelt francba hát!
írtam vagy 3 hab-nyit, ráányomtam a küldésre és mielőtt elküldte volna, bezártam a lapotA llényeg, hogy kell a pojén, lehet tuning is, de pojén és oltogatás kell ide. OFF topik vaze
Hablaty: Faccsuck téma. Tudod jól mé írtam. És gondolom azt is, miért töröltem.
Ma nem lesz játék. Holnap mennem kell ausztirába dolgozni. Ami mondjuk nincs ellenemre. Talán egy jóféle golf 3 összejön belőle(és a többiből, OfC) talán TD is
Viszont holnap lehetne
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #73564 üzenetére
Próbáld újra vagy ott a bing
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Habugi #73562 üzenetére
jóvanmá jóvanmá... na ezt hiányoltam...csak ne értsétek félre! Hab, elmondtam már fentebb is, hogy nem az a baj, hogy proci, meg tuning megy, ám legyen, de amikor ez megy folyamatosan, hogy csatlakozzak a beszélgetéshez? De nem vinnyogok tovább, inkább csinálok LoL-t... mindjárt, amit a google hajlandó elindulni...
-
Habugi
addikt
válasz Jakuskacsa #73557 üzenetére
Elmeséled mi szűkül le nálad attól ha X-Y beszúr egy képet arról, mit alkotott brahiból a géppel?
Ettől te még azt és úgy postolsz amit csak szeretnél, arról nem beszélve ha valamiért allergén vagy egy hw fórumon offtopicjából a hw-kra, még mindig ráolthatsz az ominózus illetőre bármit, behozva egy olyasfajta hangulatot amit állítólag hiányolsz.
Hamár hangulat, a csirke sem ugrik rád a sütőből, legfőképp akkor nem ha előtte nem rakod be!
Kápis?
"Fejezzétek már abba" a vinnyogást..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #73558 üzenetére
miaz , hogy "még" ??????
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #73557 üzenetére
Dobjá'mán akkor valami jó kis kerek csajos fotókat, na...oszt nem lesz kockulás....max faCCverés...
@Csoki is baxik rá beírni!
-
inspiroyhome
senior tag
Nekem se mindig válaszolnak, és én se válaszolok mindenkinek. Ez vagy azért van, mert elsiklok felette, vagy mert konkrétan elfelejtek. Tehát a válasz már összeállt bennem, csak nem írtam le.
Mint pl most Norbi tápos kérdésére a válasz: Meg vagyok vele elégedve, eddig tudta azt, amit kell neki. GTA V közben a 2600k + 280x kombóval ~311w-ot mértem.
Vagy pl habuginak is elfelejtettem válaszolni, de már a kérdést sem tudom, úgyhogy mindjárt visszanézem
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #73555 üzenetére
Ezt én értem, csak jeleztem, hogy kicsit leszűkűlt a téma... tőlem aztán maradhat a kocka téma, csak nem tudok benne részt venni és nem élem... és nem is akarom tovább feszegetni a témát. Én lezártam.
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #73555 üzenetére
Hiszed te, mindjárt megint közli a napközi hogy egymás
faccát *****juk..Vagy nem, mert azóta legalább szerkesztette.., üsse kő, maradt az hogy csak tuningolunk!!
Demerpersze amikor 2500K ugrott a kotvány lap helyére akkor elfért..
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #73547 üzenetére
Nézd ez a topic vegyes...van itt minden...hülyeségek, civakodás, káráte, csajok, kockulás. Az a lényege hogy mindenki (majdnem mindenki ) éreze jól magát. Lassan olyanok leszünk mint egy nagy család vagy egy virtuális kávézó....
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Beretvás #73553 üzenetére
Ebben sosem kételkedtem...
tomko: ez tényleg nagy... kicsit magamra ismertem, csak én a dying light-ot toltam ennyire, kb egy hétig az asszonyt sem érzékeltem, csak a futás, és a zombizajra reagáltam
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #73551 üzenetére
nekem mindég van hozzá söröm..xD
-
Tomko78
őstag
Ez nagyon nagy Videjó
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Beretvás #73549 üzenetére
hát na... ha tudtam volna már hetekkel ezelőtt írok e témában, de úgy néz ki kellett hozzá sör..
Norbi: Nem azzal van a baj, hogy felrakod, ne érts félre mindet, ám legyen, de a régi jó szövegelés valahogy eltűnt... Már nincs baromkodás meg szívatás, meg OMG, meg LOL, beszűkült a topic érdeklődése, és szerintem ezért sok embert nem lehet itt látni akit azelőtt lehetett. Jó hogy neked válaszolnak, mert nekem speciieelll nemhogy 2 perc alatt, hanem soha sem sok esetben... de reménykedek, és szeretek ettől még idejárni...
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Én például azért rakok ide nagyritkán benchet, vagy képet a gépemről, mert tudom hogy ezen topikon kívül az égvilágon senkit nem érdekel. Itt viszont az emberek tudják értékelni a másik konfigját, erőfeszítését, OC eredményeit, és a többit. Nekem ilyen szempontból ez a téma képes örömet okozni, és az is jó, hogy kérdezek valamit és 2 perc múlva jön rá válasz.
Bár ha ti így vagytok vele...
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #73547 üzenetére
relax.. elvagytok maradva.. én már régen irtam ide, pont ezen okok miatt...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #73545 üzenetére
Én azt hittem egyedül vagyok ezzel az érzéssel, de legalább látom nem hiába hoztam fel ezt a témát. Amikor felfedeztem azt a kis közösséget akkor imádtam ide járni. Sajnáltam minden percet, hogy nemlehetek itt. Most meg olyan mintha valami proci/tuning/pc gyorsegély topic lenne. Pedig hát pont nem ezért van ez itt létrehozva. Ne értsetek félre, én nagyon örülök mindenki új pc-jének, és bench eredményének, de vannak ennél itt fontosabb, vidámabb témák is. De az is lehet csak a sör beszél belőlem. Ha néha írok, úgy érzem elsiklik fölötte mindenki tekintete, de csak azért van, mert épp a pc-jét bacctatja, és pont csak azt olvassa szerintem amit vár.... na mind1... de szerintem ez nem jó így.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #73544 üzenetére
ez is igaz. itt újabban tényleg csak a kockulás megy. tuning, egymás, ja és azt hiszem még egy kis tuning is. meg benchmark. és egy kis tuning. ...
már nagyon nem ugyanaz a hangulat, mint 25 ezer kommenttel ezelőtt
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #73541 üzenetére
amúgy is lapos a hangulat... kevesen vagyunk itt... meg már megint csak kockultok... ahelyett, hogy tényleg offolnák...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #73540 üzenetére
Minden más a termék nélkül.. Örülj neki, hogy a termék odaért.
Én tudok, bár logout felől írok.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
meghalt a ph? Nem tudok kommentelni?
úgy tűnik, ide sikerült. de máshova nem akar menni...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
norbert1998
nagyúr
megérkezett. becsomagolás minősége egy rakat nulla.
első dolog a driver cd volt, fejjel lefelé, tok vagy bármi nélkül. úgy néz ki, mint amin valaki egy fél kiló, jó rágós szalonnát próbált megenni egy nyanvadt műanyag kenőkéssel.aztán a leírás alatt bebaszva a kártya néhány papírguriga közé, de agyári antisztati zacsinak és a tálcának nyoma sincs. ahogy a csavaroknak sem.
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #73535 üzenetére
Nekem egyre többen állítják hogy a lapomra integrált hangkártya jobb mint egy Xonar és teljesen feleslegesen használom, próbáljam ki..
Lusta vagyok mint az állat szóval még nem került rá sor de ha a 2. is szar lesz nálad, kipróbáltam és ez a látszólag képtelenség tényleg igaz akkor viheted az enyémet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #73520 üzenetére
Mily aprócska merevlemezek
Hamburg táp.. Komámnak is ilyen van, én javasolotam azt, te hogy vagy megelégedve vele?
Lassan hazaér a második Xonar-om. Macska, megint fillérbaccó voltam, mint te legalábbis, ezt a jelzőt aggatta rám egy kedves kolléga, hozzád hasonlítva engem
gumis képet lopom
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #73518 üzenetére
3TB-s Toshiba elég baba árban van szerintem.
Véleményem szubjektív...
-
otto14
őstag
Én gugliban szoktam rákeresni, pl. otto14 prohardver
http://terkeph.hangya.net/#47.497914+19.0402+8+pasd
-
Jakuskacsa
senior tag
Egy átlagos nap oroszországban kocsival... ezt is imádom... nagyját értem is, mert tudok szlovákul, nagy dumák vannak benne...
-
Habugi
addikt
válasz Jakuskacsa #73527 üzenetére
Ez az utolsó videó is marha jó!
-
Jakuskacsa
senior tag
Ez nagyon nagy.... én végig röhögtem főleg mert a két idiótta is folyamatosan röhög...
-
Habugi
addikt
Fasza lett, mák hogy nem kellett az újat is külön rendelniük.
Egyébként nálam így nézett ki a PCB hűtés a Raven előtt: [link]
Raktam a végére bizgentyűket hogy akkor se érjen hozzá fém a nyákhoz ha egy traktor átmegy a szobán..
(#73522) jakusj:
Lol
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
-
DR|FTK|NG
veterán
Próbáld meg a kábeleket az alaplaptartó fémlap mögött elvezetni.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz norbert1998 #73516 üzenetére
jajam, szerverből van, a társai nincsenek meg.
Két gyors kép, a VGA merevítőt lehet felrakom, bár nem hajlik a kicsike. Megyek mert félóra múlva lesz 2 angol órám, aztán ha hazajöttem dobok normális képeket.
-
norbert1998
nagyúr
az embereket a szobából
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #73516 üzenetére
ez már lefújjjaa!! - avagy kihajjccssaaa
Lenne egy két kérdésem, ha van egy kis időtök, akkor segítsetek. Nos, kinőttem már megint a helyigényemet. Jelenleg 3 TB a gépben, de megint ott tartok, hogy 60Gb helyet sem találok. SZóval karácsonyra meglepném magam még egy vinyóval. Rég nem nézegettem, fogalmam sincs mi a jó, mi a necces. Egy 1,5-2TB os merevlemez érdekelne, mit kerüljek és mit keressek ezekből?
Más kérdés, egy régi ismerősömet szeretném megtalálni itt a ph-n, de sehogy sem találom,hogy lehet keresni névre, és azt is elfelejtettem már hogy, hogy kell előhozni azt a nagy térképet, ahol mutatja ki honnan ph-zik. Tudom a nick nevét, de nem tudom hogy hol keressek rá... Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Agyfasznap... És még tart.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #73495 üzenetére
miafacc!
wow pali mi ez? valami über szerverből szedtél te 10.5 wattos ventit?
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #73514 üzenetére
Kábelmenedzsment hálátlan egy szar munka
töritanárom(aki biosztanárom is) elküldött, valami versenyre töriből. állítólag tét nélküli, mondjuk mindegy is, mert nem éppen én vagyok az, akit feltétlen küldenie kellett volna de a fun part, hogy felmentést kapok mindenféle számonkérés alól töriből és bioszból 26-áig, plusz egy nagyjegy ötöst töriből. már csak utóbbi miatt is megéri, mert eléggé fel fogja lendíteni az átlagomat
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Na cserélték a házat, egészen idáig építettem át a másikat. Majd dobok képet, csak a kábelmenedzsment volt 1 óra. A leghangosabb ventilátor pedig az egész gépben az lett, amit pluszba beleraktam.
-
MiklosSaS
nagyúr
Kicsi késõ délutáni meló....még jól is esik. Néha hiányzik a gépek zaja
-
hszilard666
veterán
Napot!
Péntek 13, de minden rendben, nem történt ma semmi rossz! Mindjárt izzítom a fallout 4 et!Amúgy megoldódott a házkérdésem, úgy döntöttem hogy hagypm a pici házakat a fenébe, szóval úton van egy define S
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
napi bölcsesség 13.-ára
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Jakuskacsa
senior tag
Na kitakaritottam mar az irodamat. Igaz csak egy lyuk a raktarbol levalasztva, de ami itt volt, az valami felelmetes. Szezonban nem volt ra időm össze is jött egy kukanyi szemet. Ma este ihatnekom lesz ugy erzem... vegyek palinkat, vagy csak sörözzek? Vagy pezsgő azt asszonypajti is szereti. Jo hir viszont h a gyerekünk mas csoportba kerül, mert elrontjak a mostaniak teljesen, nyavog, hisztizik, teljesen elmegy az esze ebben az osztalyban... ma reggel konkretan ugy köszöntöttek egymast a baratjaval, h üvöltöttek teli torokbol, kapott is egy nyaklevest a tanarai előtt tőlem. Neztek is kikerekedett szemekkel. Mondtam h kb ez az elmult 2 ev első es egyetlen nyaklevese volt, de elszakadt reggel a hur nalam. Meghat ahogy keresztanyam mondana: egy jokor jo helyen valo pofon feler ezer szoval...
-
Whysperer
addikt
SAS nem te akartál hasonlót? [link]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz inspiroyhome #73495 üzenetére
3200rpm az nem viccel, viszont szerintem az a venti is(?) zörög..
Végül csak elfelejtettem megmutatni mit rendez az SA-n a 2db TY-143as, konkrétan hangorkán, a neten most hirtelen csak ezt találtam.
Amúgy ha nagyon taszít a PCB hűtés.., ugye nem egy szépshég akkor hozd vissza, a kövi kártya is backplate nélküli lesz. Felrakni pedig, írtam.., úgy húzod meg a rögzítő csavart, hogy közben a sín végét megfogod és elhúzod a NYÁK-tól, így nem fordítja/forgatja rá közben.
(#73502) miklosss2012:
Belépő szinten 20fokot lefúj a VRM-ről ha fölé van téve, szerintem qrvajó.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Akkor má raz Intel is elkezdi a 100000 magos CPu-k világát vagy,hogy.
Amúgy ezt láttátok? [link]
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
inspiroyhome
senior tag
válasz MiklosSaS #73502 üzenetére
Igen, ajándékba adta, tiltakozásom ellenére. Úgy vagyok vele hogy ekkora erőnél nem kell több, főleg 1280x1024-re. Persze köszönöm néki szépen, elvégre vétek lenne egy ilyen jó tuningos kártyát alapon futtatni. Majd valamikor húzok rajta.
szép kerek? a dinnye is az.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Jon az 5820K utodja, jovore ...jovore
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #73499 üzenetére
Jaj ertem, @Hablaty muhelyebol extrem hutesre valo hazilag elkeszitheto eszkoz. Ez bonusz volt?
Miert? Az elso szep kerek!
@ZoldUfo: rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest