Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
ViZion #27259 üzenetére
hát szakadjak meg, utána fogok nézni és művelem magam a napokban
de ha van kedved, linkelhetsz még ilyen zenéket
nem ismerem, ezeket, de szivesen megismerném
mondjuk én fiatal koromban pink floyd és hasonlókat hallgattam
Tangerine Dream és társai...
tudom tudom
de a nekem apám helyett apám volt egy jóember, akitől művelődtem annak idején
most meg már nem igazán tartjuk a kapcsolatot, ezért már egy egy új Ákos dal, no meg egy Kasza Tibi is megtetszik ha elég sokat hallom
no de nem sokkolok senkit itt az életem sötét középkorával
inkább elköszönök és megyek elringatom magam, mert holnap irány pestország, és családostul megnézzük a majmokat is az állatkertbe, csak nehogy közéjük bezárjanak engemno de summa summa, legyetek rosszak, jót ne halljak
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kuponkunyeráló
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest