- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
Elézve a társaságot... senki sem született bele a illiárdokba... én sem.
Nekiugrottam az egyetemnek... jártam 2,5 évet... megsérültem műteni kellett > passzív félév.
Mire visszatérhetetm volna behozták a BSC rendszert, nem tudtam hol foyltatni mert megszűnt az a rendszer alattunk amiben kezdtem. Egyetem rajta újra, nullárólAzt is megcsináltam...
Hivatalos munkát nem kaptam, a csodás diákszövetségek elutasítottak olyan kamudumákkal h. "mind2 szülőm keres, átlagon felül... srry, de van akinek jobban kell". Kössz...
Éltem a csodás 18e ft/hó ösztöndíjambólIgen... mind2 szülőm keres, de milyen áron?! Édesapám mozdonyvezető... 12 órázik, össze vissza, se éjjele, se nappala. Édesanyám főállásban hivatalnok, másodállásban könyvelő. 5kor kel, 7ig otthon dolgozik, 8tól fél5ig főállás utána van h. éjfélig könyvel tovább. Ezzel tudták megteremteni h. egyetemre járhassan... de emellett bulira nem jutott.
Megoldás: nyáron irány a balaton... szezonmunka heti 7 nap reggel 8tól hajnal 2ig... de egyetemistaként havi 300?! és ez 2,5 hónapig...? meg is lett oldva a "költőpénz" beosztottam egész évre.
Meglett a diploma, hurrá, enyém a világ. (gondoltam én...).
A f@szt. majd 1 évig elutsítás // visszajelzés nélküli pályázatok.
Tényleg ott tartottamh. akkor mindenki tehetegy szivességet és dobbantok.
Szerencsére beütött az "álommeló" (jó itt se leszek milliárdos, de fenn tudom magam belőle tartani...)
Fizetgettem barátnőm suliját, végre ő is végzett, ha sikerül elhelyezkednie a szakmájában mi is összekaparjuk a 300-at kb. Tudom ez se sok, de huszonévesen azt hiszem egész jó kis kezdet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest