Hirdetés
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
World
csendes tag
Sziasztok szeretnék tanácsot kérni az alábbi deckhez hogy ha kell akkor mit változtassak rajta?
Minden ötlet jöhet. Természetesen látjátok de azért leírom hogy pvp deckről van szó. Ahogy nézegetem inkább T2-re kellene gyurni és talán a breeding grounds-ot lecserélni mondjuk frost canon towerra (amúgy mountainert CC-vel és defenderssel állítotok meg általában?). A T3-on is gondolkoztam méghozzá Swamp Drake-el és Fathom Lord-al tudnék rajta variálni mert azok megvannak és ahogy olvastam a fórumon szoktátok ajánlani (swamp drake-et többször is láttam).
Egyébként a játékban Dhraken néven futok és még két barátommal játszok ők Zzhord és Zasahamel.
Ja de ha már írok akkor belinkelem a pve decket is. Most ezzel szoktam menni. Egyenlőre csak az 1es és 2es upokat szedem össze és csak utánna próbálkozok komolyabb expert pályákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest