Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• World

csendes tag

válasz phanzetomox #2749 üzenetére

Magára a kérdésre nem tudok válaszolni (amazon) de csak azt tudom tanácsolni hogy nature-el ne akarj hosszabb csatát kezdeményezni az első orbon. Eleve hátrányban vagy mivel az egységeid drágábbak de annyival nem erősebbek hogy nagyobb előnyt tudj velük szerezni. Ha azt látod hogy az ellenfeled egyből a második orbját csinálja én fire-el egyes szinten indítok támadást mert power előnybe jutottam ha felhúzom a power well-t de neked nature-el a 2. orbra kell törekedned hogy felbírd venni a versenyt az ellenfeleddel. Ettől függetlenül sok lehetőséged lehet hiszen 150 power a 2. orb és ezzel lenullázta magát majd power well nélkül a 120 powert elég sokáig tart összeszedni így szerintem van időd reagálni a lehetséges deep one rush-ra. Az más kérdés ha már lent van akkor mivel védekezik ellene az ember. Aggressor, CC, Parasite Swarm, ha fire akkor sebző spell kivégzésnek mielőtt felhealelné. A legjobb megoldás viszont a te oldaladon is egy deep one XD de az amazon ötleted sem rossz mivel L sebzése van de nem tudom hogy ez mennyire hatásos.

Új hozzászólás Aktív témák