Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó(?)tanácsok:
* elkezdtem eladni nagy értékű lapokat már most (Enlightenment, hüpp), mivel várható, hogy leesnek az árak az új kiadás megjelenése pillanatában, így olcsóbban vissza lehet vásárolni
* orrba-szájba nyomom a random mapokat (megint), hogy legyen egy rakás tokenem majd az új kártyák upgrade-jeihez
* megvettem a Deep One összes upgrade-jét, mert várhatóan rare vagy ultra rare lesz, mivel most olyan 2 orbon, mint a Sunderer 1 orbon (persze ez csak az én véleményem, és lehet, hogy marad uncommon)A fenti tanácsokért felelősséget nem vállalok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Random mapokoz:
Az a tapasztalatom, hogy sokkal gyorsabb frost-tal kezdeni, mint nature-el, így a második orb lett nálam a nature. És általában egyáltalán nem kell Shaman második orbon sem. Ice Mage és Master Archers powa!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)