Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként tegnap este kiderült a Frost Mage + Master Archers kezdés gyenge pontja. Olyan random mapon kezdtünk, hogy a harmadik orbról rálátott az ellenség a másodikra, tehát semmit sem tudtam felhúzni. Ez még alapvetően nem lenne baj, mert elég nagy sereggel le lehet rohanni a harmadik orbos campeket is, de olyan nagy volt az a camp, hogy kb. 15 egységgel sem tudtam semmit kezdeni, pillanatok alatt elvérzettek. Na most a gond, hogy frost kezdésnél nincs semmi heal + cc (csak a glyph, de az felejtős ennyi ellenség ellen), és persze az MotK sem használható nature orb híján. Ötletek, hogy ilyenkor mit lehet tenni, mit kéne bepakolni a pakliba? Még a home soil aktív használata sem volt elég.
Esetleg meg lehet próbálkozni tankkal is (ice guardian vagy lightblade), bár szerintem az sem lenne elég, legalábbis túl sokat kéne már várni powerre, és nem lenne idő befejezni a mapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HBO Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anime filmek és sorozatok
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autószerelők, autószerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest