Hirdetés
- Raspberry Pi
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként tegnap este kiderült a Frost Mage + Master Archers kezdés gyenge pontja. Olyan random mapon kezdtünk, hogy a harmadik orbról rálátott az ellenség a másodikra, tehát semmit sem tudtam felhúzni. Ez még alapvetően nem lenne baj, mert elég nagy sereggel le lehet rohanni a harmadik orbos campeket is, de olyan nagy volt az a camp, hogy kb. 15 egységgel sem tudtam semmit kezdeni, pillanatok alatt elvérzettek. Na most a gond, hogy frost kezdésnél nincs semmi heal + cc (csak a glyph, de az felejtős ennyi ellenség ellen), és persze az MotK sem használható nature orb híján. Ötletek, hogy ilyenkor mit lehet tenni, mit kéne bepakolni a pakliba? Még a home soil aktív használata sem volt elég.
Esetleg meg lehet próbálkozni tankkal is (ice guardian vagy lightblade), bár szerintem az sem lenne elég, legalábbis túl sokat kéne már várni powerre, és nem lenne idő befejezni a mapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest