- TCL LCD és LED TV-k
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
World
csendes tag
Most kipróbáltam pvp-ben milyen a deep one meg a twilight curse... durva
. A curse kártyán ugye nincs power korlátozás szóval egy harvestert simán átváltoztatsz egy medium bogárrá és lehet itt sorolni a legtöbb 110 (3. upgrade után 100) power feletti 2es egységet. Persze nem mindegyiket éri meg de ebből lehet látni hogy elég erős lap. Pl egy halálon lévő egységet is megtudsz vele menteni és maga a bogár is elég erős pláne hogy 20 secig kap 30% +dmg-et. Most pure Shadow volt az ellenfelem és kicsit rossz volt nézni de nem tudott semmit sem csinálni a deep one ellen. Elég nagy az életereje és a sebzése és mire leütötte volna kapott egy healt és rombolt tovább. Mondjuk most nem húztam a meccset mert minél hamarabb akartam látni akció közben a kártyát.Szóval kíváncsian várom milyen újítások lesznek még. Persze sok mindennel lehet védekezni ezek ellen a lapok ellen is pláne miután kijött a teljes felhozatal de most is sok megoldás van ezekre. Azonban a twilight curse tényleg nagyon erős ha belegondoltok. Egy 110-be kerülő spell azonnali megoldást jelent egy harvester-re vagy Mountaineer-re de reménykedjünk hogy megfelelő balansszal kapjuk kézhez az új lapokat =).
Új hozzászólás Aktív témák
- Play Station 4 Pro 1TB 2 Kontroller, frissen pasztázva.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. A curse kártyán ugye nincs power korlátozás szóval egy harvestert simán átváltoztatsz egy medium bogárrá és lehet itt sorolni a legtöbb 110 (3. upgrade után 100) power feletti 2es egységet. Persze nem mindegyiket éri meg de ebből lehet látni hogy elég erős lap. Pl egy halálon lévő egységet is megtudsz vele menteni és maga a bogár is elég erős pláne hogy 20 secig kap 30% +dmg-et. Most pure Shadow volt az ellenfelem és kicsit rossz volt nézni de nem tudott semmit sem csinálni a deep one ellen. Elég nagy az életereje és a sebzése és mire leütötte volna kapott egy healt és rombolt tovább. Mondjuk most nem húztam a meccset mert minél hamarabb akartam látni akció közben a kártyát.