Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
World
csendes tag
Azt tudjátok pontosan hogy hol kell megadnia a meghívójának a nevét a meghívott játékosnak? Remélem érthető =). Mikor létrehozza a karaktert? Belegondolva lehet megéri szenvedni vele egy kicsit. Rengeteg token és 1 promo kártya a jutalom ha felviszünk legalább 3 karaktert 4esig. Olvastam pár híresztelést hogy promo viridya az ajándék de ez egyáltalán nem biztos csak a chaten írták. Egyébként vettem két 900as tome-t és a következőek voltak bennük amiknek nagyon örültem.
-Enlightenment
-harvester
-(volt még pár értékesebb de ezek a kiemelkedőek)Utána megláttam hogy mennyire esnek az árak. Brutális mi van itt. Mindenki megakar szabadulni a kártyáitól XD. Soknál 50%os vagy nagyobb az árcsökkenés és nem csak a razornál. Remélem pár nap és stabilizálódnak az árak mert így elég bizonytalan bármit is venni eladni meg pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN iPhone 17 Black, 256gb, 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple Watch Series 9 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest