Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression
üzenetére
hu, nem, szabad hagyni hogy a 4. orbig elmenjen az ellen. a pakliszintet meg mindig 0ának fogja kiirni. azt nem fogod látni. az lehet akármennyi arra ne alapozz
a promo razorleafet meg PvPben lehozni hát nem tudom, mennyi értelme van bár valami biztos. de szerintem azt sok CC-vel meg lehet állítani, crowd control, amugy ne hagyd hogy legyen annyi powere. folyamatosan kell harcolni hogy idzénie kelljen. ha neked nincs ilyen drága erős lényed.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hardcore café
- Spotify
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Új előzetest kapott a Cthulhu: The Cosmic Abyss, demó kiadás érkezik
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- E-roller topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a promo razorleafet meg PvPben lehozni hát nem tudom, mennyi értelme van bár valami biztos. de szerintem azt sok CC-vel meg lehet állítani, crowd control, amugy ne hagyd hogy legyen annyi powere. folyamatosan kell harcolni hogy idzénie kelljen. ha neked nincs ilyen drága erős lényed.