Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Na igen, ha gyökeresen megváltoztatnák a játékmenetet akkor már sok megoldás lehetne a T4 harcra. A bizonyos időközönként kapsz egy orbot dologra már én is gondoltam, valszeg működne, de ugye az már egy egészen más játékmenet lenne (pl a power beosztása és a jó időzítés most nagyon fontos az orbok húzásánál, ez is egy dolog amit lehet jól meg rosszul csinálni).
Egy új szín oké, de újabb orbok bevezetése, csak azért, hogy legyenek lapok amikre pénzt lehet költeni szerintem akkor is hülyeség lenne. Arról nem is beszélve, hogy csak az új pályákon lehetne használni őket amik meg nincsenek...
Túl sokat kellene változtatni a játékon ahhoz, hogy működjön szóval úgysem fogják megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest