Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a tanácsokat, kipróbálom!

Én szívesen benne lennék a hármas 12-es pályákban, én is pont ezen gondolkodtam mostanában. Hétvége húzós most (bár kisgyerekkel mikor nem?
) talán szombat este 9 után, vagy vasárnap valamikor délután lenne jó nekem.A nightmare shard, sunbridge és nightmare' end pályákat elsőre megcsináltam advanceden egyedül, nem is voltak nehezek (persze szerintem nagyon sokat segítenek az aggressorok a negyedik orbig, onnan meg már sima ügy). A slave mastert én is problémásnak látom, olvastam egy egész jó "walkthrough-t" hozzá, szóval azt is hamarosan megpróbálom egyedül (érdekes, hogy az standardon szerintem az egyik legkönnyebb pálya, advanceden meg a legnehezebbek között van).
Nézd már, KrómX-nek új avatarja van.

Miért pont tremor? Mondjuk szerintem is jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 256GB Midnight Független A2628 92% Akku
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- HP LaserJet Pro 400 M425dn
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest