Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a tanácsokat, kipróbálom!

Én szívesen benne lennék a hármas 12-es pályákban, én is pont ezen gondolkodtam mostanában. Hétvége húzós most (bár kisgyerekkel mikor nem?
) talán szombat este 9 után, vagy vasárnap valamikor délután lenne jó nekem.A nightmare shard, sunbridge és nightmare' end pályákat elsőre megcsináltam advanceden egyedül, nem is voltak nehezek (persze szerintem nagyon sokat segítenek az aggressorok a negyedik orbig, onnan meg már sima ügy). A slave mastert én is problémásnak látom, olvastam egy egész jó "walkthrough-t" hozzá, szóval azt is hamarosan megpróbálom egyedül (érdekes, hogy az standardon szerintem az egyik legkönnyebb pálya, advanceden meg a legnehezebbek között van).
Nézd már, KrómX-nek új avatarja van.

Miért pont tremor? Mondjuk szerintem is jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest