Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
igaz vannak olyanok azokat általában 4orbos lénnyel ölöm le a végén
annak jobb aki föladja sztem lehet 1 tokennel kevesebb de visszahozni lehetlen nekem akkor márolyan előnyom van hogy nem lehet visszajönnnie az ellennek, hanyas Pvp rankod van?uh
nem szabad kapkodni, csak nyugodtan és szerintem ha adhatok egy tanácsot ne kezdeményezz vagyis csak ovatosan mert azt könnyen kihasználhatja, probáld bezárni az az elején sokat számít, meg én pcit hagyon neki eléönyt az elején inkább mindig powert építek, ha van 2. orbja ugyse lesz powere meg nem kell lerohanni az elején mindig kontroláld a pályát, csináld ugy hogy mindenre tudj reagálni és csak akkor éíts támoado sereget ha biztos power háttered van addig csak countereld és szerezz powert én valahogy igy csinálom
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
annak jobb aki föladja sztem lehet 1 tokennel kevesebb de visszahozni lehetlen nekem akkor márolyan előnyom van hogy nem lehet visszajönnnie az ellennek, hanyas Pvp rankod van?