Hirdetés
- Mini PC
- OLED monitor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkzbane
tag
próbáltam egy replayt csinálni de egy értelmes csapattárs nem akadt akivel mehettem volna.(holnap meglátom hátha)
Taktika:
Felfelé(kissé jobbra) elindulsz 4-5 nyilassal.
Leszeded az ott található ellenfelet.(mine és eruption használható remekül)
Ott lesz egy "csapda" ami folyamatosan visszaüti a nem L nagyságú egységeket,állj oda és kapd fel a feletted lévő kutat(power well).
Innentől szinte mindegy hogy csinálod,de amit javasolok sunstriders képessége vagy suppression a tornyokra és mehetsz előre az orbért.
Aztán elmész a kezdő orbodhoz balra felkapni az orbot ,meghúzod a tűz csapdát és akkor nem jöhetnek át az ellenfelek.
Ha támadsz arra figyelj hogy a "slave" ek életben maradjanak ,ha védekezel akkor Comet Catcherből 2-3 nem árt(előre kell kicsit gondolkozni a lövésnél mert van vagy 7-10 másodperc becsapódási ideje,de ha jól időzítesz elég erős védelem)Ez persze csak az én stratégiám: a lényeg hogy a védelem álljon készen mire Mo megjön, onnantól nem érhet nagy meglepetés
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest