Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
yugioh? ammegmi
BF valóban egyedi stílust képvisel, s nem egy n+1edik rókabőr vmi népszerű játékról.
kb. ezért játsszák viszonylag kevesen ( nem jön be mindenkinek ez a műfaj)a mikrotranzakciós megoldásban pont az a jó hogy annyit fizetsz a játékért amennyit akarsz, nem a kiadó szabja meg az árát. egy alap 3k-s csomagot érdemes megvenni, s ha rászánsz egy kis időt AH-n, azt lehet fialtatni
vagy ha felettébb ráérsz pénz befektetés nélkül is össze lehet hozni jó paklikat a promóciós akciókat kihasználva ^^
amiket felhoztál példának azokkal nem játszottam, mondjuk nem is tervezem, sztem ezekben sem jobb a helyzet mint a többi fpsben.
többek között a cod szériából játszottam több résszel is, singlet egyszer végigtolja az ember, utána jön a multi, ami nem lenne rossz feltéve ha nem futna bele nap mint nap csalókba az ember.
kb. ez az ok hogy egyik se maradt 1-2 hónapnál tovább a gépemen.zárt szerverek világa már más tészta, az garantáltan csalás mentes, viszont oda illik gyakran feljárni
ami nekem már nem fér bele az időmbe.BF-ben ez viszont pozitívum, hogy nem lehet csalással nyerni a pvp részben, mivel ha vki próbálkozik vele jön a desync
-
zoli.22
tag
Azért szerintem ízlések és pofonok, mert én pl a cs-t unom meg gyorsan, viszont a stratégiai játékokkal szinte a végtelenségig elvagyok. Ráadásul a BattleForge kb egyedülálló ezzel a megoldással, hogy kártyákból idézhetők a lények. A sok lap szerintem pont, hogy megunhatatlanná teszi a játékot. Az is nyilvánvaló, hogy a játék készítői sem ajándéknak szánták a game-t, és tetszik, hogy mindenki saját maga döntheti el mennyit fektet bele.
É rengeteg Játéknál alkalmazzák azt a mikrotranzakciós megoldást, hogy veszel mindig egy kicsi pontot, és ez bizonyos fokig előnyökhöz juttat. Bár rengeteg embert hallottam régebben is, akik bizony nem áldoztak semmit a játékra, még is egész jó kis kártyákat ügyeskedtek ki maguknak.Abbahagyom, mert már nagyon nem is látom mit írok, de a lényeg, hogy ingyen ki tudod próbálni, ha tetszik, akkor van lehetőséged bfp vásárlásra, amiből érdekesebbnél érdekesebb lényeket vehetsz magadnak.
-
Razuel
aktív tag
Egy kártya upgrade-elése után lehetőséged van még egy ugyan olyan kártyát hozzátenni egy adott laphoz, hogy a kijátszásának számát növeld. Tehát pl egy windweaverst alapból 5x hívhatsz le anélkül, hogy újra kelljen töltődnije, az első upgrade és a charge hozzáadása után ez a szám 10re nő.
Upgrade-elni úgy tudsz egy kártyát, hogy az inventorydban a kártyán nyomsz egy jobb clicket és az "upgrade" almenü alatt kipipálgatod a tokenekért megvett vagy pve mappok teljesítéséért kapott upgrade kártyákat. -
Razuel
aktív tag
Itt az én stonekin deckem. Top 180ba bejutottam vele, szóval ha nem is a legjobb, de használható. 1000 bfp alatt össze tudod rakni full charge-al. (egy pár kivételével) Valamint egy kis változtatással pure nature decknek is meg lehet csinálni. (pl Deep One, Parasite Swarm, Fathom Lord stb. a stonekinek helyett)
t1
Swiftclaw
Dryad (blue)
Windweavers
Shaman
Surge of Light
Ensnaring Roots
Hurricanet2
Curse of Oink
Coldsnap
Kobold Trick
Spirit Hunters (green)
Ghostspears
Burrower
Mauler
Razorshard
Aggressor (blue)
Breeding Groundst3
Stone Warrior (blue)
Swamp Drake
Drones -
OnSeT
őstag
vedd onnan amit linkeltél, az ugyanaz.
( nem értem miért adják egyes helyeken még mindig 8kért)64 twilight edition lapot adnak hozzá fixen.
ebből 32 az alap free lap még1x
a plusz lapokban ami értékesebb pl: (shaman, fire dragon, war eagle, ashbone, battleship, shoulshatter, inferno)ha jól emlékszem, ha nem a többiek úgyis kijavitanak
Gamer: este ha online leszek küldök lapokat, de egyszerűbb lenne direct traden ha te is online vagy.
-
OnSeT
őstag
2000 bfp equivalent ( = ) 8db twilight booster pack
csak a 2000 bfp-t tartalmazza a csomag amiből meg tudod venni a 8 boostert.
nehogy kellemetlen meglepetés érjen
de ha már mindenáron dobozos verziót akarsz venni akkor inkább itt: [link]
ez 3000bfp+64 kártyát tartalmaz.és igen, egy ilyen csomagból már elég jó deck(ek)et lehet összedobni, viszont inkább vedd meg a lapokat amik kellenek ahban.
-
Zotya21
senior tag
szia jó látni hogy mindig akad új ember
hát olyan oldalról csak úgy vegyél bf et hogy csinálsz egy másik accot és arra kéred mer az nem legális
csak a hivatalos oldalról legális de ott meg 5 ször oylan drága XD
persze itt akad jópár oyln ember akinek van egy rakás fölös 3 pontos lapja
én is mingydjűárt küldök ha még fennvagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tippmix
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest