Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladeHero
tag
Volgafan: Szóval 300 pont azért szokott össze jönni az ellenek mert lerak egy ua-t és mire én azt kinyírom addigra ellenek lesz sok pontja,nah jó de te biztos nagyon profi vagy és ezt is ki tudod küszöbölni hogy le ne idézze,de ua ellen mit csinálsz?Néztem OnSeT egyik vidijében hogy kel ki kerülni elég nehéz azt össze hozni lehet hogy én vagyok a béna de akkor is egy fire dancert is meglehet annyiból állítani shadow-al mint fire-val egy ua-t SZERINTEM
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest