Legfrissebb anyagok
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
PROHARDVER! témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Na igen már én is unom a grinder farmolást, de kb 3 óra alatt ki lehet farmolni egyet. Eddig vagy 10et biztos farmoltam.. De nagy többségében nem ebből lett bfp-m. Én még a játék bétájába regeltem, csak akkor még fizetős volt, úgyhogy nem játszottam vele, amíg ingyenes nem lett. Szóval így már sok féle ajándékban volt részem. Volt itt promo mo, amii monu, ez a mostani phantom micsoda, ravenheart promo, volt olyan ajándék is, hogy minden acc amelyik fel van iratkozva a hírlevélre az kap 150 bfp-t, na most ezt szorozd be egy jópárral..

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest