Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #12265 üzenetére
hát nem tudom stoxx mióta játszik és mióta ismert de feagul még a ranglisáts idő előtt is ismert volt.
Linekiller:ha befagy akkor várhatod h betölt
amúgy igaz ez a mentalitás sajnos:S én is ilyen vagyok bár néha én még ha győzelmi sorozatba vagyok akkor is leállok:X
legtöbbször azé mert unalmas h mindig ugyan az jön.egy idő után ha még tudod is counterelni a vileplayereket akkor is unalmassá válik.
frost ellen meg majdhogynem biztos lose nekem.az a sok proteck meg ice shild, ráadásnak a war eagle ezeket támadásnál gyakorlatilag nem tudom h hogy is lehetne beütni,védekezésnél még renbe de támadásnál a dazed miatt elég kilátástalan,guardot meg nem akarok használni továbbra se.
amúgy ami nekem a leginkább a problémát okozza az a well huzogatás, az első még jó is emg amíg megvan a 2.orb de utánna én ráálok támadni meg spamelem az ua,t még ha oinjkos akkor is wellt meg nem tudok húzni rendesen.
aztán általába ő elhúz és jön a t3-amitől én külön rettegek.
nagyon nem vagyok ráálva h t3-at húzzak volt amikor 2 lapom volt csak rá, msot több van de még midnig élvezetesebbnek tartom a t2-es harcot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE drón eladó, új, bontatlan, garanciás, hasznos kiegészítőkkel
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest