Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Hehe. A harvi is egy hivatalos csalás. Kapsz egy t3-s tankot t2-n.
Free-nek kellett volna lenni előtte is. Én is akkor jöttem. Meg sokan mások. Mivel ez a játék csak 2 szerveren játszható, online. Nyilván nem adok ki egy valag pénz olyan dologért amiről azt se tudom, hogy mi.
Onsetnek van igaza. Alap játék össz kártya úgy hogy azokat ne tudd eladni. Utánna az editionoknál is így kellett volna. Aki boltolni, meg reckirozni akart annak ott a tome, booster stb-stb.
Sokszor jártam én is úgy, hogy megvettem egy lapot. Aztán nem olyan volt mint gondoltam. Ez meg így parasztság. Másrészt ha az ember megkapja az össz lapot megcsinálja az uppokat (később lap eladáskor nem veszik el).
Sokan beleszaladtak abba is, hogy volt valamilyen paklijuk és nem tudták használni (pvp, pve mindegy). De mivel nem volt jó érzéke az üzlethez, meg nem is volt rá napi 2-3 órája. Csak bukóval tudta eladni mikor váltani szeretett volna. Magyarul fizet az ember egy játékért. De lássuk be. Ide nagyon sok pénz kellett volna / kellene. Szóval az alap játék lehetett volna 10k. Az editionok mondjuk 3k. Amúgy mindenre későn reagálnak. Mikor mondtam, hogy mapokon ne csak up legyen. Hanem egy-egy c és uc lap (de mondjuk uc-ből se csak a selejt). Erre kitalálták a 15 perc játék egy bfp-t. Ami nem rossz. Csak későn jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Eladó egy Pixel 7a
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest