Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
daveoff #3250 üzenetére
Dehogy könnyebb. Hc-n még be sem üt a recoil vagy a spread de már halott az ellenfeled. Ez a hc így egy vicc. 60% hp minden más marad.. No mindegy de ez egyéni preferencia ugye. Neked bejön, nekem nem, nem veszünk össze ezen.
A játék viszont egy fos. Össze-vissza mozog a karakter ha eltalálják, ami még rendben is volna, na de ennyire? Tetű lassan emeli a szeme elé a fegyvert, ha nyomod, sokszor nem is emeli oda... Kb minden harmadik újratöltés fake... A fa kerítés( bokor, bádog bódé, ect) megfogja a tankert bármilyen járművet. Mindenki kb tdm-et játszik minden játékmódban... ez konkrétan nem a játék hibája, de akkor is.... egy szerverre járok fel mostanában, ott adja rendesen, kivéve ha megjelenik néhány ruszki, ect 150-700 pingel mert akkor az egész hitbox megy a levesbe. Vannak benne nagyon jó ötletek, amiket remélem visznek tovább, bejön a nagy recoil is, a kevés dumb fire cucc. Viszont a ttk szvsz túl alacsony, nagyokat sebeznek a fegyverek. Kb ennyi a véleményem a játéról. -
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
PAsztmek ez a K10
Kiváncsi vagyok mikó jön a nerf rája
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
kisza25 #2677 üzenetére
De töltés közben kiírja hogy mi az objektív, de még véletlen sem azt csinálja a csapat fele aztán meg rinyal 15/3al a score board alján hogy szar a csapat meg szar a balance.. De o bezzeg mekkora pro mert... Ja csak kurvára csapatjatek ő meg semmit nem tett hozzá.... Meg spawnolni sem érdemes mert az isten háta mögött kempel..
-
DeadMeat
nagyúr
ennyi retartáld tdm gyökeret... Fingja nincs a 85%nak mi a faszt kellene csinálni, kempelnek. rohangálank össze vissza, aztán meg sír a pofájuk ha kikapnak. 1 napja megy a játék de már megy a rinya a fegyverek miatt.Ilyen noob olyan noob. Van amit sajna nem tudnak kijavítani....
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
kisza25 #2648 üzenetére
Esélytelen lenne nekem.. Ikeaban lehet venni állítható lábat, asztalánál meg vettem fasza butorlapot (rendes fa, nem farost )hozzá és ossze rakattam vele. Am. ami nekem is tetszett volna az horribilis áron lett volna csak. Ennek igaz nincs fiókja meg hasonló dolgok de elférek, stabil ect.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #2589 üzenetére
Vissza mennyé. De most megint mé?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
daveoff #2588 üzenetére
Szerver függő itt is mint a 4ben. Volt ahonnan 5 perc után leléptem, mert rohadtul nem adta vagy 2 sec-el később, mint a tegnapi kóreai vpn próbán 600-as pingel
Aztán megnéztem volt 2-3 játékos 100 ping felett, le is léptem. A másikon meg adja. Majd itt is jól megválogatom a szervereket oszt jó lesz ez egy darabig.
-
DeadMeat
nagyúr
Én értem és megértem amit írsz. Reszben egyet is ertek vele. Igen szvsz hiányzik némi + rombolhatosag új utakat nyitni magadnak, ha már van van m320 ect nalad. Viszont amiért örülök ennek a játéknak h végre nem a gadgetek döntik el egy úgymond csata kimenetelét, hanem a tudás. Végre ez egy shooter. Normális recoillal, a supression és a random bullet hülyeségek nélkül. A hitreg néha érdekes de jobb, sokkal jobb mint a bf4ben volt/van. Én inkább inf. player vagyok, ha nem muszáj nem nagyon ülök járműben, hianyozni nem fognak. Nekem eddig bejön elég újítás ahhoz, hogy majd megvegyem.
-
DeadMeat
nagyúr
Ez is pont ugyan úgy tele van hülyével mint a 4. Sokkal jobban ösztönöz a csapatjátékra és még is basznak rá. De az qrva jó, hogy a sqad lídertől el lehet venni a líderséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M2 8GB/256GB
- ÚJ AKCIÓS RTX 3080 10Gb GDDR6 PC DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ ASUS AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13. Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/RTX 2060 6GB/2ÉV
- ÚJ AKCIÓS! DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/GTX 1660 Super 6GB/2ÉV
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest