Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
DeadMeat #3251 üzenetére
a célzás valóban lassú, pláne, ha sniperről beszélünk, de valószínüleg azért, mert van olyan perk ami ezt gyorsítja, a tárazást én is tapasztaltam, lövés közben nálam alap, hogy jobra balra, vagy legalább 1 irányba mozgok, hogy nehezebb legyen eltalálni,
A fa kerítés( bokor, bádog bódé, ect) megfogja a tankert bármilyen járművet
ja ez nagyon idegesítő, pláne, hogy van olyan bokor ami nem, és tök ugyanolyan meg igen a pálya másik részén,
a leggázabb a villanyoszlop csonkja kiáll 3cm-et és megállítja a kocsit,
nekem is sokszor nem tölt újra -
kisza25
félisten
válasz
DeadMeat #3092 üzenetére
hidd el, hogy jobb lett, azt nem lehet megszokni, hogy elöbb fekszel aztán látod, hogy lőnek rád, és a béta pályákon 65órám volt már,ismertem a pályákat, de most nálam az van hogy érzékelem,hogy sebződök és tudok reagálni, pl lehasalok, bevágódok kő mögé, vagy megfordulok és lelövöm, ez nekem eddig nem volt meg,
a napokban többször visszamentem bf4-re és hoztam a szokásos statot, mintha abba sem hagytam volna , de komolyan mondom ott rosszabb a netcode
minden hozzámszólónak: már rég megsértődtem -
CsonkaImo
addikt
válasz
DeadMeat #2742 üzenetére
Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha az EA-nek saját szerverei lennének, nem külsős cégek felemás szerverén kellene játszani. Ekkora cég ne ezen spóroljon, és biztos a hitreg is sokat javulna. Patch-ekkel meg frekvencia váltásokkal nem fognak javulni a szerverteljesítmények.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
válasz
DeadMeat #1621 üzenetére
Szerintem amúgy ebben a játékban lett volna egy olyan ziccer a rombolhatóságban, amit az új Rainbow Six Siege játékban megcsináltak, hogy ha már van ilyen "breach charge", akkor a falon/padlón/plafonon poén lenne lyukakat ütni vele... bárhol (nem csak az előre megadott/meggyengített pontjain pár háznak).
Ha valami hiányzik, vagy ziccer lett volna akkor az ez rombolhatóságban.
Akkor lett volna igazi kommandós rendőrös terroristás a játék. -
M@rdel
őstag
válasz
DeadMeat #1621 üzenetére
A most játszott szerveren a hitreg volt a random.
Tisztán lőhettem shotival 3m-re, kétszer! Erre megfordul és lelő! Deja vu-m volt!
Semmivel nem lesz ez jobb, mint a 4 volt anno.Egyébként a hotwire-t, egy átlag pilóta, két jó lövésszel el is döntheti. Ennyit az inf-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- ÚJ AKCIÓS RTX 3080 10Gb GDDR6 PC DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ ASUS AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13. Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/RTX 2060 6GB/2ÉV
- ÚJ AKCIÓS! DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/GTX 1660 Super 6GB/2ÉV
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest