-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Végre meg van az új netem és rárepültem a BF4-re megint, azaz, tettem volna, ha kb nem idegesít fel az első 2 perc után.
Valakinek - aki több monitort használ, de csak az egyiken játszik - jött már elő olyan probléma, hogy az egér egyfolytában "kimegy" a játékból és ezáltal amikor lövök pl, kikattint az asztalon és mintha kitabolnék?!
Eléggé zavaró mert kb minden percben ahogy elhúzom valamerre az egeret máris az asztalon találja magát a következő pillanatban mikor lőnék akkor pedig ledob a játékból az asztalra. Így kb játszhatatlan.
Valakinek fordult már elő ilyen vagy van valami infó erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest