Hirdetés
Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
másnál is fordul elő villogó textúra meg ilyen kis furcsa füstszerű dolgok?
-
Keksz03
senior tag
Na ez elég jó kör volt, kár h kikaptunk!
GoodSpeed: a videó alatti hsz-ben leírtakat próbáltad? Origin overlay kikapcsolást?
-
Keksz03
senior tag
válasz
mcwolf79 #4037 üzenetére
nekem volt egy hosszú köröm sok killel, épp fegyvert maxolok ki és véletlen reflexből eldobtam egy gránátot ami ugye tiltott volt úgyh auto kick!
megnéztem gyorsan és nem adta hozzá viszont rá 1-2 órára meg már ott volt az összes kill amit lőttem, az optikák stb! biztos h egyáltalán nem jegyzi? nem mentél véletlen unranked szerverre? -
Keksz03
senior tag
válasz
kissadam22 #3972 üzenetére
Origin-be az Origin ID (katonád neve) is jó nem kell mindenáron az e-mail cím, gondolom ha így be tudsz jelentkezni akkor a változtatást is meg tudod csinálni de h pontosan h kell mail-t cserélni azt nem tudom!
-
Keksz03
senior tag
valaki elmondja nekem ha szépen megkérem h mi ez a logitech-es móka és h lehet ezen részt venni stb? de az is jó ha linkel vki egy leírást, elvileg tudok olvasni!
-
Keksz03
senior tag
hát ez a csávó...Catastrovic..., ha ez nem csalt akkor nem tudom h csinálja...de legalább AIM KING lettem!
janihunk: nekem is megy AB monitorozás és még sose dobott ki.
-
Keksz03
senior tag
-
Keksz03
senior tag
15 perce lett vége és nem csaltam, nem campeltem!
-
Keksz03
senior tag
válasz
Dantenero72 #3578 üzenetére
gondolod ha nagybetűt használsz ("ordibálsz") akkor előbb kapsz választ?
szerk.: ne haragudj csak sok időt elvesz mire kibogozom az ocsmány hsz-edből h mi is a problémád...
-
Keksz03
senior tag
volt ilyen ötlet, sőt még hír is h nem csak az adott játékra, hanem az összes accounthoz aktivált játékra BAN-t kapnak...csak hát jött a sírás, pedig szerintem ez lenne a járható út!
mondjuk ebből meg az következne h minden csalásra hajlamos külön accountot csinálni minden játéknak...ProEvoFan: igen, a fő probléma ezzel van mert mint írták is egyfajta assistként is működhet, tehát játszol, aztán ha nem érzed az erőt magadban akkor nyomsz egy gombot és leszedi helyetted az aimbot...ami meg easy azt lelövöd te magad! és ha ezt okosan csinálja vki, ember meg nem mondhatja h az most ügyes vagy ott van a kis "segítség" a háttérben!
-
Keksz03
senior tag
Szerintem aki használni akarja, az enélkül is megtalálta már...én úgy gondolom h akik ezen fórum aktív tagjai, azok nem élnek ilyen lehetőségekkel!
Viszont jó tudni erről!Sajnálom ha ezzel nem értesz egyet, mint mondottam, ennek és ha elolvastad a cikknek sem a csalásra való buzdítás a célja, nem reklámozza, nem kampányol mellette, csak egy részletes képet ad a játék "sötét oldaláról" ahogy az író is fogalmaz, amiről sztem nem árt ha van elképzelésünk!
Mélységesen elítélek mindenféle csalást, segítséget amiket játékokhoz terveznek amikkel jogtalan előnyre tehetnek emberek szert a rendes játékosokkal szemben!
-
Keksz03
senior tag
válasz
DjDanee87 #3539 üzenetére
Dehogy reklámozok cheat-et...pont én voltam aki 3 nap ban-t kapott itt mert túl hevesen és minden erőmmel harcoltam egy ennél durvább program árusítása ellen hardveraprón...
haly: nem tudom, úgy találtam én is! igen, elég érdekes iromány, nagyon durva...de legfőképp szomorú!
szerk.: a BAN-t jogosan kaptam ugyanis nem kicsit és nem is akárhogy személyeskedtem, tehát nem kritizálom
ezen része miatt legalábbisa modik munkáját, de megérte mert a hirdetés zárásra került! -
Keksz03
senior tag
volt már?
-
Keksz03
senior tag
hihetetlen szemét szinten van ez a játék! a fegyverek célzása is vérlázító na de a sebzés?
kb 3 alatt van a száma a normál szerveren töltött óráimnak de ma végleg feladtam!
esetleg volt a patcheknek köze ahhoz h ennyire szánalmas szintre süllyedt a játékélmény?sultansmith: sok! bár sok függ h mekkora felbontáson játszod de ha teheted válts!
Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Házimozi haladó szinten
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest