-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
Laraxior #6757 üzenetére
ismerős az érzés! meg hogy nem engy viszi a vasakat ! azAA csak hátul kempel ha azzal megyek nem fedez egy tanksem, ha tankal megyek leszed a heli meg a jet(azért nem mindig) és még sorolhatnám, cq a csipa nem tesz le slofamot senki nem spottol (szerintem az emberek 90% nem is tudja hogy lehet ilyet) én mindig ha nem küzdök spottolok akár tankot akár aknát akár mit! sokszor segitség annak akit támadnak mert láthatja az ellent!de ha hozzám is beülnek inkább meghalok mint hegesszek plusssz lő össze vissza felfedi a pozicionk és szarik hegeszteni ha halja a találatot meg a vég hangját hanyat homlok menekül pedig ha kinyulok Ő a következő úgy is!!!
pontoknál én is cserélek! és megsebzem amiből kiszállok mert ha bepattan én nyerek
nameg ha a paciens nem száll ki tőlem akkor is kipattanok a másikba és elhúzok
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged