- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz kriszpontaz #5898 üzenetére
Csúnya vagy nagyon.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
- = Zk = -
félisten
válasz kriszpontaz #5898 üzenetére
mé' miez?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kriszpontaz
veterán
Látom, más nem merte leszólni az avatarom!
Jól viselkedjetek, mert szólok Devilnek!(#5845) Winne :
Pedig jó játék, érdemes kipróbálni!
A minta:= ZK = : Mass Effect 3 - Javik
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
-
-KP-
addikt
válasz p0rch_m0nk3y #5887 üzenetére
én a tv-s majmokat ki nem állhatom. elviszi egyedül a helit, és levegőben váltogat pilóta és gunner szék között. csapatnak meg nem sokat segít.
ami még az agyamra megy, mikor olyan alacsonyan repül a pilóta, hogy tankal simán kilőnek, vagy minket lőnek ki géppityuval az ülésből. Nem beszélve arról, hogy a 30mm-nek meg a TV-nek is kell egy kis magasság, hogy jól lehessen lőni vele.
Amit még szintén ki nem állhatok, amit fentebb írtam. haverral akarok menni, úgyhogy falba vezetem a helit. ahelyett hogy beírná, hogy légyszi hadd menjek haverral. Mi mindig így szoktuk és ritka eset, hogy nem értik meg. Vita se szokott lenni belőle. De a kedvencem az, mikor tengerbe dobja a helit Omanban vagy Kharg Islandon. Azt lehet választani, úszkálok percekig vagy suicide.
[ Szerkesztve ]
-
brown26
tag
Egy kis segítséget kérnék, tudom nem ide tartozik de szerintem ti vagytok a legilletékesebbek ebben
Szóval a jelenlegi HD5830-as kártyám szeretném lecserélni, ti mit javasolnátok ha a keretem 35-40K? -
Dinter
addikt
válasz Firkavadasz #5890 üzenetére
Jólvan na, mostmár leállhattok
-
dilipok
veterán
de akkor ne azt mondd, h egyedul nem vitted el a gepet, hanem h gunnerkent vartad, h valaki elinduljon... Teljesen mashogy hangzik az egesz sztori igy... Attol meg nem szep amit csinalt, de ilyen velem is megesik neha.
Persze, tuti mindenkinek egyertelmu, hogy nem arra gondolsz, amit irsz En kerek elnezest
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Bjørgersson
félisten
-
-KP-
addikt
úgy hogy váltottam gunnerre?
-
-KP-
addikt
tököm tele van az ilyen emberekkel. nem viszem el egyedül a helit, megvárom a gyereket, erre belevezet szándékosan az első falba. utána azt mondja "sorry, you are too noob", amit nem tudom miből állapított meg.
[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
-
Laraxior
titán
Milyen formátumba kellene konvertálnom a 40+26GB-os felvett videot, hogy szép is maradjon, és mondjuk 1-2GB-ra tömörüljön? Már próbáltam párat,de nem akaródzik, bekockázza az egészet Úgy nem akarom feltölteni.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
-
Dinter
addikt
válasz Dexter-2000 #5866 üzenetére
Itt is.. 3 emeletes családi ház:
pince: 18 fok
földszint: 27 fok
emelet: 33 fokaz a legjobb h az emeleten van a gép
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz Dexter-2000 #5861 üzenetére
Mert most a napon van?
(#5863) csasaKKP Nem pincét akartál mondani? Padláson 60fok van kb!
(#5864) Dexter-2000 Abban nem is fogod. CoreTemp
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
csasaKKP
senior tag
Khm. Szerintem vidd ki a napra, vagy vidd fel a padlásra.
Dexter-2000: Abban nem is fogod, abban csak a VGA-ról tanász' meg állítgathatsz dolgokat. Annó, még az XP-s időkben a nagygépen speedfan nevű progit használtam.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Dinter
addikt
Vedd le az oldalát és fújd
-
Dexter-2000
őstag
83 fok automatikusan de ha maxra beteszem a vga ventilátorát akkor lemegy 10 fokkal.
szerintetek?
vagy tegyem ki az árnyékba a gépet?Szép napot!
-
Laraxior
titán
Papucsot a Battlefieldeseknek
-
Dexter-2000
őstag
ejj akkor ezt konfigot gyorsan elpasszolom és beújítok egy vízhűtésesre
Szép napot!
-
SkyS1gn
félisten
válasz Dexter-2000 #5851 üzenetére
Vízhűtés FTW
(#5853) Def26 PFfff, oda se bújhat már hozzád mi?
Am éjjel nálunk lakásba 25C volt.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Hát nem tudom. gondolom, hogy visszavesz a teljesítményből. De inkább ez mint egy fasza beégés.
Kib***ott meleg van. Én már nem engedem asszonynak, hogy a lakásba főzzön. Szépen kimegy a sufniba, beraktam neki oda egy rezsót. Tegnap is ott csinálta a palacsintát.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
dilipok
veterán
süjjön Azigen. Nezd meg a homersekleteket. Akkor okosabb leszel.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Def26
félisten
válasz Dexter-2000 #5846 üzenetére
Vannak cheat előfizetések. pl. ez. [link] Azért, hogy ne csípjenek el, muszáj kivédeni a pbban "támadását". A punkbusternek ilyen ellenőrzési folyamata az, hogy a memóriádból képeket hív le amivel ellenőrizni tudja, csalsz e. Figyeli, hogy a képen (játék screenshot) van e olyan valami ami nem oda való, pl. red dot, vagy wallhack stb.
Nos, a cheatek tartalmaznak egy olyan dolgot is, (ezt láthatod a linken, alul az anti cheat résznél) amivel kivédik a punkbuster ezen ellenőrzéseit. Fenti oldalon ez a neve, "Punkbuster Screenshot Cleaner".Esetedben két dolog merül fel. 1. Valamiért, pl. hálózati hiba, nem tudta lecsekkolni a pbbans a képet a memóriádból, 2. egy külső program kitisztítja a képet, és egy üres fekete maszlagot enged ki.
Mindenképpen frissítsd a punkbustert. [link] Abból baj nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz kriszpontaz #5844 üzenetére
Jóvan ilyen csimbum űrgolyhókkal nemszórakozok...
-
Winne
nagyúr
válasz kriszpontaz #5844 üzenetére
Én sem játszottam vele, de ezt a figurát inkább az 5. elem című filmben tudnám elképzelni.
Amúgy nem rossz.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
kriszpontaz
veterán
Mi a bajotok vele? Látom senki nem játszott a Mass Effect 3-al....
(#5843) Def26: Ennyi erővel Cris99-et meg szájba verték szívlapáttal?Javik - Prothean faj
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz kriszpontaz #5841 üzenetére
Muhahaha, mintha rád esett volna valami lapos. Amúgy enyém a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
válasz kriszpontaz #5838 üzenetére
Tudom, de sárkány, azért néztem nagyot
Nekem még kell pár hónapAndroidos Outlookból küldve
-
kriszpontaz
veterán
válasz Laraxior #5834 üzenetére
aztán lehet köpködni, hogy miért hegesztek állandóan, meg miért vonulok vissza...
Még kb. 2 órád van hátra, légy nyugodt, addig dőlj hátra és élvezd ki! Amúgy a helivel is le kell szállni hegeszteni, és azzal sem az ellenség közepén, én is hátravonulok javítani.
(#5836) Algotis : [link]
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Vettem fel videot, egy kis M1128 rampage, meg a végén az enemy Havocja, de azzal egy killem se lett Átkonvertálom, aztán felteszem Youtubera, aztán lehet köpködni, hogy miért hegesztek állandóan, meg miért vonulok vissza... Bár a 'szomat se érdekli, nem haltam egyszer se...
Uhh most nézem, kettőbe vettem fel, 20 ticket maradt csak ki, de összesen 62GB a video...ez eltart egy darabig[ Szerkesztve ]
-
aProPeti87
aktív tag
Ha újratelepítettem a gépet és a játék megmaradt nem a telepítő fájl, hanem a rendes játék azt nem tudom ujra összekapcsolni az originnel hogy ne kellejen újból leszednem 30 gigát ?
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
Winne
nagyúr
Az autokick lesz, mert persze nyomja megszokásból a birkája, aztán kidobja, majd a bégetésre megjelenik a következő birka és megint lerobbantanak. Ebből te azt látod, hogy állandóan a tiltott fegyverrel ölnek meg, aztán persze nem, csak nagy a nyáj...
-
Dinter
addikt
Mocskos baseraperek
[ Szerkesztve ]
-
Joci93
senior tag
Hali!
Valaki esetleg tudna linkelni egy oldalt, ahol viszonylag olcsón meg lehet venni a BF3: Premium Edition-t?(Csak kód kéne)
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Def26
félisten
Á, az csaló vagy qrva nagy lag, esteleg neked nagyobb a pinged. Nekem is volt ilyen de hányszor.
Mégis a legidegesítőbb zibán tudom mi? Ki van írva, hogy no c4, erre tuti van valaki aki bepróbálkozik. Ennek hatására páran még mellé szegődnek és nekiállnak c4 -ezni. Mondom én is beszállok a buliba, erre kit kickelnek ki, hát engem.
-
Winne
nagyúr
Ez velem is így volt, aztán nemrég elkezdtem használni, tényleg nagyon jó kis pályákra, viszont itt is van, hogy szembefordulunk egymással az ellennel, majd én reflexből csípőből lövök és ő előbb lelő egy lmg-al. Naz ezt hívják úgy, hogy nem egyenlő körülmények...
@(#5823) Cris99:
-
Def26
félisten
válasz Dexter-2000 #5822 üzenetére
Gondolom megpróbált képet menteni a játékból, de valamiért nem sikerült neki.
-
Dexter-2000
őstag
WTF??!!
Szép napot!
-
Algotis
addikt
Most megint vége a dupla xp-nek?
Androidos Outlookból küldve
-
Gyula84
veterán
válasz kisza25 #5805 üzenetére
egy hónapja voltam kb fenyvesen ott dolgoztam nem mintha az Lelle lenne
(#5810) Elroy1980
jó is az ám Tank az nekem nem nagyon fekszik ezelött is kiszedett nicz_dk mint a fene
mostanában rákattantam a jetre[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
BlessedElroy
senior tag
Elkezdtem megint játszani CQ-n, hááááát...
Rendesen szédülök a betonon, hiányzik a kicsi tankomOrigin: BlessedElroy
-
Dinter
addikt
LOL. Megvolt a pont a köv. tank service starhoz, erre azt írja -265 pont kell még, de nem adta meg. WTF?
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #5794 üzenetére
Lellén lakom édestova 33éve
G4ula84: déli part[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Bjørgersson
félisten
-
Winne
nagyúr
válasz Bjørgersson #5801 üzenetére
Adjak?
-
Bjørgersson
félisten
M16 macrot honnan tudok letölteni?!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Szólánc.
- Hardcore café
- Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest