- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gippo
senior tag
-
wolfman
veterán
Hol lehet most jó/viszonylag jó áron Premium Edition-t venni?
Tegnap fel lett hívva a konzolok szervize nevezetű bolt, hogy kéne egy, de közölték, hogy "jaaaaaaa, az nekik pont nincs, bocs, kint maradt az online shopban, de ha kell 3 hét és lesz"!„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
DNS_65
senior tag
válasz ForRedGlory #6797 üzenetére
Attól függ, ha elszáll a szerver akkor kapufa az elért statodnak (ezt onnan látod h alig marad rajta ember ill. ujraindul a kör battle report nélkül), de van h simán valami netgebasz és a server nem hal le akkor van esély h megmarad amit összelőttél addig, de csak akkor ha nem csatlakozol ujra(akkor 0-rol kezdheted és onnan folytatodik a játék).
-
ForRedGlory
félisten
Ha lost connecting van, akkor a statinak is kampó?
Kurvára örülök, tegnap 60-11-nél, ma 35-5-nél dobott ki. Két meccset akartam játszani összesen, mindkét alkalommal kivágott ez a rakat fos. -
pohár
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Ismertek olyan 32-es Caspian, Kharg, Firestorm szervert, ahol nincsenek jetek és köcsög csipások?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
batai15
félisten
Köszi! Az az igazság hogy 30/9 ig jó voltam, utána lentebbadtam
Kisza; only slug.. baj talán ?[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz Algotis #6779 üzenetére
nem mindenki csitel
ilyen ha a tankok nem védik a seggem
(#6780) kisza25 :már csak 11 pisztoly meg igla/stinger van vissza 500 ig
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
batai15
félisten
-
LLD
aktív tag
válasz Laraxior #6771 üzenetére
Igen egyedül a tankban mióta papírtigrist csináltak belőle nehéz is érvényesülni!!Oda igazi kis csapat munka kell,hogy egy jó karikát menjen vele az embör fia!
(#6770) stoon Su35 öt csortam el valamelyik körben khargon annyira röhögtünk,hogy felszállás közbe beletekertem a sziklába!![ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
batai15
félisten
shotira melyik irányzék a legjobb? sokáig alappal mentem, de nem adja mostanság(spas, m870)
-
ScomComputer
veterán
-
stoon
addikt
válasz DeadMeat #6766 üzenetére
ezért nyer aki először foglalja a b-t és a d-t +2 tank.(persze ha nem tiszta luzer a csapat!)
(#6769) LLD bandaron ha tehetem jettel elhozom a lavot ha ruszkinak tesz be! kár ha kihajtom magamnak(kiugrik az enemi) valami barom mindig felbukkan és kilővi az 50 pontért. nem látja a fátol az erőt! aztán meg sir hogy kilővi a heli meg a jet!
(#6771) Laraxior. én is csak akkor ülök át ha az enemi jön aztán küldi az észt, akkor pattanok át a tankba vagy várok egy frend-re
álltalában azt nézem merre megy a csapat ha több megy b-re akkor én a dre megyek, vagy forditva
[ Szerkesztve ]
-
LLD
aktív tag
válasz Laraxior #6768 üzenetére
Az a buli,imádom ellopni az ellenség cuccait!! De ez így szokott lenni elviszi az ember azt valamiért nem mindig sikerül vele nagyot alkotni!! (biztos bünti)
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
LLD
aktív tag
-
sixpak
nagyúr
válasz ScomComputer #6759 üzenetére
Én kb egyszer lépek be egy héten, de olyan még nem volt, hogy ne lettek volna elállítva a dolgok. Visszaáll normálra, region settings is meg az összes többi. Én chrome alól tolom, tehát nem hinném, hogy a firefox a hibás, ez feature. Megoldás nincs szerintem. Ha mégis, akkor biztos elárulja majd valaki.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
blaca83
őstag
válasz kriszpontaz #6684 üzenetére
Kis lemaradásban voltam úgyhogy csak most volt időm megnézni a T-902MS videót a tankról.
Állat szerkezetet építettok a "vörös ördögök". Nagyon komoly.
"Azért az USA oldal se kutya" [link]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz ScomComputer #6759 üzenetére
Azt nekem is állandóan.Csillagozd meg, ami tetszik 'szt keziccsókolom
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
ScomComputer
veterán
Valaki legyen olyan rendes: 6754
-
stoon
addikt
válasz Laraxior #6757 üzenetére
ismerős az érzés! meg hogy nem engy viszi a vasakat ! azAA csak hátul kempel ha azzal megyek nem fedez egy tanksem, ha tankal megyek leszed a heli meg a jet(azért nem mindig) és még sorolhatnám, cq a csipa nem tesz le slofamot senki nem spottol (szerintem az emberek 90% nem is tudja hogy lehet ilyet) én mindig ha nem küzdök spottolok akár tankot akár aknát akár mit! sokszor segitség annak akit támadnak mert láthatja az ellent!de ha hozzám is beülnek inkább meghalok mint hegesszek plusssz lő össze vissza felfedi a pozicionk és szarik hegeszteni ha halja a találatot meg a vég hangját hanyat homlok menekül pedig ha kinyulok Ő a következő úgy is!!!
pontoknál én is cserélek! és megsebzem amiből kiszállok mert ha bepattan én nyerek nameg ha a paciens nem száll ki tőlem akkor is kipattanok a másikba és elhúzok
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Jamm, ez nem is teljesen olyan játék volt amit én játszok. Általában mindig egyedül megyek, mindenki csak hátráltat aki bent ül mellettem, mert nem merek kiszállni javítani, mert elviszik. Ami még a kisebbik baj, de ha megölnek....
de azért van egy-két fontos dolog benne. pl a jármű csere a B pontnál. Stratégiai jelentőségű
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
stoon
addikt
válasz Algotis #6739 üzenetére
dehogynem de a végén megmenti valaki mindig! a pályán mindig rohangál malac konda és ha veszély van előhúz eggyet a zsebéből de a hegesztés az érzékeny pontja akkor lehet késelni
(#6753) RD4N33 aim master
[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
Ezt időnként nekem is sikerül beadnom. Egy idő után rá lehet érezni, aztán tudod hogy hova kell lőni, ahhoz, hogy pont bele repüljön a lövedékbe a heli vagy a jet.
SMAW/RPG-vel viszont nem sikerült még soha.
A Kharg Island pedig még mindig az egyik legjobb pálya.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
ScomComputer
veterán
Egy kérdés,mostanában a Blog-om elfelejti a beállításaimat, mi lehet az oka firefox böngésző, lehet hogy azért van mert a firefox cache-t áthelyeztem ramdisk-re...
-
RD4N33
tag
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
-
tixem
addikt
válasz Laraxior #6641 üzenetére
Az derék T90-et imádom, azzal is öltem eddig a legtöbbet, de ezek a tank destroyerek ne fekszenek valamiét. pedig amikor meg vettem a premiumot azt hittem, hogy az AK dlc lesz a favorit de nem.
Ez az m1128 mekkorát lök már amikor elsütöd a löveget,nagyon nem tudom megszokni
(#6750) devilinsid3
gondolja mindenki aminek akarja[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Zoli54213
aktív tag
Tisztelt tixem! Akkor csinálj jobbakat. Ha ez megvan, elfogadok tőled véleményt. Amúgy elfogadtam volna, csak ne így írtad volna ahogy.
Más: A többiek által küldött rendkívül intelligens kommentre meg már nem is reagálok bővebben....
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
tixem
addikt
válasz devilinsid3 #6745 üzenetére
jaj tipikus magyar klán idióta fragmoviekkal amik alatt ezeréves zenék szólnak
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
- = Zk = -
félisten
-
t256
őstag
válasz kriszpontaz #6729 üzenetére
El kell, hogy keserítselek, de itt Nálunk a híres Budapesten sem jobb a helyzet. Ha nincs ismerettséged nehezen jutsz be lassan már akármilyen munkahelyre. Rengeteg a kamu állásinterjú. Meghirdetik a pozíciót behívnak pár embert, de már régen megkapta a melót valakinek a valakije. Nem számít, hogy nincs meg a végzettsége sem.
Én viszont mára végeztem a munkával. Olyan fél kilenc körül talán gép előtt is vagyok.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Laraxior
titán
-
- = Zk = -
félisten
válasz Zoli54213 #6737 üzenetére
mire fel a névváltoztatás?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Zoli54213
aktív tag
A Team Razor megegyezett az NG-vault multigaming csapattal. Mostantól NG-vault BF3 csapata vagyunk.
NG Vault facebook
NG Vault hivatalos oldalaGigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Laraxior
titán
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
batai15
félisten
válasz kriszpontaz #6729 üzenetére
énis szabolcsi vagyok! és igaz! illetve nem akarom a mi kedves "magyar" fiainkat felhozni!
Velem sem jobb a helyzet, konyhás vagyok még kemény 74 k fizuval, és a házamat is 23 évesen saját magam újjítom felfele.
Nem egy leány álom.
Devil: látom javulás állt be nálad! így már jobb![ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
válasz kriszpontaz #6713 üzenetére
Nem is vettem leszolasnak . Ertem en a viccet .
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Algotis
addikt
válasz devilinsid3 #6727 üzenetére
Hihetetlenül vicces vagy, de tényleg.ú
Azt hittem már, hogy ezt egyszer megbeszéltük...Androidos Outlookból küldve
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz kriszpontaz #6725 üzenetére
És akkor még a gyerekről nem is beszéltünk!
Ő aztán nem kultiválja, hogy te most még be akarod fejezni ezt a kört! -
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #6727 üzenetére
Mert Szabolcs környékén (de igaz ez Borsodra vagy Hajdú megyére is) nincs olyan normális munkahely ahol érvényesülni tudsz, (ahol normális fizetés van, Pest környéki szintű) hacsak nem vagy puncsos, akit betolnak a jó állásokra, ha pedig feletted olyan emberek vannak, akik miatt esélyed sincs fentebb lépni, meg vagy lőve.
Az én munkahelyem is tele van betolt, mondvacsinált állásokat betöltő (egy személyes csoportként csoportvezető!!!, 350K fizuval) emberekkel.
Így marad az, hogy maszekolsz, abban amihez értesz, és jó esetben az éves fizudat vagy többet pluszba megkeresel, de ahhoz nem marad egy kumma szabadidőd sem.
Hogy normális fizum legyen, el kell menni Pest környékére vagy dunántúlra, de az meg nem egy egyszerű dolog. -
- = Zk = -
félisten
válasz Algotis #6726 üzenetére
ezért nem járok iylen mapokra... majd a BF4 után 1,5 héttel
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
devilinsid3
addikt
(#6718) kisza25 ezt még csak most láttam
én sem születtem úgy, hogy mindent tudok, csak utána olvastam, ha megveszek egy játékot nézek róla videókat, leírásokat, és itt nem azon van a hangsúly, hogy ki mit nem tud, hanem, hogy szerintem azért ha valaki megvesz egy játékot legalább egy fél órát szánhatna rá, hogy utánanézzen legalább az alap dolgoknak
és ezt a bf3-t azért nem nevezném bf-nek, max csak a neve alapján a 2höz képest sehol sincs, majd talán a 4, bár lehet (sőt valószínű), hogy a játékosok miatt lett ilyen fos#6726) Algotis biztos nem csalásért dobott ki?
#6725) Godlike79 most nem azért, de ha ennyire szar ahol dolgozol nem elég ott napi 8 óra még otthon is x óra?! akkor miért nem váltasz?
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Algotis
addikt
Hihetetlen, hogy colonel 100-as a gyerek, ADMIN, végig karkandon A mellett a kutyaólban kempel, és lelövöm, erre kidob engem kempelésért
Androidos Outlookból küldve
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #6723 üzenetére
Akkor bemutatom neked mi a fárasztó:
Reggel 7-től nyomni a melót, majd délután 4kor vége, fél 5kor újra gép elé, és nyomod hajnal 2-ig (gépi tervezés). Mellette foglalkozz minden mással, és ezt csináld megállás nélkül több éven át, hétvégén is. Mindamellett egy házfelújítást padlótól a felső szintig. Egyedül.
Majd amikor a derekad derékszögbe állt a fájdalomtól, még ülj le BF3azni.[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
látom nincs jobb dolgotok ahelyett hogy kockulnátok
Szép napot!
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #6722 üzenetére
mindenkinek arra van ideje amire szakít időt
attól, mert valamivel játszottam lehet, hogy nem kell 1000 óra, hogy jó legyek benne, szóval ez a "ennyit meg annyit játszottál vele" szerintem pont rossz példatavaly nyáron, mikor megvettem a játékot 1 hónapig ilyen "meg kell csinálnod, hogy tovább lépj a következő évbe" munkán voltam, érdekes tudtam szakítani mindenre időt.. reggel fél7-től 2ig bent voltam, 3ra hazaértem és még a konyhát is csináltuk, utána foci belefért este játék, hétvégén ivás nem sok bajom volt, mert 1 hét után hozzászoktam, hogy mi van és már mentek simán a dolgok sorba ahogy volt.. jó kicsit fáradt voltam másnapra, de nem annyira vészes, mint amennyire leírod azért..
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #6719 üzenetére
Tudjuk hogy te az összes COD és BF szériát végignyomtad 5 éves korod óta, de volt rá időd. Nekünk nincs, mivel van jobb dolgunk is (pl. meló, cirka 12 éve folyamatosan). Más az aki azon nő fel.
Az uncsitesóm 16 éves és szénné aláz, de szerintem itt is pár embert alázna, de könyörgöm, úgy lehet is, hogy 1kor vége volt a sulinak, ő meg megállás nélkül több éven át éjfélig meg hajnalig nyomta.
Neki még jók a reflexei, én meg örülök ha a sört felbontom .
Nem mindegy mikor csöppensz bele és mennyi időd van, de szerintem ezzel sok mindenki egyetért.Majd ha lesz munkahelyed megtudod hogy baromira nem úgy van az hogy arra van időd amire szakítasz, főleg ha család is lesz.....na ott ilyen nincs.
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz kisza25 #6720 üzenetére
én sem szoktam célozni, csípőből tolom, csak tudom, hogy van ilyen is, gondoltam megosztom azzal aki nem tudná
remélem nem indítok el ezzel egy "én meg kikapcsolt monitorral játszok" komment áradatot
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz devilinsid3 #6719 üzenetére
wtf? lehet célozni? én mindig csípőből nyomom, azért is olyan mesés az acc.-m
eleinte még azt sem találtam hol a frászba lehet a kiegészítőket cserélni a fegyveren, láttam, hogy megkaptam utána kezdtem csak el keresgélni[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #6716 üzenetére
ja egy ideig nekem is eltartott mire mindenre rájöttem, de még ritkán előfordul, hogy rájövök új dolgokra
devilinsid3: nem mindenki születik ám úgy, hogy tud mindent
BF3 volt az első BF amivel játszottam és nem haverokkal kezdtem, szóval nem volt kitől kérdezni, olvasgatni meg nem volt kedvem, jobban szeretek magamtól rájönni dolgokra[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #6702 üzenetére
én pl. nagyon sokáig nem tudtam, hogy emberre is lehet spawnolni
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #6713 üzenetére
látod így jár az aki nem olvassa folyamatosan a fórumot, aztán csodálkozik, hogy nem is neki szólt
-
devilinsid3
addikt
mivel nincs konzolom ezért nem vagyok otthon benne, de gondolom tippek ott is vannak a játékon belül, vagy esetleg egy beállítás fül ahol le vannak írva a dolgok mivel mit lehet csinálni? vagy neten beírod keresőbe, hogy default controller settings bf3, szerintem kiadja
-
szebev
senior tag
válasz devilinsid3 #6703 üzenetére
Meg tudnad mondani , hogy hol van leirva, hogy mit kell nyomnom a kontrolleren ahhoz, hogy oldalra tudjak nezni ? Talan youtube-on van rola vidi , de meg nem kerestem ra . Annyira nem hianyzott ez a funkcio, hogy utanna nezek . Nem akarok, es nincs is annyi idom , hogy PRO legyek . Csak annyit akarok, hogy jol erezzem magam jatek kozben ( ha lehet haverokkal egyutt jatszva ) .
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
batai15
félisten
válasz kriszpontaz #6707 üzenetére
tök vicces ez a spawn protection is.. sokszor én amit le spawnolok halok, de persze nekem nincs ilyen szerencsém -.-" remélem a 4 nem lesz ennyire elszúrva..
-
Gippo
senior tag
válasz kriszpontaz #6707 üzenetére
Metron... metron...
-
kriszpontaz
veterán
válasz batai15 #6704 üzenetére
Már megszoktam, hogy a kezdőről késelnek le 20 falon át pl. Metro-n. Egymás után 20X.
Meg persze amikor visszaszorítanak amcsi kezdőre Metrón, és az egész ellen bagázs leszületik Sniperként és szétcsipázza a fejed amikor lespawnolsz, még kúszva sem tudtunk kijönni. Ilyenkor nem tudom miért nem lehet letenni a kezdő melletti térre a Mortart (jobb oldali sétány rész) mert odáig ki tudtam sunnyogni, de nem engedte letenni azt a sz@rt. -
szebev
senior tag
válasz devilinsid3 #6696 üzenetére
Igen,elhiszem ! Nem egyszer fordult elo, hogy vesztesre alltunk es erdekes modon a MAV-ozasom kozben a csapatom latvanyosan jobban jatszott ! Szerintem nem hihetetlen tortenet . Egyszeruen nezik a mapot es latjak az ellent, ennyi .
Godlike79: Kepzeld , nemreg tanultam meg,hogyan kell helit vezetni ( repulot meg mindig nem tudok, de az mar engem nem erdekel ) ! Azt is csak azert tanultam meg , mert meg akartam ra szerezni a TV-t, hogy azt is kiprobalhassam . Ugyanis meg az sem megy ...
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
asszem most pihentetem hosszabb időre ezt a sz@rt.
Elegem van a sok idóta bugból, a sok cheater aim suttyóból és abból hogy kilátszik a kobak de persze nem lehet lőni rá.
Ez már nem az a bf3 amivel elkezdtem játszani. -
devilinsid3
addikt
jó hát ha veszek valamit amit össze kell rakni akkor én sem azzal kezdem, hogy elolvasom, hanem összerakom aztán ha marad pluszban 2-3 csavar akkor utána nézek, hogy mi van de egy játéknál nem várom meg, hogy 2 évbe teljen mire rájövök 1-1 dologra
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #6700 üzenetére
Mellesleg a szex sem könyvből meg utána olvasásból tanulandó .
Én sem a kézikönyvvel kezdtem a BF3-at, meg a Premium videókkal hogy mit hogy jó csinálni. Majd rájövök. Szerintem ezért senkit nem kell leszólni.
A Patch-ek változásait meg nem olvasgatom, pont nem érdekel, csak annyit látok belőle hogy már megint 5GB-ot tölt az Origin .[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
válasz devilinsid3 #6700 üzenetére
Én szeretek magamtól rájönni a dolgokra vagy pl ilyen formában.
Fater olyan, hogyha vesz egy új kütyüt, pl fényképezőgépet akkor addig nem kezdi el használni amíg ki nem olvasta a használati utasítást és ki nem próbált mindent.
Asszem mindenféleképpen!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Külpolitika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest