- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firkavadasz
tag
+1 jogos.
Emberek tudna valaki segíteni? Folyamatosan kifagy a BF3 el sem tudom indítani, mert azt írja a BF3 működése leállt. Azt hittem a magyarítás csinálja, de nem. Firefoxot használok win7 home premium eredeti, minden frissítés telepítve. Originben nem talál hibát/frissítést. Vírusom nincs. Friss rendszer. Nem értem, még kb 2,5 órája még játszottam..
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
Dinter
addikt
De szeretem azokat a buzi colonel 100-asokat, akik noob gyakorlószerveren vagánykodnak Miértnem lehet hagyni tényleg gyakorolni az embert?
-
Gyula84
veterán
-
veterán
-
RD4N33
tag
Gyengén szar volt a hitreg [link]
-
eugabesz
őstag
Az van,hogy nekem sem jelent még meg,de a supportos csávó azt mondta,bármikor jöhet a lehetőség az alfára,persze ha e-mailt is kaptál róla.
Tehát röviden,türelem alfát terem...amúgy is kifagy,azt mondják.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
Raidon
őstag
Ejj gyerekek ne mar meg a tapom sincsen meg xD Nemhogy jatszani
[ Szerkesztve ]
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
EczkE
veterán
válasz Bjørgersson #5579 üzenetére
Kretének? Akkor van baj TS-en. Jó, hogy nem voltam akkor...
Asszem mindenféleképpen!
-
Bjørgersson
félisten
Igen, már megfejtettük a kreténekkel, Rushban még A közelében is van vagy kettő, Conquesten meg egy sincs.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
csasaKKP
senior tag
válasz JóGeri. #5573 üzenetére
Itt könnyebb is az emulálás, mint az előző generációnál, hisz mind a PC, mind a bejelentett konzolok azonos CPU architektúrával rendelkeznek (x86). Ráadásul úgy tűnik, az Xboxnak nincs devkitje, amin fejlesztenének, hanem PC-n írják azokat (gondolom, mert ha lenne devkitjük, akkor úgy mint a Sony, azon futtatták volna a játékokat).
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
-
EczkE
veterán
válasz Bjørgersson #5568 üzenetére
Van, középen a B-hez közeli építkezésen. De asszem ott csak rushban.
Asszem mindenféleképpen!
-
Bjørgersson
félisten
Khargon van Kornet vagy valami rögzített rakéta?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
csasaKKP
senior tag
válasz JóGeri. #5565 üzenetére
Ez nem igazán nagy előny. Ha sz*rul optimalizálnak akkor tök mindegy. A fejlesztők előnyben vannak mondjuk, mert azonos architektúra (x86-60 + GCN), de itt mégis az Exclusive címek és a + szolgáltatások döntenek (nameg a marketing) az eladásnál.
A grafikában az előny akkor lesz érezhető ha ténylegesen a konzolok devkitjén fejlesztenek. Poén, hogy az E3-on az Xbox-os játékok PC-n futottak, nem is az Xbox-on, ráadásul Nvidia VGA-s PC-n[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
válasz JóGeri. #5561 üzenetére
Hát az van, hogy mind az Xbox One, mind a PS4 központi egysége, vagyis az APU-ban mind a 2*4 magos Jaguar processzor, mind a GPU azonosan használják a rendszermemóriát. Ez tök jó, nem kell állandóan egyik memóriából másolgatni a másikba, ráadásul a késleltetés is kicsi (nem úgy, mint a PC-kben, ahol a PCI-e meglehetősen magas késleltetéssel rendelkezik). az Xbox ~70 GiB/s-es APU-DDR3 sávszélességgel rendelkezik (itt a RAM a szűk keresztmetszet). Ebből azonnal profitálni lehet, de egy idő után ez is kevés lehet. A Sony okos volt, mert memóriának GDDR5-ös modulokat választott, sávszélességük 100 GiB/s-el nagyobb, mint az Xbox-é, mindamellett, hogy a grafikus egység is erősebb, ugyanis 18 compute unit-el rendelkezik, míg a vetélytárs "csak" 18-vel.
De ez mind csak elmélet. Sok függ az OS-től is. (Szerintem itt is hátrányban van az Xbox, mert 2 OS + a hypervisor).
[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
válasz zserbox #5556 üzenetére
Ennél a konzolgenerációnál nem valószínű még szerintem. Se a számítási kapacitás nem elegendő, se a hardverelemek közötti sávszélesség. Például az Xbox One-nál az APU és a DDR3 memóriák közötti sávszélesség ~ 70 GiB/s, ami valljuk meg, kevéske lesz egy idő után. Itt a PS4 nagy előnye.
-
csasaKKP
senior tag
-
Dinter
addikt
Egyébként cod bo 2 topikját néztem, összesen 4k hsz van? Ennyire elvesztette a népszerűségét?
-
JóGeri.
tag
válasz zserbox #5548 üzenetére
Jó mondjuk tényleg megtudtam szokni simán..
Nagyon kíváncsi leszek h mikor jön új frostbite motor,és h mikor lesz tényleg olyan élethű a játék mint a valós élet!! Rem megélem..CsonkaImo: Igen, már rá kellett jönnöm h a bf3-ban a sprint+ugrás a menő..
EczkE: Nekem sose jött be az arma..én arra gondolok amit feljebb (ugyan ebben a hsz-ben) írtam..
[ Szerkesztve ]
..ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!
-
-
JóGeri.
tag
Szerintetek ez a Battlefield-es lövési rendszer jobb mint a Call of Duty-s??(= cod-ban állásból fekvésbe történő mozgásnál is lehet lőni..bf-ben nem..ami engem spec nagyon zavar.. Csak erre gondolok, nem a többi golyó ballisztikára stb-stb. Mert abban egyértelműen jobb a bf3!! )
-
XZoli
aktív tag
Sokat nem vesztett senki aki nem kapta meg BF4 trialt 4 fagyás, lesz még hova fejlődni
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
Gordon32
tag
Köszönöm !!
Üdv! Gordon
-
Gordon32
tag
Igen operát használok Milyen böngészőt ajánlotok?
Üdv! Gordon
-
Gordon32
tag
Sziasztok!
Tud vki segíteni?Tegnap óta nem jó a Bl nem tudok semmit csinálni nem tudok pipálgatni nem tölt be semmitÜdv! Gordon
-
csibe1
addikt
Gondolom két okból sem tolonganak a jelentkezők:
- Nagyon kevesen kaptak itt a topikban,meg lehet országosan sincs olyan sok BF4 Alpha kulcs.
- Aki kapott,a saját accountjához kapja meg emailben,és nem tudja átruházni.
A DICE helyében ha észrevenném,hogy nem az emailcímhez tartozó accra aktiválták az Alpha kulcsot;
akkor az lenne a minimum, hogy letiltanám a kulcsot.
Esetleg a "kedves" felhasználót is pár hétre.Látom szép angol nyelvű a Battlelog oldalatok.Írjatok szerelmeslevelet a DICE-nak és kunyizzatok Alpha kulcsot,hátha sikerül.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
JóGeri.
tag
válasz kisza25 #5400 üzenetére
olvasgatom én is,de csak szimplán a battlelog gyönyörei és a bf4 alpha a téma..
úhha.. amire megírtam a hsz-t eltelt megint majdnem 150 hsz.. mi van itt?!
Frkavadasz: Nem csaló,csak profi! Azért mert lvl 13?! O.o ahoz még gyenge is a stattya'
[ Szerkesztve ]
-
Firkavadasz
tag
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
Firkavadasz
tag
Újabb csaló, pls reportoljátok 100% hogy csal, m29-el adta mindenkinek az ívet egy lövés és halál.
a csalóés amit legutóbb produkált
még ő is mondta, hogy eléggé jó a csalás,tetszik neki.
KösziA pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
siriq
őstag
Veletlenul valaki el akarna ajandekozni a bf 4 alpha kulcsot, akkor szoljon mar nekem legyen szives. A csapatunk aktivan tudna keszulni bf4-s kupakra. Nalunk ez fontos szempont. Elore is koszi! [link]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Laraxior
titán
és játékban
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
Amerikai oldalon maradt helikopternek az AH-1Z Viper
A loadoutokat már most be lehet lőni, hogy a game közben spawn előtt ne kelljen
De megyek át a BF4 topikba, sok lenne itt az off[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Nekem full sávszéllel jön... szerintem 10 perc és lent van
-
stoon
addikt
már csak 24 dogtag hiányzik! lara probállak keresni de ha már közel vagyok kilőnek/sz! pedig már egyszer megvolt
(#5515) Elroy1980: mi kell tölteni? hol tudom megnézni?
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
BlessedElroy
senior tag
4493.85 MB
F...s netemmel kb 4-4.5 óra[ Szerkesztve ]
Origin: BlessedElroy
-
DNS_65
senior tag
Indul a letöltés, kiváncsi vagyok hogy fog menni
-
Zoli54213
aktív tag
Hagyd már az sem tudja mit beszél.....-.-"
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
csasaKKP
senior tag
válasz Laraxior #5503 üzenetére
Na, akkor tőled kimondottam várom a teljesítménybeli észrevételeket. De mit akarsz, az jó VGA.
Én 7670M-el nyomom a BF3-at, mi van ha a BF4 el sem indul ezen?
És... És mi van ha a Mirror's Edge 2 sem indul el? Faith.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Autós topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ANTMINER S21 Hydro 473 THS Magyarország egyetlen Hydro Hosting szolgáltatójától!!!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- FeinTech VAX04101 HDMI eARC Pass Switch 4x1 HDMI elosztó eARC soundbar hangrendszerhez
- RTX 3080 videókártyát keresek saját használatra.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti 12GB
- Számítógép játékra! I7 4790K / GTX 1060 / 16GB RAM / 500GB SSD / Gamer PC
- Lenovo ThinkPad T560 laptop notebook i5-6300U, világító HU bill., FullHD IPS, dupla akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest