- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz zsoika #38895 üzenetére
Ugyanannyit mutat. De ha nem mutatja akkor is érzem hogy 100 fölött megy vagy 70 körül.
Most már azon is túlvagyok hogy újrainstalláltam, cloud kikapcs, dokumentumok fájlai törölve, ergo új profil.
highon van 60 körüli kihasználtság ultrán 90 körül. Fps az kb ugyanaz 75-80. Az fölött nem is volt. -
bobalazs
nagyúr
Ez lenne a problémám.
Nem nagyon akar 80 fölé menni, pedig tegnap másik windowzal ment még 144el.profilban
GstRender.FullscreenEnabled 1
GstRender.FullscreenRefreshRate 144.000000GstRender.ResolutionHeight 1080
GstRender.ResolutionHertz 144
GstRender.ResolutionWidth 1920Felbontás, játék grafikai beálitások nem számit, az fps érték kb azonos.
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz maxxenergie #38880 üzenetére
"Vagy csak öregszünk "
Pontosan erről van szó....nálam legalábbis. -
batman91
őstag
válasz DNS_65 #38885 üzenetére
Nem valószínű, hogy a jelentések alapján kapnál eltiltást. Szerintem, csak ha sok érkezik egy bizonyos emberre akkor kezdenek kutakodni utána és ha találnak valamit akkor viszlát van. Addig meg nem kell aggódnod amíg nem használsz egyéb segédprogramot. De lehet hülyeséget amit írok.
[ Szerkesztve ]
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
fornettisuti
veterán
válasz DNS_65 #38885 üzenetére
Bf1, V -nél sem foglalkozik ilyennel senki, nemhogy a 3-ban történt dolgokkal.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
DNS_65
senior tag
Hi, van valahol egy olyan hely ahol meg lehet nézni hogy hányszor reportoltak?
-
protegum
aktív tag
válasz batman91 #38883 üzenetére
A bf3-ban veszett ki a módolhatóság. Addig a rajongók rengeteg olyan mapot készítettek, aztán például ott van a Project Reality ami önmagában külön játék. Aztán a Bf4 után a serverek konfigolhatóságát ölték meg és ezzel a rajongói közösségeket is kihalásra itélik. Aztán jöttek a két évente kiadott kaptafa játékok. Dice is rálépett az activision útjára. Haladunk a mindennapi gagyi felé
-
maxxenergie
senior tag
válasz protegum #38881 üzenetére
Igen lehet, de abból kimaradtam BF3 óta vagyok FPS rajongó előtte COD voltam, de a játékélmény veszett el a csicsa rovására BF2-BF3 óta ahogy írod... pontosan BF4-ben ez még nem olyan nagy mértékben, de BF1-től már fél óra max. a látvány miatt de nem egész délutános/napos partik mint BF3-ban.
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
protegum
aktív tag
válasz maxxenergie #38880 üzenetére
Igazából ezt a bf3-ról is el lehet mondani a bf2-vel kapcsolatban. A Bf2 volt a csúcs, onnantól hanyatlik a sorozat. Az még a rajongókért volt, nem a profitért. 3 kiegészítő jött ki rá, ami szinte teljes játék volt és nem egy-két mapos dlc-k. Módolhatóság, szerverbérlés. Bc2-vel meg megindult a csicsa előtérbe helyezése. Ugyanúgy mint a cod sorozatnál. Cod-codou, a cod2 meg már csillivilli, meg "milyenjólnézki", de semmi új tartalom.
-
maxxenergie
senior tag
válasz scope2007 #38879 üzenetére
Hát ezzel én is így vagyok
Még a BF4 ami jó mostanában rákaptam, de ott is csak az innen átmentett pályák felújítva főleg de mondjuk arra még nem mondanám hogy rossz, de az sem BF3 a többit hagyjuk is...
Vagy csak öregszünk◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
scope2007
addikt
legjobb játék volt...várom a napot, hogy újra ilyen BF jöjjön ki... sajnos azóta, ami kijött egy sem nyerte el tetszésemet, pár óránál tovább [bf4, bf1... bf5ot inkább meg sem vettem, elég volt gameplay]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
fornettisuti
veterán
válasz Hopkins95 #38877 üzenetére
"tegnap már úgy szedtem vele a tankokat meg az ellenséges Jeteket..."
Azért lehetett, mert nekik ki volt kapcsolva a monitor.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
addikt
Valaki játszik még ezzel a játékkal?
Én haverral nyomtam tegnap valami orosz szerveren, óriási élmény volt. Csak infóként mondom, hogy a héten próbáltam ki legelőször a játékot. A kampányt kezdtem el nyomni, aztán 3 napja multiztam először, holott a kampányban még nem jutottam el a helikopteres küldetésig, csak a vadászgépes volt. Vicces volt, mikor beültem a helikopterbe, aztán azt sem tudtam hogy kell lőni. Utólag jöttem csak rá, hogy valószínű az csapatszállító helikopter volt.Amúgy az az érdekes, hogy hamar beletanultam a vadászgép irányításába is, tegnap már úgy szedtem vele a tankokat meg az ellenséges Jeteket...
Egyébként valaki meg tudná mondani, miért nem működik a Co-op a játékban? Azt akartam haverral játszani először a multi helyett gyakorlásképp, de csak kiírta, hogy „Loading...” és megakadt azon a töltőképernyőn. Többször megpróbáltuk, ugyanaz. Egy idő után meg a Battlelog kiírta, hogy „Co-op game was cancelled.”
Ja és ha valaki játszana Battlefield 3-at, akkor nyugodtan vegyen fel Originen.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
törölt tag
hi! újratelepítettem a bf3-at. azóta nem írja ki a szerverek mellé a pinget. tudom hogy egyszerű megoldani, de mit is kell csinálni? előre is köszi!
-
maxxenergie
senior tag
válasz sepsi0 #38870 üzenetére
Sztem ez csak akkor nyilvános és csak a Pbbans-on hogy melyiket tiltották, mutass már egy olyan oldalt, ahol a jelenlegi élő Guid azonosítód is szerepel a nagy közönség előtt....
Bár nyilván én sem értek hozzá nekem ezt mondták... ennyi lényeg ugyanaz Új játék új fiókra ameddig ez nincs OFF BF3 ennyi..
[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Lehet én vagyok béna...
Leírtam tavaly, hogy a feleségem bannolták, abban volt egy link ahol rá lehet keresni játék nickre és látod a guit.
Na most fél órája keresem a hozzászólásaim, de nem találom.... Valaki sikeresen törölte a hsz-eket (szerintem, lehet tévedek, de nem hiszem)
Azt hiszem innentől read only leszek a fórumon.
Nem tudom milyen szabályokba ütközőt írhattam, de köszönöm az illetékesnek, felnyitotta a szemem.
További jó fórumozást mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz maxxenergie #38867 üzenetére
Ez egy óriási baromság, mellébeszélés!
A guid lopásra értem. Full nyílvános, itt egy példa. (GUID 4870325d157efacfb78328cf330bc28f ( MPi ))
Ez alapján bárkiét elvennék.
Ez csak kábító duma, a guid fiókhoz és játékhoz van kötve.
Ezért nem jó, ha újra ugyanarra a fiókra veszed meg a játékot. -
maxxenergie
senior tag
-
Darkylmx
tag
válasz maxxenergie #38867 üzenetére
Szia.
Ugyanez nálam is. Sokat írtam ea-nek és pb-nek. Egymásra mutogattak.
És mit lehet tenni, hogy mégegyszer ne lopják el a GUID-ot? -
maxxenergie
senior tag
válasz Darkylmx #38863 üzenetére
Én is így jártam 2 éve cca story itt a fórumban akkor csak én is kapkodtam a fejem, írtunk angolul Punkbusteréknek többször is hetente jött egy válasz ... elutasító persze majd EA support sem tudott segíteni egymásra megy a mutogatás kiderült végül is az lehet, hogy valahogy a játék GUID azonosítóját ellopták, és máshol is használták, tehát nem a fiókomat hanem a játékot ezért bannolták de ki tudja mi volt... lényeg mivel kedvenc megvettem újra én is más opció nincs sajnos....
Fiókom és most van egy másik is melyen csak a újból megvett BF3 van mert ugyanarra a fiókra mégegyszer nem lehet ugyanazt a játékot tehát átrakni sem tudják ...
[ Szerkesztve ]
-
Darkylmx
tag
Hát, köszönöm szépen mindenkinek. Amúgy kb egy éve nem játszottam vele és úgy voltam, hogy nem is érdekel, de most megtaláltam ezt a fórumot és gondoltam még egy próbát megér. Ha annyit elérnék, hogy mással ne fordulhasdon elő akkor megérte. Mert ezek szerint a PB nem működik megfelelően.
Ezek szerint kár az időt pazarolni rá.
Ha egyszer meggondolom magam akkor tényleg kell új regisztráció EA-nél és arra vegyem meg?
Köszönöm a segítséget mindenkinek. -
sepsi0
őstag
válasz sepsi0 #38860 üzenetére
Én annyit teszek az ügyben, hogy ha tehetem többet EA vagy Origin játékot nem veszek. Igaz a BF3-at megvettük újra.
Az utolsó BF-em a 4. A BF1-et sem vettem meg, pedig 5eur volt....
Nem tudsz sajnos mit csinálni.
Mi azóta javarészt Rustal játszunuk.Amúgy a legdurvább, hogy a barátaink is meggyanusítottak, hogy biztos csaltunk...
Itt is azt írták egyből, biztos csaltál, addig el nem hiszik, amíg velük nem történik meg.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz Darkylmx #38858 üzenetére
Szia!
Én ezt már végigvittem.
Asszonyt bannolták, soha nem csalt. Olyan időpontban, amikor gép sem volt bekapcsolva. Erre az volt a válasz, hogy feltörték az accot, ez sem volt.
Mint utólag kiderült, a WBKS egyik adminja intézte a bant...
PB amerikai cég, nem ér utánuk senki.
EA Svájcba van bejegyezve, az a részlege ami ezért felel.
Az Európai Fogyasztóvédelemmel végigvittük. A Svájci fogyasztóvédelemmel kellett vonla egyezkedni, veszett fejsze nyele. -
ScomComputer
veterán
válasz Darkylmx #38858 üzenetére
Szerintem jobb ha elengeded ezt dolgot,mert mással is volt már hasonló,és semmi nem történt az ügyben,ha játszani akarsz most már megveheted fillérekért,vagy inkább veszel mást....
-
Darkylmx
tag
válasz ScomComputer #38855 üzenetére
20 éví nem játszok úgy játékkal, hogy csalnék. Utoljára a doomban csaltam. Nem látom értelmét, hogy csalással tűnjek ki. Valaki vagy azonos feltételekkel nyer, vagy ne játszon.
Korábban leírtam, hogy emaileztem PB-ékkal és ők írták, hogy kell egy új regisztráció és újra meg kell vennem a játékot. De ha én már egyszer fizettem érte és olyan valamiért bannoltak amit el se követtem akkor kihez fordulhatok? Van erre olyan mint a fogyasztóvédelem?
Gondolom páran hülyének néznek most de ez számomra elvi kérdés. Főleg ha jogtalanúl nem használhatom azt amiért fizettem. -
ScomComputer
veterán
válasz zsoika #38856 üzenetére
Nem is azért mondtam...de nekem az egyik ismerősöm kölcsön adta az accját az unokaöccsének,aztán mikor 2 hétre rá játszani akart derült ki, hogy bannolták, a csitterméter sz@rt sem mutatott,de mint kiderült a csákó használt wallhacket... EGYSZER!!, a pb megfogta,és bye bye...
Szóval a linked,tudod mire jó...ha folyamatosan csal valaki,mint a múltkori emberke,arra esetleg.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz ScomComputer #38855 üzenetére
Nekem nem úgy tűnik. [link]
-
-
törölt tag
válasz ScomComputer #38851 üzenetére
Már működik az origin.
-
törölt tag
Sziasztok, Ti se tudtok belépni az origin-be?
-
Darkylmx
tag
Sziasztok. Remélem itt tud valaki segíteni.
A gondom az, hogy BF3 és 4 nem indul, punkbuster miatt. (You were kicked out by punkbuster.)
Írtam ea-nek és punkbusternek de egymásra mutogatnak. Punkbusterék azt mondják kell egy új account, de ha én vásároltam a játékokat nem szívesen fizetek értük mégegyszer főleg, hogy nem csináltam semmit ami miatt kidobhatnak.
Valaki találkozott ilyen problémával? -
zsoika
addikt
válasz protegum #38838 üzenetére
Értelek de én nem úgy közelítem meg a dolgot hogy "ott hagyta" a bf3 at. Én úgy gondolom ha taktikázni van kedvem akkor R6, ha baromkodni akkor Gta5 és ha csak fél órám van, ezért nem akarok elmerülni a játékban (csak lőni egy gyorsat) akkor bf3. Tehát nem lecserélés hanem párhuzamos futás van ....legalábbis nálam.
Persze sokan megunták a bf-et és átnyergeltek másfajta játékokba pl. Unokatesóm R6-ba ,majd Rust-ba és most azokat is megunva konzolra váltott....kardos ,mészkálós játékra. Szóval szerintem szó sincs konkurenciáról, egyszerűen megunták és átnyergeltetek fps játékokról.Kb olyan mintha megunnám a kocsim és holnaptól quaddal járnék dolgozni....mindkettő 4kerekű és közlekedése szolgál ,de másfajta élményt nyújt.
Majd azt is megunva futásra váltanék......remélem érthető mit akarok mondani.[ Szerkesztve ]
-
protegum
aktív tag
válasz zsoika #38836 üzenetére
Ha tartalmi szempontból nézed akkor persze hogy nem konkurencia. De ha úgy vizsgálod, hogy mennyi ember hagyta ott a Battlefield sorozatot mert kezd elkonzolosodni, akkor viszont már ebből a szempontból már az. Persze annyira nem rossz a bf1 se, de már közel sem egy bf3 sajnos.
-
-
zsoika
addikt
válasz protegum #38835 üzenetére
A bf1 kor (amiben játszódik) nekem nem jön be, de jó kritikát olvastam róla. A pubg pedig azért nem jön be sokaknak mert 15percig gyűjtögetsz és aztán egy pillanat alatt v.ki v.honnan lelő.....uncsi.
De nem vagyunk egyformák , mindenki azzal játszik amit szettet csak azt nem fogadom el hogy a cod meg a pubg a bf konkurenciája. Akkor ennyi erővel a R6 siege már inkább, pedig az sem....teljesen más jéték. -
protegum
aktív tag
válasz zsoika #38834 üzenetére
Komplett hadosztály 64-es szerveren? De a viccet félretéve, a bf1 rengeteg embernek csalódás volt és amikor már bf4-es szervert se lehetett rendesen feltölteni, akkor sokan átmentek pubg-izni és hiába a bfv eddig nem mindenkit győzőtt meg. Rengetegen vannak akik szerint a fortnite gyerekeknek való, mondjuk az is és maradtak a pubg-nél. Sokan vannak azok is akik már nem váltanak vissza. Nekem fent van a gépemen minden eddig megjelent bf, kivéve a 2142, de nem emlékszem mikor volt, hogy akár hármast elindítottam. Az codot meg hagyjuk az utolsó amivel játszottam a coduo volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsoika #38830 üzenetére
Ha elterjedne a hír, hogy a bf-ből tényleg banolják az igazi csalókat, akkor átmennének a konkurenciához... COD, PUBG, stb... van hova átmenni. Amikor kisebb volt a verseny a vevőkért, ezresével banolták a csírákat, most meg semmi, max kizárják három napra. Már a statot sem nullázzák aimbotért.
-
törölt tag
válasz ScomComputer #38828 üzenetére
Szerintem a bf3-ban büntetlenül ki lehet próbálni az aimbotot, meg minden csalást... úgy látom senkit sem banolnak... bár ez a bf4-re és 5-re is igaz. A Dice rájött, hogy a csalók is vásárlók, ha ezrével banolnák őket, ahogy indokolt lenne, sok vevőt veszítenének.
-
ScomComputer
veterán
válasz zsoika #38826 üzenetére
Ja tényleg van ilyen is,már el felejtettem,pedig nem vagyok kezdő....ösz-visz kb. 5000 órám van a BF3-ban, volt 2 accom egyik az enyém másik a fiam-é mindkettőt feltoltam,maxra csak elajándékoztam két kollégámnak,rontják is rendesen....no meg a ZLO féle Bf-be is toltam vagy 1500 órát....most nemrégen vettem megint egy olcsó premiumot,mert kedvet kaptam hozzá megint.....azt hittem már eltűntek a csalók és átmentek a bf5-be...
Itt a report a meccsről...szóval nem vagyok már kezdő,de ez a csákó mozdulni sem hagyott,át kellett lépni a másik csapatba,hogy összetudjak hozni valamit... -
zsoika
addikt
válasz ScomComputer #38825 üzenetére
[link]
Van még kérdés? -
ScomComputer
veterán
-
zsoika
addikt
válasz ScomComputer #38823 üzenetére
Egy ideig csinált olyat ,hogy azt mutatta éppen beférek a szeróra és belépve meg egyedül voltam.
Tök random lépkedtem a szerók között hogy emberekre leljek, mert volt hogy a 0-s nak mutatott szeró volt 2/3-dig emberrel.[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Másnál is szarakodik a battlelog? Kevés időm adódik játszani de akkor is minden alkalommal kódot kell kérni, hogy belépjek pedig bepipálom jegyezze meg a gépet. -.-
-
DNS_65
senior tag
válasz Redneck #38820 üzenetére
Nemrég én is kedvet kaptam hozzá, hogy menjek egy kört.
Nekem az volt a fura így a BFV után átváltva, hogy mennyire nehézkes az irányítás (és puruttya a grafika, hiába 2011 nem ma volt).
Az új részben annyira testreszabható az egész menü, pl azt is be tudod állítani h milyen gyorsan zoomolj célzás közben. Illetve van az a rész, hogy valahogy interaktívabb az új rész, tehát több időd van lereagálni, ha elkezdenek lőni. Egy csomó dolgot javítottak, modernizáltak, pl: Végre át tudsz mászni pl egy 2m magas kerítésen, nem kell 200 métert kerülnöd. -
Redneck
nagyúr
válasz zsoika #38819 üzenetére
Szép. Engem ilyen horror nem ért, csak a szokásos régi lemez infantry onlyban. Pár csipa kempel, 1-2 shotgunos rushol. Így felváltva lehet meghalni távolról és közelről, random. Ha távolra harcolsz azonnal beszalad egy rusher, ha közelre akkor kipöttyöznek a campelők.
Persze azon a szerón is lőttem fraget, de a kezdeti 2-es KD-ról hamar csökkent a mutató. Aztán toltam egy kör BF4-et, az meglepően sokkal könnyebb volt.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
zsoika
addikt
válasz Redneck #38818 üzenetére
Tegnap találtam egy olyan bugos szervert amit még soha. Csak pislogtam hogy mi történik. Volt hogy eltűnt a célkereszt, volt hogy a pálya alá zuhantam és onnan figyeltem hogy repülök a pályán helivel.....csak az öngyilkosság segített. Volt hogy a telibelőtt tankot 5m -ről nem találta el és persze a szokásosnak mondható, amikor a helit felborítja a saját TV rakétája.
Még volt v.mi de már nem emlékszem. -
Redneck
nagyúr
Hajnalban kedvet kaptam hozzá hogy pörgessem kicsit. Remélem lesznek még értelmes szerverek.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
_CICAFIU_
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam feltelepítem újra a játékot mert a 4-et unom már picit az újak meg nem tetszenek. Annyi lenne a kérdésem hogy sok csaló van? Vannak még normális (ahol az admin is rendes és csak a csalókat bannolja) szerverek?
Huawei P30
-
Dave567
addikt
válasz nincsnév007 #38809 üzenetére
Vedd meg teljes áron, megéri támogatni őket, hogy továbbra is ilyen játékot csináljon a Dice.
(#38810) cikasz: És miért nincs billentyűzet? Csak mert sose volt ilyenem, max ha kihúzom a billt.
[ Szerkesztve ]
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Most cseréltem gépet és gondoltam felinstallálom a BF3-at megint. Eredeti origines van.
De a menüben sem a játékban nincs billentyűzet. Találtam egy leírást, hogy be kell zárni a browsert és így lett is egér, de bill továbbra sem.
Tud valaki segíteni?
köszi.https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
zzola
titán
válasz nincsnév007 #38807 üzenetére
Store?
-
nincsnév007
őstag
360-ra lehet venni valahol prémium kódot?
-
Dave567
addikt
válasz nincsnév007 #38802 üzenetére
Természetesen, ami szégyen...
A bannoltak közül próbálta valamelyikük elindítani megint?
-
hszilard666
veterán
.
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest