- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz Enigma1945 #39399 üzenetére
Overlay t kapcsold ki.
Az miatt nincs egered BF3ban[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
sziasztok
melyik batlefield (2 3 4 ...) érhető el még használható multi?
régen (2004) far cry zombi moddal toltam, kicsit kiestem a multiplayer világból..
-
sepsi0
őstag
válasz Enigma1945 #39396 üzenetére
Discord van?
-
Enigma1945
őstag
A jatekban teljesen magatol elment az egerem.
ma jatszani akartam, de nem tudom iranyitani a karaktert.
a menuben van eger, de a jatekban mar nincs.
mi lehet a baj?
nem csinaltam semmit sem a gepnek.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
Srácok, én mostanában olyan jó játékokat tolok, hogy talán még megjelenéskor sem adta ennyire. AZ ACW-R-rel gyakorlatilag apritok, jo izglmas szoros meccsek vannak. Lehet hogy vannak csalok ezerrel, de hala egnek egyik sem 1100-2.es statokat tol.
Jah, es az aknakkal lehet am trollkodni rendesen, egy kor alatt meglett a rambo-s dogcedula
Mindenki csak hajt mint az allat, aztan jonnek a quad-ra killekScomComputer: Majd latjuk milyen lesz, nekem az 5 kimaradt, nem véletlenül! Az 1-az szerintem nagyon jo lett, csak kell neki vas kemenyen.
Az i7 4771 procimat anno majdnem megette, de nem is fhd-ban toltam.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
ScomComputer
veterán
Lehet örülni, még az idén BF6....."it was confirmed that the series will return to all-out warfare, which indicates a continuation of the Battlefield 4 modern warfare game style."
[link] -
fornettisuti
veterán
válasz Enigma1945 #39392 üzenetére
hotmilfoncam
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Enigma1945
őstag
-
fornettisuti
veterán
válasz Enigma1945 #39388 üzenetére
A kill log nick keményebb.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
scope2007
addikt
válasz FollowTheORI #39376 üzenetére
Ohh hát muszáj volt cs_re mennem.. Haverok is mentek bf1bf5re, nekem azok meg már nem tetszettek. Igen sok tdmet mentem, de ctf és conquestet is imádtam, főleg tankos voltam
Flags Captured (CTF): 1041[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz Enigma1945 #39387 üzenetére
Nekem lenne, majd telepítem vmikor
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok, lenne kedve valakinek tolni?
Gondoltam visszetérek a bf1 után.
zanso03 a nevemKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
DNS_65
senior tag
válasz ScomComputer #39382 üzenetére
Igen-igen, ha ez is olyan lesz mint az előző két elcseszett rész bf1 és bfv akkor felejtő. Pedig a 3 milyen patent kis game, még a mai napig is a nyilvánvaló hibái ellenére. De hátha leváltottak pár vízfejet a közelmúlt hibái után és tanultak valamit a sok-sok jogos kritikából. Olyat h nincs auto-balance egy fps játékban és lehet úgy egy kör h 1 vs 10....hihetetlen....
-
törölt tag
válasz ScomComputer #39382 üzenetére
Én nem örülnék a helyedben, legalábbis óriási fenntartással lennék a köv. rész miatt.
Ne feledd, ez előző, BFV-el brutálisan átverték az embereket:- nincs anticheat
- nincs ban lista
- nincs voteban rendszer
- félbehagyták a játék fejlesztését, átvertek minketEzek miatt kevesen játszanak vele és rossz híre lett a játéknak. A csökkent bevétel miatt félbe hagyták a fejlesztését, a tervezett pályáknak csak a fele, harmada készült el, komplett harc szintererek hiányoznak!
A Dice és az EA magasról lexarja a játékosok kéréseit és véleményét!
A leghitványabb fejlesztő- és kiadó csapat az egész világon! -
Dave567
addikt
válasz ScomComputer #39381 üzenetére
Ha 5-6 LMG lövéstől tovább rohan az enemy, akkor nem egy játékról beszélünk..
-
ScomComputer
veterán
Egy kis OFF....ha igaz akkor azt mondom VÉGRE !!!!
[link] -
Dave567
addikt
Valaki aki még játszik ezzel megírhatná nála milyen a játék, olyan durva lagok vannak benne, hogy hihetetlen...
-
Dave567
addikt
válasz hszilard666 #39363 üzenetére
Persze, hogy lelő 1hittel amikor 200-as pingje van, általában nekik vannak a legjobb statjaik.
De össze vissza van a ping rendszer, és még ugrál is, szarok a szerverek... -
nagyúr
válasz scope2007 #39375 üzenetére
Nem tudom mit toltak neked túl... de mindegy is.
Na de CS??? BF után?
Nemá... ég és föld a kettő.Nekem sose lenne olyan rossz egy BF, hogy CS-re fanyalodjak.
Bár akkor te nem is BF-eztél valójában, hanem TDM ment mi?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
scope2007
addikt
válasz FollowTheORI #39374 üzenetére
Mert nincs normális bf már xd még bf1nek bedőltem és megvettem, de level 80nal már meg is álltam.. Nem jön be az sem, bf5ot nagyon vártam a második világháború miatt, de túltolták így az is felejtős lett meg sem vettem
-
nagyúr
-
scope2007
addikt
válasz ScomComputer #39367 üzenetére
Én 2000 óráig jutottam xd de sajnos elfogytak a playerek. Bf4 meg már nem jött be, így csgo lett belőle
Codok is felejtosek cod2 óta nekem.Mp7el sokáig top5 Word rankingban voltam xd
[link][ Szerkesztve ]
-
scabi78
senior tag
-
nagyúr
-
ScomComputer
veterán
válasz hszilard666 #39363 üzenetére
Nekem több ezer órám van benne,ismerem a játékot minden részét,magát a programot is, mikor a magyarítás készült akkor több száz óra ment bele a teszt miatt is,meg amúgy is bejött a játék,és bejön ma is..néha engem is felbacott, de ez van főleg a sok csaló amivel nem tudtak mit kezdeni....mostanában a WZ-vel vagyok így, azt én azért hagytam abba,több száz óra után,mert néha úgy felbacott,hogy rosszul lettem az idegtől...
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Bjørgersson #39365 üzenetére
2011 óta wifivel játszom, sosem volt semmilyen problémám. sajnos nincs lehetőségem elvezetni egy ethernetet a gépemig.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz hszilard666 #39361 üzenetére
Wi-Fivel mire számítottál?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
hszilard666
veterán
Megvan a megoldás! Még több szenvedés után uninstalláltam a címet. Ilyet még nem tapasztaltam a sokéves informatikai pályafutásom alatt, de a napokban 10 évet tuti öregedtem emiatt. Köszi hogy meghallgattatok.
-
hszilard666
veterán
válasz ScomComputer #39362 üzenetére
Kibaszott szégyen az a játék. 1 hittel fraggelnek le úgy hogy fedezékben fekszem. Több mint ezer órám van ebben a kazal fosban de sosem volt még ilyen szar. Esküszöm macbook pro mon jobban élveztem mint itt.
-
ScomComputer
veterán
válasz hszilard666 #39361 üzenetére
1db 0,5 xanax..
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #39351 üzenetére
És megint kezdi, 500 as pingig megy fel random 20 ról. Cseréltem Wifi adaptert, levettem minden eszközt a wifiről, és semmi. Remegek az idegességtől, egy hajszál választ el az agyvérzéstől. Lehet videókátya miatt? Egy öreg gtx 770 et tettem be, az előző 1080Ti vel nem volt ilyen gondom soha.
-
scabi78
senior tag
válasz Bjørgersson #39357 üzenetére
Természetesen semmi.
De érted, a BF3 menüben mozog az egér, de a játékban nem. Ez mi már?
A beállításokban az egér odalsó gombjára sem tudok parancsot adni.Tiszta Windows, rendes ház!
-
Bjørgersson
félisten
-
scabi78
senior tag
Sziasztok,
Nosztalgiázni akartam és letöltöttem a BF3-at, de az egér nem működik a játékban. Win10 alatt és más játékkal megy rendesen, a menüben is mozog az egér, de játékban nem. Mi lehet ez? Találtam 2017-es videókat, de nem merem megcsinálni amit ott láttamTiszta Windows, rendes ház!
-
Dronte
aktív tag
Én ilyenkor vagy nem játszok vagy keresek egy szervert, ahol alacsony a ping szerintem bizonyos host szerverekkel lehet a probléma. 150 pinggel idegőrlő játszani.
-
hszilard666
veterán
válasz ScomComputer #39352 üzenetére
Tuti!
-
nagyúr
PH-n felülreprezentáltak a BF mazochisták...
Túl erős függőséget okoz a játék.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ScomComputer
veterán
Akkor k@rvára megérte játszani...
-
hszilard666
veterán
válasz Dronte #39350 üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos csak mérsékelten lett jobb a helyzet estére, TDM en 150 es ping körül kellett játszanom. Borzasztó volt. Épphogy sikerült az 1.4 es k/d. Annyira felhúzott a játék hogy hajnali 3 ig szenvedtem vele. Utána meg lett egy jó kis migrénem miatta.
-
Dronte
aktív tag
válasz hszilard666 #39349 üzenetére
Szia! Bizonyos szervereknél nálam is fennáll ez időközönként. Mostanában 1-2 hetente a szerverek fele ilyen 150 ping körüli volt. De pl a PL Platoon szerverei ugyanúgy 25ms körül maradnak. Fogalmam sincs mitől van, általában pár óra után / másnapra nálam helyreáll.
Megnéztem, nálam is magas a ping most is sok szerveren.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Másnál is pokolian laggolnak a szerverek? Az elmult 1 órában többször volt 1000 felett a pingem, valamint párszor nem engedett fel a battlelog sehova. Nettel viszont semmi probléma.
-
wjbhbdux
veterán
válasz ScomComputer #39346 üzenetére
Ma jelent meg hivatalosan, nem beta állapotban. mivel a twitteren túlterheltségre panaszkodnak a szervereken, most már van player
/s
-
wjbhbdux
veterán
Kijött a közösségi mod támogatás, Venice Unleashed
/s
-
gabor7th
addikt
Így van a Battlefield 4-nél is... van, hogy nem az van amit éppen akarsz, de valami van és vannak pályák és játék módok amik annyira népszerűek, hogy kb. állandóan van.
A Battlefield 3-nál bérelt szervereken megy a játék, vagy saját gép is lehet host?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
batman91
őstag
Én ezt ajánlom a figyelmetekbe: [link]
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
gabor7th
addikt
Köszönöm az infót? Kell várni játékra azért?
-
nagyúr
-
gabor7th
addikt
Sziasztok! Ennek a játéknak él még a multija? A négynek nagyon is él, de nagyon le van néhány fan cucc korlátozva benne és ezért érdkelne, hogy volna-e értelme visszatérni a háromhoz, van-e elég ember?
-
stoon
addikt
semmire nem jutottam nálam vin 10 alatt nem megy a gém ,konfig volt kék/zöld, piros/piros, nekem a win a hunyó de van akinek csak a nvexpert vagy mi a szösz
ui.: suppor segitség kb zéró mert csak azt szajkozza fris win friss gém meg hivatalos oldalról .ja meg a driver, stb csupa közhelyekkel jönnek mondja telepitsem renszergazdaként , win 7 kompatibilitással.......origin automata "ember" (valojában egy hölgy volt :Enikő) de a segítsége kb semmi
[link]remélem jól linkeltem itt a storim
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Vityaa
tag
Sziasztok, megvettem steamen a premium editiont, de az istennek sem akar elindulni. Ha Steamből indítom akkor a Battlelog-on keresztűl akar csatlakozni, de csak waiting for game van aztán hiba, hogy nem tud csatlakozni a BF3-hoz. Ha origin-ből indítom akkor fekete fehér képernyőnél megáll, és semmi nem történik. Win 10-em van. A gép követelmény simán megvan.
[ Szerkesztve ]
-
-
csibe1
addikt
válasz Enigma1945 #39323 üzenetére
Jövőre akár jöhet is a Battlefield 6
Kiderült, melyik korszakban fog játszódni a Battlefield 6
Szerintük nem remaster hanem frissítés.
DellaDellaDellaDellaDellaDellaDellaDellaDellaDellaDellaDellaDellaDellaDella
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
@rglaaf
veterán
Ha lesz bf3 remaster akkor ps5-re azonnali vétel igy viszont keresek gunnert tv skillel
PSN:BiZzare_0 ️
-
Enigma1945
őstag
válasz ScomComputer #39327 üzenetére
Nekem csak az V nem jott be eddig. BC2 ota csak ezekkel az fps jatekokkal jatszom. Legjobbak! Semelyik mas FPS jatek nem tudja azt az erzest adni, amit a bf sorozatok. Mikor rpg-vel kilosz egy helit..Megunhatatlan
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
ScomComputer
veterán
Hát...nemtom igaz lesz e,megerősítve nincs...
[link]
Én imádnám,a többi fostalicska BF-nek nevezett sz@r miatt is, kivéve talán BF4...[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
én örülnék neki mert ps4(5)-n tudnám folytatni mert a 360-on abba hagytam
-
nagyúr
Semmi értelme nem lenne, így én kizártnak tartom.
Egy lehetőségnél látnám értelmét, ha valami túl modern vagy pl Vietnam jönne... szóval valami nem "jelenkori" shooter, és akarnának egy ilyet is piacra dobni, hogy akik erre várnak azoknak is legyen valami...
Két konkurens termék teljesen illogikus lenne, te is érzed.
-
Bjørgersson
félisten
Egy régebb óta aktív "szivárogtatótól" jön ez a pletyka, aki az 1 és az V megjelenése előtt is ilyen-olyan infókat "szivárogtatott ki", de végül semmi nem lett belőlük igaz. A hivatalos bejelentésig semmi ilyet ne vegyél készpénznek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Enigma1945
őstag
Most olvastam, hogy elvileg a bf6 melle bf3 remastered jon minden dlc-vel. Az ea szerint mar ennyire csunyacska a bf3? Pont egy hete vittem ki a singlet, mert bar regen is kivittem, de akkor lowon, es alig 25 fps-sel. Hat nehol bizony megalltam bameszkodni, mert eleg nagyot ut a graf meg most is.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Enigma1945 #39320 üzenetére
Szívesen
Örülök, hogy működik.
Amikor szórakozik a DirectX érdemes a játékok saját mappájában lévőt is feltenni, hiába van frissebb pl. rendszertelepítés után." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz Enigma1945 #39318 üzenetére
Battlefield 3\_Installer\directx\redist\DXSETUP.exe
Telepítsd újra a DirectX-et, és újraindítás, hátha jó lesz.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Enigma1945
őstag
Valamiért kifagy a játék DX errorr-al, pedig eddig nem csinálta. Hmm, érdekes. Nem tudok vele játszani. Azóta semmin sem változtattam a kártyán, nincs új driver, stb..Tipp esetleg?
-
Enigma1945
őstag
válasz nincsnév007 #39316 üzenetére
Az egyik legjobb BF map az összest beleértve.
Bárr én még sosem toltam rajtam jót..Se a 2014-es Caspianon sem.
Ellenben a BC2-ből ismert Oasis pályán.. Számomra mindent visz.
Sokan mondják, ( szerintem helyesen ) hogy a játékot a játékosok tehetik élvezetessé, és élvezhetetlenné is.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
nincsnév007
őstag
válasz Enigma1945 #39312 üzenetére
kirázott a hideg
-
Enigma1945
őstag
Ha már igy osszegyutunk, gyertek jatszani
Mehetunk akar bc2-be is van meg player ott isKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
zsoika
addikt
-
Winne
nagyúr
Van hangulata az biztos!
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Enigma1945
őstag
[Ki emlékszik még erre?] Hatalmas még mindig!
-
Kbali
nagyúr
Mindenki össze-vissza rohangál, azonnal ugrik járműbe, elhúz, nem enged felülni, legyen az bármi. Érdekes módon, ha egy normális embert ki lehet fogni, aki megérti, hogy miért ülsz fel, rohadt sokáig lehet pörögni egy harckocsival vagy helivel. Én nem tudok normálisan repülni, de szívesen javítok menet közben.
-
Winne
nagyúr
Elmegy a kedvem a játéktól egyedül komolyan, bármilyen járművel megyek, megvárom ugye, aztán bejön mellém vmi arc és ahogy kiszállok javítani, mert ugye Ő nem teszi, ellopja a járművem. Sok a féreg nagyon.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest