- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
válasz jacint78 #36997 üzenetére
Nagyjából teli sz..rom ki kedvel és ki nem,szerintem a társalgást lezártnak lehet tekinteni.
Bérelj szervert,majd mi is megyünk fikázni,csudijó lesz,ha 30 ember megjelenik teleírni a csetfalat...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
jacint78
addikt
válasz eugabesz #36995 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ha valaki a lista elején 100/10-es stattal játszik akkor is kirúgást érdemel, ha tényleg nem csal (bár ezt nehezen tudom elképzelni)! Ha tényleg így van, akkor menjen olyan szerverre ami neki megfelel. Nekem nem savanyú a szőlő, sokan rühellenek titeket, csak nem akarjátok észrevenni...
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
eugabesz
őstag
válasz meszike91 #36990 üzenetére
Nos,egy jópárszor már le lett írva,de neked külön...csak a mihez tartás miatt.
A "trágár beszéd" szűrő,egy -az rconnet adminok által szerkesztett plugin,- saját,előre beírt szvakkal,az egyetlen kiegészítés a mi részünkről az "easy" szócska.Az ÉN személyes kérésemre került bele.
Az is le merem írni,- még hja megköveznek is érte,- hogy aljas,lekicsinylő,büdösül irritáló,unfair dolognak tartom.
Egy végigküzdött meccs végén, (de tényleg,apait ,anyait beleadva küzdött mindkét csapat,csak az ellennek jobban sült,jobbak voltak a játékosok,stb.) egy pubertás kori zavarjait éppen csak akkoriban leküzdő,nagyképű nyikhaj,aki 2-12 k/d-vel végzett a nyertes csapatban,benyögi a 10-15 gg közé,hogy easy...na akkor lett ebből elegem.
Mint ezt már sokan említették,nem fontos a csetbe írni,ki is lehet kapcsolni,vagy egy ilyen "trágya bandának" a szerverén sem kell játszani,van elég másik szerver...Remélem elég világos volta válaszom,nem szeretném elferdítve,más kontextusban viszontlátni....(#36991) jacint78
Mert nem rugdaljátok ki őket, pedig mindíg van admin a szerveren..
Ki mondja meg,ki a csaló és ki nem??Ha téged kirúgnának,mert éppen jól "sült",nem jönnél ide átkozódva,hogy milyen visszaélés történt??Dehogynem...
Közröhej tárgya??:..savanyú a szőlő...[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
maxxenergie
senior tag
válasz pulyka jocó #36992 üzenetére
Nekem megvan a Rambo legegyszerűbben úgy tudod megszerezni, hogy Spawn bacon Nashr 64 pályán majd ha lerakdtad meghalás után Spawn C4 szór levegőből 6DB és BUUMM teli páláyn ezzel nekem már sikerült 10-es kill-t is elérni ...
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
maxxenergie
senior tag
válasz pulyka jocó #36987 üzenetére
Ez a DPV jeep killhez nincs türelmem, vagy valami állat vezeti a jeepet és belerohan a tankokba, ha meg egyedül megyek mire átmászok A gépfegyverre már vagy JET vagy mesterlövész ki is szed
Sniperral nekem is csak M98 megy de az nagyon ütős fegyver, meg esetelg a JNG90 többivel nem igazán ..... max eltalálom az enemy-t de nem hallnak úgy mint a fentiekkel.
-
meszike91
senior tag
válasz eugabesz #36968 üzenetére
A trágár beszéd a legkisebb probléma a szervereteken. Egyébként csak annyit írtam le egy mondatban, hogy assist. Csakhát ugye ott van benne az ass szó, de erre akkor pont nem gondoltam.
De pl az easy szóval mi a bajotok? Most komolyan ezért autokill? Felmegy valaki a szeróra, leírja akármilyen kontextusban az easy szót és autokill. Ezek után szerinted mit fog gondolni a szerverről?
Meg amúgy is, maguk a karakterek is szitkozódnak...
Meg láttam már olyant hogy az ott lévő admin nem éppen túl szépen fejezte ki magát, ez nekem nem is baj. Csak egy kicsit álszent dolognak érzem.
Na mindegy, ezentúl ha lehet kerülni fogom a szerveretek. Maradjon csak meg a csapatjátékra képtelen noobok szerverének.
[ Szerkesztve ]
du, du hast, du hast mich
-
CJ4567
nagyúr
válasz pulyka jocó #36987 üzenetére
Nekem az MK3A1 és az M1911 S-TAC fegyver nincs meg. Meg egy kivételével az összes Armored Killes cucc Meg rengeteg Premium dogtag, meg End Game assigment, meg Aftermatchból is sok nincs kész, csak a fegyveresek(Xbow + boltjai).
Maxxenergie: Nekem valahogy van 653 killem az M98B-vel, pedig nem emlékszem hogy ennyit használtam volna Nem szeretek sniperkedni, mert nem tudok sniperkedni
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
pulyka jocó
senior tag
válasz maxxenergie #36985 üzenetére
Akkor én ennyire pró vagyok? Nekem megvan minden fegyó [link]
Amúgy ha nincs meg az mk3a1 sztem nem vesztesz semmit... -
CJ4567
nagyúr
válasz fornettisuti #36982 üzenetére
Nekem kb két sniper van amivel érek valamit, L96, M98B
No Sana No Life
-
fornettisuti
veterán
nem vesztesz semmit ha kihagyod a jng90-et kb hasznalhatatlan ellenben bf4-ben nagyon jo
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
-KP-
addikt
válasz maxxenergie #36977 üzenetére
ez van, nincs sok időm játszani. 120-130 órát toltam bele, de 1,5-2 éve kb. hozzá se nyúltam a gaméhoz. Rühellem az ilyen challangeket. megláttam mi kell a jng 90-hez, inkább bele se kezdek
-
maxxenergie
senior tag
-
-KP-
addikt
válasz maxxenergie #36975 üzenetére
tegnap egy szerver volt, de az admin állandóan átpakolt a vesztes csapatba. teperek ezerrel hogy nyerjünk, erre 1 percel a kör vége előtt kickel egy csávót a másik csapatból és átrak engem, hogy balansz ezt kétszer eljátszotta. utána elszakadt a cérna és elküldtem a francba...
-
maxxenergie
senior tag
Hogyne lenne én a minap is toltam ilyen szerón este nézd meg a szűrőkkel. Amúgy annyira nem jó fegyver, csak ha megvan egyéb medálokat lehet szerezni vele William Tell stb...
Complete the Archery 101 Assignment
Total of 150 Meters Headshots with the Xbow
Get 50 kills with the XbowHosszútávon nem jó annyira /egyszer-egyszer nem zsúfolt szerókon vagy kempelőket leszedni vele max közelről/, mert lassan tölt újra, de amúgy élvezetes a használata csak annyira nem eredményes. Vannak hozzá különböző robbanó fejek is, ezt is el kell érni valahogy de igazából nem sok haszna van... szerintem..
Most is találtam ilyet szerót hirtelen
-
zimi1991
aktív tag
Sziasztok!
Fejlemény van a bannolásom ügyében!
Írtam a pb suppoortnak és azt a választ kaptam, hogy felülbíráják az ügyemet!A privátokra illik válaszolni!
-
-KP-
addikt
a nyílpuska mennyire jó fegyver? most nézem hogy 1 scavenger win kellene, hogy feloldjam, de kb. nincs működő scavenger szerver...
-
jacint78
addikt
válasz eugabesz #36970 üzenetére
Ugyan dehogy, de nem akarom megint kirobbantani a vitát! Ha csak a trágárságok lennének kikomcsizva azzal semmi gond nem lenne, de már isten tudja hányszor rugott ki a szerver teljesen hétköznapi szavakért (mint a könnyű ugye... ) Persze ez régebben történt, manapság már a közelébe sem megyek a halhatatlan emberekkel teli csíter szervereteknek, BF szégyene.
type your text here..
-
eugabesz
őstag
válasz jacint78 #36969 üzenetére
Az,hogy nem hagyjuk,hogy az egyik játékos elküldje a másikat az anyjába,vagy egyszerűen le niggerezze?Szerinted ez helyénvaló viselkedés??Akkor nem baj,ha nem jársz a szerverünkre...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
meszike91
senior tag
Akkora egy fos a trágárságszűrő iramon.
du, du hast, du hast mich
-
zimi1991
aktív tag
válasz jacint78 #36964 üzenetére
Jah minden egyes alkalommal 1200 perc
De drámázok, mert pénzt adam érte ugyanúgy mint a kiegészítőkért és most dobhatom ki a kukába!
Hírtelen elkezdtem számolni, hogy még akkor is olcsóbb lett volna z egész ha prémiumot veszek amihez nem kell a dlc-ket megvenni...
A steamemet úgy feltörték, hogy még a mail címemet is utána törték fel ez meg gondol egyet és nem használhatom semmre...
Csak arra tudok gondolni, hogy 2014 ben elég sokat játszottunk haverokkal és mindíg szerver elsők voltunk kivétel nélkül és gondolom valakinek ez furta az oldalát....
Bocs, de felpörget az ha adok valamiért pénzt az nem jó utána, teljesen ki tud készíteni...
Azért köszönöm mindenkinek a tájékoztatást, mostmár tudom mi merre mennyi.[ Szerkesztve ]
A privátokra illik válaszolni!
-
zimi1991
aktív tag
válasz fornettisuti #36961 üzenetére
Hát nem fogom megvenni újra az biztos!
Inkább nem játszok, de többé játékot nem veszek...
Az is furcsa, hogy 5:21kor kaptam bannt, én akkor be sem kapcsolom a gépet...A privátokra illik válaszolni!
-
fornettisuti
veterán
válasz zimi1991 #36960 üzenetére
a bf-es accountoddal lett csalva, amit elkaptak. ennyi nyugodj bele. amit tehetsz:
uj account
jatek megvesz
no cheat
oruliPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
zimi1991
aktív tag
válasz jacint78 #36957 üzenetére
Mondom még egyszer, hogy életemben nem csaltam és nem is fogok!
Hogy hogy kerültem fel, bár látni nem látom ott magam azt nem tudom, de ez így elég tré, hogy csak úgy felkerül, hogy még a klikkelést sem használtam soha és nem tudom, hogy kéne neki állni ilyeneknek!
Mindenesetre érdekes, hogy megveszek egy játékot és kitiltanak belő, akkor mi a garancia ha újra megveszem a játékokat nem történik ilyen?
Hogy lehetne lekerülni a listáról?
U.I:megtaláltam magamat nagy nehezen alistán!mi az az md5tool?[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz zimi1991 #36956 üzenetére
Ott írja amúgy,az MBi (Master Ban Index) lista tárolja a neved,oda nem egyszerű bekerülni...
Itt meg tudod nézni...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
zimi1991
aktív tag
-
zimi1991
aktív tag
válasz maxxenergie #36952 üzenetére
Megpróbáltam a probléma még fent áll annyi különbséggel, hogy most 1088 percig tilit
-
-KP-
addikt
attack helire milyen loadoutot érdemes választani? stealth, autoloader, maintenance?
tudnátok esetleg tippeket adni? esetleg tankra, vagy a gyalogos felszerelésre, fegyverre vonatkozólag is jöhetnek tippek. nem játszottam sokat a gaméval, úgyhogy sok fegyver/cucc nem elérhető. bár asszem helire és tankra megvan minden.
loadout oldalam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
maxxenergie
senior tag
válasz zimi1991 #36951 üzenetére
Benne lévő videó LINK helyett/MÁR NEM MŰKÖDIK/ talán EZ segíthet
Ha ez megvan Originbe jobb egérgomb a Battlefield-en és telepites javitása, vagy fordítva is lehet először javítod a játékot utána PB frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
zimi1991
aktív tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám a játék multis részével!
A probléma 2 éve jelentkezett azóta egy re roszabb.
Valami oknál fogva szerverre csatlakozáskor fogad egy olyan üzenet, hogy 1200 percig ki vagyok tiltva.
Leszögezném előre, hogy soha nem csaltam és nem is fogok, nem úgy mint mások és mégis ezzel találom szembe magamat.
Esetleg nem valami bug ez amit meglehetne oldani egy patch-el?
U.I:bf4 ben is ugyanez a hiba van![ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Ez a doc croatia is a világ szarja az elbaszott balanszerével együtt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #36948 üzenetére
Én már jó rég nem is toltam bf3-at. Alig van időm rá...de ha van akkor meg laza KF2 is elég. Ott nincs ennyi gond a többi játékossal ha már 6an lehettek max.
-
Bjørgersson
félisten
válasz F_Zolee #36947 üzenetére
Húzzanak inkább kodozni, bár még lehet, ahhoz is segghülyék lennének.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #36945 üzenetére
Már csak a hétvégi játékosok tolják javarészt. Ne legyenek nagy elvárásaid.
-
Dave567
addikt
válasz Bjørgersson #36945 üzenetére
Jah... De ilyen játékot se baszott még....
-
Bjørgersson
félisten
Ennyi agyhalott nyomorékot még nem baszott a világ, mint akik játszanak.
-
CJ4567
nagyúr
válasz pulyka jocó #36943 üzenetére
PC-n van két EA modolt hivatalos szerver, szinte mindig tele van, és simán lehet találni akármikor játékot még. (egyik EA szerveren akár Vietnamozni is lehet, anélkül hogy meglenne a DLC)
No Sana No Life
-
pulyka jocó
senior tag
Szerintem minden multis játéknál így van, hogy a szerverek nagy része alap pályás, mert a játékosok nagy része csak az alapot veszi meg. Még pár évig szerintem marad egy rajongói bázis minimum, akik játszani fognak vele, pl: BC2 6 éves és bár PS3-on nem sokan nyomják (hétvége max 1000fő), de ha ritkán elindítom a szerver fele max szintű...
Meg remélem hogy még jóóó sokáig lehet BF3-ni, nekem ez a kedvencem -
Dave567
addikt
válasz FollowTheORI #36933 üzenetére
Ennyi idő alatt nem jönnek rendbe a dolgok. Legalább is a gondjaim nagy része. De mindegy is, temetve van a játék.
Inkább a tarkovnak adok esélyt, remélem tarolni fog a játék, nem kell ide cod meg bf hülyeség.
-
-KP-
addikt
válasz maxxenergie #36940 üzenetére
mondjuk azt elismerem, hogy nem hétvégén próbáltam, hanem hétköznap. de a félelmem az, hogy idővel kb. az 5 euróért megvett nem prémium playerek maradnak csak. akkor aztán tényleg nem lesznek armored kill vagy egyéb mapok. csak a kászpián meg a karg
lehet veszek a végén magamnak egy szervert
[ Szerkesztve ]
-
maxxenergie
senior tag
(#36938) kovy29 Jóvan na
Két év múlva mi lesz azt ki tudja sztem akkor már OVER lesz, de esténként meg hétvégén teli vannak a szerók most is legalább is a favorit szervereim CL nyomatok én is főleg... de néha a pálya változatosság miatt befigyel más is van olyan pálya a mai napig melyre csak havonta jutok
-
-KP-
addikt
válasz maxxenergie #36937 üzenetére
conquest , conquest large és rush szoktam nyomni. más nem érdekel bf3-ból. szűrőnek még be van lőve az európai régió. és igen, 95% két map megy. ha most ilyen, akkor szerinted milyen lesz két év múlva? szerintem még rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz maxxenergie #36937 üzenetére
Vagy egész egyszerűen nem szívatja meg magát, nem kattintgatja végig egyesével az összes pályát, hanem üresen hagyja őket, s ugyanaz lesz az eredmény.
-
maxxenergie
senior tag
-
-KP-
addikt
válasz maxxenergie #36935 üzenetére
hát én pár napja raktam vissza. uncsi, hogy a szerverek 95%-a caspian border és kharg island. más mapot szinte nem látni...
-
maxxenergie
senior tag
Azért látatlanban nem vétel a BF5 főleg a BF4 indulása után persze várós, inkább majd jövőre, megvárom a véleményeket, teszteket első javításokat és persze a kiinduló ár csökkenését is
BF3-at is megjelenés után 1,5 évvel vettem meg, mondjuk ott más volt az ok, de akkor már Prémiummal volt valami 5K körül a játék. Most még bár nem szeretem annyira a 4Prémium lesz majd kövi lépés ha lemegy 5K alá az ára, és elkezdek kicsit azzal játszani a rengeteg cca.1150 óra BF3 után, aztán meglátjuk azzal is elleszek 1 évig addigra lecseng az 5 láz is talán árak csökkennek javítások kijönnek.
Ha meg nem marad ez még mindig ez a legjobb az összes közül
-
Gyula84
veterán
én is így vagyok vele bf multi és kész néha elkalandozok de nem sokáig
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
nagyúr
válasz Dave567 #36932 üzenetére
Frissítik a fájlokat és restart.
A BF5 majdnem biztos hogy nekem is látatlanban vétel.
Egyszerűen nincs más, és csak a BF multi érdekel.
(Azt mondjuk még nem döntöttem el hogy egyből prémiumot veszek e, de valószínűleg igen.)[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dave567
addikt
válasz #19784448 #36931 üzenetére
Mindegy hagyjuk.
We will be performing server maintenance on BF3 in All Regions on All Platforms starting Monday, March 28th, 2016 at 22:00 UTC / 2:00 PM PT. This maintenance will take approximately 5 minutes in which downtime is expected.
Kérdezem én mi tart 5 percig? És az alatt mit tudnak tenni? Mocskos bagázs...
-
-KP-
addikt
válasz Bjørgersson #36927 üzenetére
inkább az volna jó, ha egyszer valaki megtanítana, hogy kell repülni. általában másodpercek alatt kifiléznek. jgy inkább hozzá se nyúlok.
-
Bjørgersson
félisten
De jó volna, ha volna egy kibaszott, normális nojet szerver.
-
-KP-
addikt
üdv,
gondolkodom hogy 1,5 év után kb. visszategyem a gépre a bf3-at. van még aktivitás a szervereken?
-
Dave567
addikt
válasz #19784448 #36921 üzenetére
Persze tudom hogy az volt, megvolt nekem is.
Kapott az is jó sok javítást attachelinek a sebességét lecsökkentették, a scoutnak meg növelték, kérdezem én az attacnak miért nem volt úgy jó a sebessége? Egyikhez hozzá adnak a másiktól meg elveszik, érdekes hozzá állás.
Szánalmas tudod az aki úgy isteníti ezt a játékot min az állat, van ismerős aki konkrétan ki jelentette a battlefield 5 alá, hogy már látatlanul is tuti vétel, na ezt hívom én beteg embernek... -
Dave567
addikt
válasz maxxenergie #36920 üzenetére
Kapott javításokat persze, de ennek ellenére szar, hittreg bugos, valamikor a találatokat se adja be, ping problémák össze vissza, hiába van jó netem, semmit nem érek vele, ugyan ez volt a problémám a bad company 2-vel is, azt is ez miatt adtam el, mellettem ált a csávóka soroztam mint az ökör, meg fórdult és végem, neki csak kér lövés voltam, persze a lag miatt, pedig akkor még csak tárcsázós 10/1-es netem volt.
Most 240/25-ös van, ugyan ezekkel a problémákkal.
A 4 elvileg már sokkal jobb lett, de nem fogok újra battlefiledet venni, tudom nem fognak csődbe menni, de le is szarom, azt kéne itt is bevezetni mint ahogy a Call of-nál írják, ha nem venné senki, tuti jobban oda figyelnének a hibákra, szánalmas banda. -
törölt tag
válasz Dave567 #36919 üzenetére
Azért az hozzá kell tenni hogy a 4 megjelenéskor konkrétan játszhatatlan volt. Nagy cirkusz és pereskedések voltak belőle. Konpenzációként foglalkoztak vele ennyit. Ha legalább olyan állapotban adták volna ki mint a 3at akkor a final stand dlc-vel ott is befejeződött volna minden. Attól meg miért szánalmas valaki ha a 4et vette meg és szeretne még frissítéseket hozzá? Annó mikor befejeződött a 3 támogatása akkor is ment a "sírás" hogy de jó lenne még több tartalom. Ők is szánalmasak ezek szerint nem?
[ Szerkesztve ]
-
maxxenergie
senior tag
válasz Dave567 #36919 üzenetére
Én is így vagyok vele , azért kapott ez is tudtommal javításokat, bár közel sem annyit mint a 4, és még így is jobb annál véleményem szerint. Én is ezzel játszok 95% néha benézek a 4-be is de nem jellemző. Ott is Prémium kéne, de azért én nem adok annyit amennyit kérnek érte, majd ha 5K alatt lesz az ára..
-
Dave567
addikt
válasz maxxenergie #36918 üzenetére
Hát azért nem 5éve, de igen, mert tetszik, de idegesít hogy félbehagyott munkát végeztek, most meg egyeseknek sír a szájuk, hogy a bf4-hez már nem jön támogatás, ez meg még nem is kapott.
Komolyan öröm olvasni milyen szánalmas emberek vannak. -
Dave567
addikt
DARABIG JÓ VOLT, de ez olyan játék, hogy el öregszik a géped hozzá, és újat kell venni.
Nekem 250/25-ös a netem, eddig minden játékkal jó volt, de ennél nem, lagol, be akad, bugos szar, nem értem mit csodálkozol még.
Mondjuk lehet csak velem cseszekednek, mert elküldöm az anyjukba őket mikor az Origin, és a battlelog kéri hogy értékeljem őket. -
-
nyozo
aktív tag
válasz fornettisuti #36911 üzenetére
Torrent és minden más ami terhelné a netet offolva van, és több szerveren is jelentkezett ugyan úgy a probléma
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
fornettisuti
veterán
vagy a te hálózatod van leterhelve (pl. megy a torrent le/feltöltés) vagy a szerveré (messze van a szerver pl. usa/orosz éspervagy magas pingűek lohasztják a szerver képességeit.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
nyozo
aktív tag
Nem, Kábellel csatlakozok
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Az mitől van, hogy 40-50-es pingem van fps-em is 40-70 között de laggol és "rángat" a karakter?
-
Mulder614
csendes tag
válasz fornettisuti #36903 üzenetére
most egy videóban azt láttam hogy a dlc-vel van a gond. ujra kel telepíteni.
-
fornettisuti
veterán
válasz Mulder614 #36902 üzenetére
nyugi ez inkabb frostbite motor bugja. mostanaban bf4-ben volt nalam ugyanez. eloszor guggolo emberek csusztak a foldon aztan kezdtek eltunni az emberek es csak a kezükben levő dolgok látszottak vegul az en kezemből is eltűnt a fegyver. csak egy kes es granat kozott tudtam valtogatni de a granat is csak disznek volt.
-
Mulder614
csendes tag
Sziasztok. Ma vettem meg a Close Quarters dlc-t és egy olyan bug jelentkezett hogy 3-4 meghalás után már nincs fegyver a kezembe.
Ujra kel inditani ismét a szervert. Próbáltam a gépet ujrainditani de nincs javulás. Ez a bug csak ebben a dlc-ben jelentkezett, máshol nincs semmi probléma...
-
Bjørgersson
félisten
válasz #45553408 #36900 üzenetére
Háttő... érdekes. Hívd fel az ügyfélszolgálatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest