- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz maxxenergie #39564 üzenetére
44-es Magnum, mint kispisztoly
-
Kbali
nagyúr
Tegnap toltam pár kört vagy 1 év kihagyás után. Hát... 1:5 killstat átlagban, 100 m-ről shotgunnal leszednek, stb... Nem volt nagy élmény. Összesen 4 szerver működött.
-
Kbali
nagyúr
válasz ScomComputer #39442 üzenetére
82%-os quit? Akkor hogy jött össze ennyi. 200x óra játék alatt
-
Kbali
nagyúr
Mindenki össze-vissza rohangál, azonnal ugrik járműbe, elhúz, nem enged felülni, legyen az bármi. Érdekes módon, ha egy normális embert ki lehet fogni, aki megérti, hogy miért ülsz fel, rohadt sokáig lehet pörögni egy harckocsival vagy helivel. Én nem tudok normálisan repülni, de szívesen javítok menet közben.
-
Kbali
nagyúr
válasz maxxenergie #38705 üzenetére
Bár lehet, hogy csak jó volt az álcaruhája sajna elég egy viszonylag jó körben egyetlen ilyen gyökér és odavágja a még meglévő lelkesedést.
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz nincsnév007 #38680 üzenetére
Nem azért, mert infrás (ez igazán a sötét, éjszakai pályákon jöhet jól).
-
Kbali
nagyúr
Én nemrég kezdtem el játszani csak az időtöltés miatt, egy csotrogány notebookkal, néha gyenge nettel.
Noshar-t szoktam nyomni, néha jól megy, néha kevéssé - supportot, spot-ot folyamatosan nyomom.
Igaz nem ma kezdtem, mert BFP4F-t játszottam egy darabig (ugyebár ez az ingyenes BF3 alapú EA játék volt, de az EA lelőtte a szervereket vagy 2 éve).
Amit nem szeretek, az az össze-vissza rohanás, ugrálás, semmi csapatmunka. Meg feléleszt, hogy még 3x lelőjenek, mire felnézhetnék.
A járműves pályákat is szeretem, de furi, hogy 3-4 RPG-ből nem tudok egy tankot kilőni, míg ha én ülök benne, egy lövéstől halok.
A statom gyenge, mert nem azt nézem, hanem játszom és igyekszem nem felhúzni magam ha hülyeségbe botlok. -
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Hátha valaki tud segíteni - a nyáron, mikor ingyenes volt a játék, gyorsan lekaptam. Most lett új gépem, mert az előzőn nem futott, de belépve az Originbe, nem látszik, hogy meglenne a játék. Buktam?
Köszi! -
Kbali
nagyúr
válasz lukaszokni #30540 üzenetére
Majd kipróbálom én is, ha lesz végre értelmes gépem. Játszottam már elég sok hasonló játékkal, persze map-okat tanulni kell, de így is lehet elég gyorsan fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest