Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramses07
Modder
válasz
Darkylmx #38858 üzenetére
Helló! Én is ezzel a hibával küzdök és már a tököm kivan a köcsög punkbusterrel. Már két játékot vettem meg potyára...Ugyan az a hiba üzenet jön, nekem már nem is válaszolnak..Én is mennék fogyasztóvédelemhez. Soha nem csaltam!! Azt sem tudom hogy kell..Szerintem szar a programjuk szimplán..
Vagy ha jól értettem simám valaki/kik jelentenek és erre bannolnak, ki sem vizsgálják..??
Én jelentettem két embert, lehet összefogtak a haverjaikkal és mindannyian jelentettek csak úgy..Ez csak egy ötlet...Egyszóval felháborító ami az EA-nél megy...
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Darkylmx #38863 üzenetére
Én is így jártam 2 éve cca story itt a fórumban akkor csak én is kapkodtam a fejem, írtunk angolul Punkbusteréknek többször is hetente jött egy válasz ... elutasító persze majd EA support sem tudott segíteni egymásra megy a mutogatás kiderült végül is az lehet, hogy valahogy a játék GUID azonosítóját ellopták, és máshol is használták, tehát nem a fiókomat hanem a játékot ezért bannolták de ki tudja mi volt... lényeg mivel kedvenc megvettem újra én is más opció nincs sajnos....
Fiókom és most van egy másik is melyen csak a újból megvett BF3 van mert ugyanarra a fiókra mégegyszer nem lehet ugyanazt a játékot tehát átrakni sem tudják ...
-
sepsi0
őstag
válasz
Szia!
Én ezt már végigvittem.
Asszonyt bannolták, soha nem csalt. Olyan időpontban, amikor gép sem volt bekapcsolva. Erre az volt a válasz, hogy feltörték az accot, ez sem volt.
Mint utólag kiderült, a WBKS egyik adminja intézte a bant...
PB amerikai cég, nem ér utánuk senki.
EA Svájcba van bejegyezve, az a részlege ami ezért felel.
Az Európai Fogyasztóvédelemmel végigvittük. A Svájci fogyasztóvédelemmel kellett vonla egyezkedni, veszett fejsze nyele. -
ScomComputer
veterán
válasz
Szerintem jobb ha elengeded ezt dolgot,mert mással is volt már hasonló,és semmi nem történt az ügyben,ha játszani akarsz most már megveheted fillérekért,vagy inkább veszel mást....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest