Új hozzászólás Aktív témák

• Baryka007

addikt

Újabb kérdéssel fordulok hozzátok ugyanis én már nagyon belebonyolódtam a programomba és fogalmam sincs most már hogy mi a baja teljesen bele zavarodtam egyrészt azért mert pontosan 110 változó van benne ! De le írom nagyba hogy mit kéne megcsinálni szeretném ha segítenétek ebben!

Szóval van 110db szám amik ( például ) autó márkák szerint vannak csoportosítva
    Aztán a számokat egyesítem csoportba például szín szerint! ( és vannak olyan autók amikben 2 vagy esetleg 3 szín is van )
    aztán megkérdezi a program hogy melyik autót választom és az mellé választ egy olyan színű autót amiben nincs meg az a szín mint amelyiket választottam aztán ezek közül az autók közül megint választok egyet és ezek közül megint kiválogatja azokat amelyik az előző 2 választott autó színeiben nincsenek benne! tehát ha pl van 10 színem

Fehér
    Kék
    Sárga
    Zöld
    Piros
    Lila
    Rózsaszín
    Fekete
    Szürke
    Neon

( A fehér és a fekete tudom hogy nem szín de nem jutott több eszembe )

nah szóval ha ezek közül a színek közül az első autóm színe fehér/sárga ( tehát két szín van benne ) akkor a következő autóban ezek nem lehetnek aztán választok még egy autót mondjuk kéket akkor a maradék autóknak NEM szabad Fehérnek, Sárgának, vagy Kéknek lennie!

Nagyon szépen megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni !

Új hozzászólás Aktív témák