- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
gitaroslaci #20564 üzenetére
Ilyet fogsz kapni, és tudsz beszélni a futárral :
Tisztelt Címzett!
Értesítjük, hogy a(z) Csomagküldő.hu partnerünk által az Ön részére feladott egy darab csomagból álló küldeményt futárunk a mai napon kézbesítésre átvette, melyet a következő küldeményszámon (fuvarlevélszámon) tartunk nyilván:
24396843234500001360xxxx
A küldeményt futárunk a mai napon, munkaidőben megkísérli kiszállítani az alábbi címre:
Név:
yyyyyyy
Cím:
zzzzzz
A küldemény átvételekor fizetendő összeg: 0 Ft
Kézbesítést végző futár telefonszáma: 062023029xx.
Csomagja státuszát bármikor ellenőrizheti weboldalunkon a Csomagkövetés menüpontban. -
anadroid
senior tag
Most igencsak odaléptek a gázra:
2021-07-30 09:26:28 In transit Package has been assigned a tracking number by an external carrier: 24 jegyű szám.
2021-07-30 09:26:21 Package has arrived at depot Budapest, Teve utca 60.
2021-07-29 16:44:11 Package has been consigned at DEPO, Praha 6, Ruzyně, U Silnice.
2021-07-29 01:53:19 Shipped Package has been sterilized and shipped out.
2021-07-28 19:34:01 We have received electronical information about the package.
2021-07-28 12:41:02 Our warehouse has started packing your items.
2021-07-28 12:30:32 Order submit. -
válasz
gitaroslaci #20564 üzenetére
Ha a járat útvonalába esik akkor talán, inkább az időpontot szoktuk egyeztetni
-
gitaroslaci
csendes tag
És ha nem tudom átvenni, mert dolgozom, olyankor mi a teendő? Gondolom az értesítőben van telefonszám. Járható út, hogy felhívom, s megkérem, a munkahelyemre hozza?
-
válasz
gitaroslaci #20562 üzenetére
Futár nem postaládázik. Kapsz értesítőt a kézbesítésről. Próbáltuk már elmagyarázni hogy itt lényegében a posta ki szokott hagyva lenni, vagy ha nem akkor nincs vámolás.
-
gitaroslaci
csendes tag
Most kaptam még egy mailt "our order 101923911 has been shipped out, Your Order Now is On Its Way to You"
Köv héten még is lesz ezek szerint kábel ( jó esetben).
Viszont ne haragudjatok meg, lenne még egy kérdésem. Ugye átvételkor nem kell fizetnem plussz költséget (mint kiderül), s feltétlenül otthon kell maradnom, vagy be dobják a postaládába? (nem egy nagy csomag lesz gondolom, hisz csak egy kábel) Csak mert melóhelyről nem szeretnék kikérni felesleges napokat -
bl4ze
veterán
válasz
gitaroslaci #20559 üzenetére
Igen, lehet. Nekem most 8 nap alatt ért be Budapestre,majd átvette a FÁMA Futár.
Hétfőn érkezik. -
válasz
gitaroslaci #20559 üzenetére
Lehetséges.
-
gitaroslaci
csendes tag
Most kaptam egy e-mail-t a csomagküldő.hu-tól, hogy :"A(z) EWORLD LIMITED webáruház értesített minket, hogy az Ön rendelését, melynek száma A0003621072400FC, a Csomagküldő.hu fogja Önnek feldolgozni. Jelenleg várjuk, hogy a csomag a(z) EWORLD LIMITED áruházból beérkezzen hozzánk, melyet ezt követően azonnal átadunk a fuvarozó vállalatnak, hogy minél hamarabb eljusson az Ön címére"
Akkor még is elképzelhető, hogy köv héten már itt lesz?
-
válasz
gitaroslaci #20557 üzenetére
Mivel nincs raktáron a beérkezés tart annyi ideig.
-
gitaroslaci
csendes tag
Mivel még mindig azt írja , hogy "Processing", gondolom nincs esély rá, hogy jövőhéten megérkezzen..?
Már egy hete adtam le a rendelést. Mi tart 1 hétig náluk "feldolgozás" címszó alatt? oO
-
Beni2360
félisten
válasz
gitaroslaci #20554 üzenetére
Nekem is volt egy hasonló rendelésem és ott is becsült szállítási idő 10-15 munkanap. Vagyis 3 hét. Mivel ez egy úgymond 3. fél közbeiktatásával érkezik a Postát kihagyva (futár hozta) időbe telik.
Reklamálás meg sajnos 60 napon túl lehet. De általában megjönnek kb 2-3 héten belül.
Nekem egy BG expressz csomagom Júl.07 rend- érkezése Júl.16.-a volt ez gyors volt az utána levő 28 napig jött.
Ui: A múlt heti Pénteki rendelést az eladó csak Hétfőn látta ha zárás után érkezett és a hétvégén nem dolgozott.
De a rendelés a raktár felé akkor is csak hétfőn ment el. -
gitaroslaci
csendes tag
És akkor kb mikor lehet rá számítani? (Ha egyáltalán érkezik.. most már kezdek elbizonytalanodni.. Illetve ha úgy döntenék, hol tudom vissza kérni a pénzem? illetve mennyi időbe tellik.. Esetleg ezt a terméket ismeri valaki, s tudna ajánlani egy helyet, ahonnan gyorsabban s biztosabban érkezne meg?)
-
válasz
gitaroslaci #20552 üzenetére
Nem valószínű az érkezése.
-
yogibear
addikt
Az ilyen "expected ship before" meg "restocking" dolgok sokszor mint a kutya vacsorája...
Mindig vissza kellett kérnem a pénzt, ha ilyet rendeltem, le is szoktam róla.
Most is lett volna egy kis venti mobilhoz/droid boxhoz, előbb restocking, most meg már nincs is...A légegér viszont 2 hét alatt ideért Kínából (BG express) és még működik is, Fámás futár már reggel 3/4 8-kor hívott, hogy jöhet-e.
-
válasz
gitaroslaci #20549 üzenetére
Értem, de ha később hosszabb idő jelenik meg mint amikor ki lett fizetve az sajnos csúszást szokott jelenteni, mert egyébként még ma is még aug 1-6 lenne.
-
válasz
gitaroslaci #20547 üzenetére
Általában igaz, a vásárlásnál látni fogod a szállítási információkat, de e ez szerintem előrendeléses volt és rossz fordítás. Augusztus 1 utáni szállítás.
Ez látszik most
Expected to ship before Aug 18 azt jelenti hogy ezután lesz szállítva és várható érkezés Aug 28th-Sep 2nd,
De ha jót akarsz akkor maradsz a $-os fizetésnél. -
gitaroslaci
csendes tag
Sziasztok!
Most rendeltem először erről a helyről, itt volt a legolcsóbb a kábel amit rendeltem. Olyan kérdésem van, hogy mennyire lehet valós amit írnak, hogy Aug. 1. előtt érkezik? Múlthét Pénteken lett megvásárolva, azóta a vissza igazoló vackon kívül mást nem látok. Vagy false az egész, aztán hónapokkal később érkezik? Csak mert már rohadtul szükségem lenne erre a kábelre , minden meg van a setuphoz, csak ez hiányzik.
Köszi a válaszokat előre is.
Üdv.: Laci -
hevizms
addikt
Köszi srácok nem aggódom. Ahogy írtam is tudom hogy feladták. Csak én szeretem látni is hogy tényleg
-
hevizms
addikt
Hát igen.
De inkább tényleg az lenne a fontos számomra hogy egyáltalán feladták e. ? Ameddig semmi mozgást nem látok,addig nem tudhatom
Volt már sajnos ilyen a rendelések közt hogy a.szallitast megrendelték papíron csak éppen nem adták fel soha,amikor megreklamaltam kiderült nincs olyanjuk csak éppen elfelejtették ezt közölni
. . Nyilván a pénzem visszakaptam,de utána várhattam megint egy csomó ideig míg máshonnan megrendeltem ugyanazt .
Ez a bekerült a GLS rendszerébe ez kb számomra ez a kategória..
De tudom hogy megkapom nincs gond,csak jó lett volna látni hogy tényleg elindult Európa felé. -
hevizms
addikt
"Dehogy nem, azt mondja hogy a GLS fogja kézbesíteni"
Hat ez nem nagy infó . Ez kb annyit ér hogy majd egyszer valamikor feladjuk ha kedvünk tartja és akkor majd a GLS közvetíti Nyilván ezt én is láttam hisz írtam is hogy néztem már a Belga GLS nyomkövetőt.De engem az odáig tartó út nyomkövetese érdekelt volna hogy van e rá valami oldal ..Én ilyen vagyok. Szeretem nézegetni hogy mozog a csomagom. Megnyugtat. Nyilván nem vagyunk egyformák.
De ha erre az útra (Hong kong -Europa ) nincs nyomkövető lehetőség,akkor nincs . Igazából úgy tűnik így ,mintha fel sem adták volna . Persze értem hogy valószínűleg nem így van,de pont ezért én szeretem látni ha mozog a csomagom. -
válasz
hevizms #20531 üzenetére
Dehogy nem, azt mondja hogy a GLS fogja kézbesíteni.
Az EU Priority line az mindig Kínából, Hong Kongból indul és amíg nem érkezik Európába, mivel egy nagy konténerben van szállítva több csomaggal, nem egyedileg ezért nem is lehet mit követni rajta. Minek egyébként? Majd amikor a GLS megkapja akkor, de mivel értesítenek a kézbesítésről, nem igazán van értelme.
Van egy várható kézbesítési idő, bár lehet hogy a fordító eltüntette, addig nem igazán kell türelmetlenkedni amíg azon belül vagy.
Ha neked nem írták értesítőt hogy csúszik a szállítás akkor az ilyen üzenet nem vonatkozik rád, hiszen minden konténerre más vonatkozhat.
A Kiszállítva meg normális fordítással csak szállítva -
hevizms
addikt
Üdv.
Eu priority line szállítás nyomkövető számát lehet valahol követni rendesen? -
-
válasz
DDA40X #20521 üzenetére
A nyomkövetési számalapján esetleg látod hogy ezt nem a magyar posta szállítja így tőlük ne várj semmit, a futár cég meg értesíteni fog. Rossz a magyar fordítás, a Kiszállított nem szó szerint értendő. Egyébként a kézbesített lenne a gond ha közben nem adtak neked semmit.
-
válasz
sambenez #20515 üzenetére
Nem érkezett meg? Akkor eggyel előtte az Order&Tax és Track my package és ha letelt a várható szállítási idő akkor a Not received after the estimated shipping Time és Email Us
-
sambenez
addikt
Hova tüntették az Order details-ből a dispute-t? Csak Confirm delivery van.
-
bl4ze
veterán
válasz
Kolondrum #20506 üzenetére
Nem tudom hol, hogyan nézed de :
POCO X3 NFC Global Version Snapdragon 732G 6GB 128GB 6.67 inch 120Hz Refresh Rate 64MP Quad Camera 5160mAh Octa Core Akciós ára US$199.00 azaz 60,639 HUF
(kupon:BGa82ad1)pld...
-
Nézem a banggood oldalát, hogy hol tartunk árakban. Poco x3 pro június 63k, most nézem 75k. He? Egy szrs poco m3 is 45 meg 53k, amikor 38k volt? Na innentől van GSM bolt hello! Dühítő!!!!
-
Urak! 07.01-én GLS Alsónémedi poco M3. 1 hét állás után hívtam őket. Azt mondták a csomag sérült. Mondom jó, írjak mailt nekik. Írtam is. Azt írták majd jelentkeznek mi van a csomaggal. Azóta sem kerestek. Mondom nekik nem nehéz dolog, ki lett lopva a telefon? Sérült csak? Nem bonyolult elmondani. Mit érdemes ezzel kezdeni? Ha kilopták a telt, az sztem németben történt. Mégis ha lépni kell merre érdemes?
-
yogibear
addikt
Köszi az infót, ez az első BG Expressem, majd én is megtapasztalom.
Csomagküldő.hu-val szállíttattam már belföldről átvevőpontra sosem volt gond.#20498 Beni2360:
Van itt tőlünk nem messze egy jó kis átvevőhely, ami GLS, DPD és Csomagküldő is, azért lett volna jó, ha ilyen átvevőponti lehetőség is van... rendszeresen oda szoktam kérni mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest