Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nagysandor79 #19898 üzenetére
Ha HK akkor EU Priority line-t kell választani szállításnak, bár akkor hosszabb lehet a szállítási idő
-
mefistofeles
veterán
Feladom ezt a csomagkövetést... Semmi értelme. Tegnap megint kint volt a budapest posta, ma már megint csak luxemburg.... lehet, hogy oda vissza hurcibálják....
Majd megjön amikor megjön. kár ezzel kínlódnom.....
-
válasz
nagysandor79 #19896 üzenetére
Attol függ hogy honnan és milyen szállítással rendeled. EU- raktár vagy EU- szállítás esetén nincs + költség
-
nagysandor79
aktív tag
kinéztem a teclast m40 most akciós. vajon most a vírus miatt , vagy egyéb más dolgok miatt van rá esély hogy megfogják és kell pluszt fizetnem? munkatárs rendelné nekem.
-
válasz
mefistofeles #19894 üzenetére
Azért át kell bújnia a határon is vámolás ügyileg és ez szokott bonyolultabb lenni. Gondolom érted mire utalok.
-
-
válasz
mefistofeles #19892 üzenetére
Lehet, nézd meg itt is. Mert lehet hogy már megérkezett, csak épp nem könyvelték még le.
-
mefistofeles
veterán
AZ mit jelent ha a Banggood oldalán azt írják a csomagomról, hogy a gép hamarosan felszáll? 4 napja a Luxemburgi postán van a cucc. Onnan repülő hozza?
-
Rob7676
újonc
Sziasztok. Esetleg tudnátok segíteni, hogy ez mit jelent a track infoban? Unsuccesful item Delivery attempt? Mit ronthattam el?.... Köszi
-
válasz
mefistofeles #19886 üzenetére
Pár nap után jön tovább a legtöbb esetben.
-
mefistofeles
veterán
Szia! kezdő Banggoodos vagyok, az első megrendelésemet várom. Tegnap az általad is linkelt csomagkövetési oldal, jelezte, hogy a Luxemburgi postán van a cucc (12-e óta) , illetve alatta volt valami kissé (számomra) zavaros szöveg, hogy futár budapestre vagy valami hasonló. ma ugyanez az oldal már csak a luxemburg posta bejegyzést tartalmazza, igaz azt kétszer. Látsz esélyt arra, hogy a tegnapi infók alapján már elindult a csomag felénk?
-
válasz
janakbacsi #19883 üzenetére
Nem, csak rossz helyen akarod követni. Még a vásárlásnál is ott vannak a bejegyzések.
Ez egy Luxemburgi postai azonosító. Ezeknél úgy működik hogy majd akkor éled fel ha ténylegesen megérkezik ebbe az országba és az ottani posta veszi kezelésébe, így lesz belőle EU-n belüli postázás és így áfamentes.
Addig egy konténerben van szállítva több társával, nem történik egyenkénti könyvelése. De ne Magyar Posta oldalán nézd mert ez egy nagy nulla. Itt látod a mozgását pontosabban. -
válasz
lafaty80 #19879 üzenetére
Április 7-án indították el a cseh postai kicserélő központból, addig amíg a magyar posta nem hajlandó bevételezni addig nem lesz újabb információ. Arra is készülj fel hogy mivel LA a kezdete a most kitalált szabályuk alapján nem szállítják ki címre, majd kapsz valami értesítőt és be kell érte menni.
-
lafaty80
addikt
Sziasztok,
Azt lehet tudni, hogy cseh raktárból való kiszállítás állapota esetemben normális , vagy már késedelmes? (LA223579535CZ)
03.24-én rendeltem.Köszi
-
vandor01
senior tag
válasz
Compika #19875 üzenetére
szerintem akkor mond le!
en is nezegettem ezt akkor meg jo hogy nem vettem
amugy az oral B tipushoz vagyok szokva....
nekem a legnagyobb bajom az volt honnet szervarok ra majd fejeket?
kb havonta egy fej elhasznalodik..... mondjuk Alin van de juliustol AFAs is lesz
valamint a kinaiak ezeket a fejeket koppintjak mire megtalalom a legjobb koppintot?
addig sok afat be kell fizetni es akar lehet venni uj fogkefet is!egy oral -B fogkefe 5000bol itthon is meg van nem kell ra varni....
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
djsunstealer #19868 üzenetére
14 nap alatt megkaptam, BG Express szállítási móddal. Király.
-
Knobber
aktív tag
-
djsunstealer
aktív tag
Jól értelmezem ugye, hogy ez már Prágából Budapest felé tart?
-
válasz
Elk_hound #19866 üzenetére
Ez itt szó szerint nem jön szóba: jóhiszemű vevő vagyok Még akkor sem ha tényleg azok vagyunk.
Nem tudod igazolni hogy fizettél volna áfá-t, a BG-n nincs feltüntetve ilyen tétel és a számla sem tartalmaz ilyet.
Mivel tudod hogy eredetileg Kínából indul és nálunk adózásügyileg önbevallás van, az a mi nem lett az állam felé eljuttatva azt neked kellene önként bepótolni.
Szóval a jóhiszemű vevő kategória nem létező dolog. -
válasz
csucsko #19864 üzenetére
Ha nem muszáj akkor nem mennék bele, hogy szerinted most egy 40 $ feletti értékű valamire akkor ott van ez a valamelyik EU-s ország áfa-ja.
Persze most is ott van" ha nem látod külön feltüntetve, mert ha nem lenne, akkor csempészett terméket kapnál.Megoldották.
Egyébként lesz a BG-n is nyomás hogy eleve ők szedjék be az áfát fizetéskor, mert ez a mostani rendszer nem szabályos.
De az is hatályba fog lépni hogy az áfa mértéke a vevő országának megfelelő mértékű legyen, hiába érkezik Luxemburgba valami számunkra címezve akkor is 27% az áfa rá és nem 15% -
csucsko
csendes tag
igen csak ha jól értem ez most EU-s szabály változás:
"Július 1-jén ugyanis az unióban megszűnik az unión kívülről érkező 22 euró alatti áruk áfamentessége"
Magyarországra már EU-ból érkezik , de amikor beérkezik az EU-ba mostantól lehet valamelyik EU-s ország áfa-ja is hozzá jön a vételárhoz ? -
csucsko
csendes tag
Sziaszto,most olvasom hogy júliustól változnak az áfa és vám fizetési szabályok. Ez a bangood féle EU Priority line rendelést is érinti, vagy az változatlan marad? Érdemes még a júliusi életbe lépés előtt rendelni ?
https://telex.hu/gazdasag/2021/04/08/ha-szokott-rendelni-kis-izeket-kinabol-akkor-ez-a-cikk-az-uj-afaszabalyrol-onnek-szol
-
agroman
aktív tag
válasz
djsunstealer #19858 üzenetére
nem ertem..a te TN-ednel 8 sort olvasok..az enyemnel azt irja ,hogy nincs ilyen TN..
a tied sincs luxemburgban..china processing centert ir. -
agroman
aktív tag
válasz
djsunstealer #19856 üzenetére
ezen mozgas hegyek vannak..
az en TN-emet meg sem talalja a parcelapps, pedig a BG azt jelzi hogy 25-en feladtak.. -
djsunstealer
aktív tag
válasz
cs.david94 #19854 üzenetére
Ahogyan BW78 kollega is írja, várj türelemmel. Nekem is van egy hasonló: LL349598786LU.
-
BW78
csendes tag
válasz
cs.david94 #19854 üzenetére
Várj türelemmel. A tracking akkortól fog élni, ha a csomag elindul az EU-n belül. Kb. 2-4 hét szokott lenni.
-
cs.david94
tag
Sziasztok. Március 19-én rendeltem egy telefont, eu priority szállítással. Még aznap kaptam egy tracking numbert, luxembergi postás. meg még aznap fel is adták. De azóta semmi hir.
LL349494905LU ez a tracking number, meddig érdemes várni vagy hogy működik itt a dolog. Biztos volt nekik raktáron mert tavalyi telefon tehát nem újdonság.
Vagy várjak csak türelemmel? -
sunavlys
senior tag
válasz
nokia3650365 #19851 üzenetére
Ja. Míg nincs garanciális javítás addig nem kell SKU-szám.
Ahogy lesz, mindjárt kelleni fog. -
nokia3650365
aktív tag
válasz
sunavlys #19850 üzenetére
Konkrétan ez a válasz jött:
glad to heat that item can work normal.If you have any other questions about our products please feel free to inquire.it doesnot matter if you cannot offer sku bar code to usMivel ticketben írtam nekik amit a végén lezártam, későbbiekben tudok erre hivatkozni és nem tűnik el sem.
-
sunavlys
senior tag
válasz
nokia3650365 #19848 üzenetére
Hát, tőlem még kérték az SKU számot
-
válasz
nokia3650365 #19848 üzenetére
Oké, köszi az információt.
-
-
válasz
agroman #19843 üzenetére
Igen, szokott beszállítási probléma lenni és akkor csúszik a dolog, kapcsolatfelvételi űrlap és cancel order.
3. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüt használni.
Itt is elérhető: Help, Contact Us. Order&Tax és az első a balról Cancel order link
Gondold át hogy általában max 2 hét csúszás belefér-e még, ha ennél több akkor szokták ők ajánlani a törlést. -
agroman
aktív tag
azoktol kerdeznem akik rendeltek mar preorder, hogy jartak-e mar ugy, hogy nem teljesitik idoben a feladast es ugy nez ki a masodik igert idopont is mindjart elmulik?
ilyenkor erdemes tovabb varni es/vagy hogy lehet visszakerni a penzt? -
válasz
mefistofeles #19839 üzenetére
Ha EU-n belüli beszerzés vagy EU-s szállítási mód vagy ha más szállítási mód és van tariff insurance fizetve akkor áfa nincs, a vám az általában 0% ha EU-n kívülről szerzel be magáncélra.
-
Chrystyn
tag
Sziasztok ! Első vásárlásom előtt állok és az lenne a kérdésem ,hogy melyik pénznemben érdemes fizetni,hogy éri meg jobban ? Egyelőre még kisebb kiadások lesznek, nem tervezek nagyobb összeget költeni. Köszönöm
-
mefistofeles
veterán
Szevasztok! Első Banggood-os vásárlásom előtt állok. Ami az összefoglalóban van az még most is áll, tudniillik, hogy nincs vám? kb. 47000 lenne az ára a cuccnak.
-
-
Visormail
addikt
Hello. BGPay-en van x dollár, le szeretném vásárolni olyan értékű termékre ami kevesebbe kerül. Így sem jelenik meg a bgpay fizetési lehetőség ott ahol korábban volt a checkout előtt. Aztán a proceed to checkout oldalon sem jelenik meg. Innentől már a place order jön, akkor majd ott lesz?
-
válasz
nokia3650365 #19827 üzenetére
Azt nem tudom, de biztos kérni fognak valamit amivel igazolnod kell hogy azt tőlük vetted.
Valamiért nem tartanak ott hogy a termék szériaszámokat a vásárláshoz eltárolnák, eltároltatnák mert akkor a garanciáztatás egyszerűbb lenne.
A legnagyobb gond az, hogy hába veszed meg cseh vagy más EU-s raktárból, a garanciáztatás nem oda kötődik, persze kifizetik a javíttatási költséget ha itt megoldható, de azért ez nem igen jellemző, egyébként meg Kínába kell visszaküldeni. -
válasz
nokia3650365 #19825 üzenetére
A sku szám a neked eladott termék azonosító, ha ilyen értékű valamit rendelsz arról célszerű kicsomagolási videót készíteni és ha nem is tartod meg a csomagolást akkor van bizonyítékod arra hogy amikor reklamálsz akkor arról van szó amit megvásároltál.
Ilyen termékek esetén én nem szoktam kidobni a csomagolást, mert ha vissza kell küldeni akkor az könnyebb az eredeti csomagolásban. -
válasz
sunavlys #19822 üzenetére
Hát talán azt nehéz elrontani, vagy úgy forrasztani hogy forrasztási pont környéke túl melegedjen és ez okozza a hibát, így hogy nem tudom hogy néz az ki nem tudok véleményt mondani róla, de persze az eladó ezt védekezésként használhatja, mely szerint rosszul lett elvégezve.
-
sunavlys
senior tag
A bangood-nál vettem egy video kaputelefont.
Minden működik kivéve a hangot: halk, recseg, gerjed, nem állítható a kültérin.
Panaszt tettem. Most írják, küldjem el - szabályzatuknak megfelelően - a postai csomag címzetti részét. Szerencsére megtaláltam még a kukában.
1. Valóban kérhetik ezt? Benne van a szabályzatban?
2. Ha nem bírok velük megegyezni, mehetek a Paypalhoz? Kösz. -
axlfsi
veterán
A felárat leginkább egy Aliexpress, vagy bármi hasonló, amikor eredetileg és egyenesen Kínából vásárolt termék árát viszonyítjuk az EU raktárashoz.
Azokhoz mérten ugyebár, egy EU raktáras termék valamivel többe kerül - de szerintem adott esetben (mindig?), megéri azt a felárat.
-
axlfsi
veterán
A péntek késő délutáni vásárlásom, ma kora délután meg is érkezett! Elképesztő számomra ez a gyorsaság (2 munkanap!) és minden további nélkül megéri azt a felárat szerintem, amivel többe kerül (általában véve, de persze nem feltételenül mindenre van ez így).
Már lesem is, hogy milyen szűréssel tudom listázni a teljes EU raktáras kínálatot
Itt, EZ ÍGY jó lehet vagy esetleg létezik ennél cizelláltabb és teljesebb listázás?
Szerk.: meg is válaszolom magamnak: ez biztos, hogy nem a teljes lista csak valamilyen "válogatott" termékek listája, mert pl. ebben akkor és most sincs benne az a pontheggesztő, amit simán, CZ raktárból vettem/kaptam meg, 2 munkanap alatt (lehet, hogy nem is tudunk egy ilyet szűrni?).
-
Trebron09
őstag
Ezek a "kuponok" jók egyaltalan valamire? Szerintem csak sima bs.. Pl. Letöltöttem az appot elvileg kaptam 10%-os kupont de mikor aktiváltam ami a kosárban volt annak felvitte az árát úgy hogy teljes áron sem került napokkal ezelőtt annyiba mint most kis akcióval szóval többre jött ki mint kupon nélkül így hagytam a fenébe nem is beszélve arról hogy a biztosítást is drágábban számolja.
-
válasz
axlfsi #19809 üzenetére
Mivel nincs szállításra adva addig nem lehet száma, a semmit nem tudja kiírni, ez az alapszöveg, várd már meg hogy ne processing legyen az állapota. Még csomagolják.
In stock. Ships in 24 hours az 03.27 lenne, de szombaton és vasárnap nem mindig dolgoznak, a 24 órát munkanapos órában kell érteni.Ha megnézed a szállítási lehetőséget a Tracking oszlopban hol látsz x jelet? Mert akkor nincs nyomkövetés.
Erről beszélek:
-
axlfsi
veterán
Köszönöm a biztatást, igazából nem izgulok, mégiscsak EU-ból jön, bizti is van rajta, csak gondoltam, ha már ennyi felárral vásárolok, az a pár dolcsi már nem szoroz, nem oszt és legyen TN is (de ezekszerint akár még lehet is...).
Oh, igen, nincs titok, ez a vásárolt termék, mutatom:
[US$54.99 22% OFF]1S Mini Spot Welder Welding Machine DIY 18650 Lithium Battery Nickel Belt Spot Welding Portable Household Fiber Welding Machine Professional Tools from Tools on banggood
https://banggood.app.link/GrLqnfm0Web -
válasz
axlfsi #19806 üzenetére
Nem kell paráznod mert nem nyomkövetés a lényeg, de lesz nyomkövetési szám mert 25 $ felett mindig van, de legutóbb a 12,05 $-os is postai nyomkövetési számmal jött 15 nap volt a kézhezvétele, szóval nem igazán van különbség. Amit vettél annak mi a linkje? Mert az kimaradt.
Mindkettő EU-s küldés a nevében van, de a EU Proirity line -t valójában Kínából küldik.
PociAti is írja mostanában hogy rendben megkapja ezeket és nyomkövetéssel. -
anadroid
senior tag
Ha valaki nem vágyik arra, hogy a szükségesnél többet fizessen a Banggoodnál, akkor nézzen körül a zen.com oldalon. Banggood: azonnali 8% visszatérítés, ha a vásárlást a zen.com mobilalkalmazásból indítod. Egyéb kínaiaknál 1-14% kapható vissza. Az első hónap díjtalan (néha az első 4 hónap), utána 0,99€/hó. Aki rendszeresen vásárol ilyen helyekről, annak megérheti. + Ingyenes 1 éves garanciakiterjesztés minden rajtuk át vásárolt műszaki cuccra.
Ez nem meghívós, bár a neten - különösen német újságoknál - időnként vannak ingyenességet kiterjesztő kuponok.
-
válasz
djsunstealer #19802 üzenetére
Majd akkor ha megérkezik Luxemburgba, most még több társával együtt utazik egy konténerben és majd azután lesz egyedi a szállítás. De lehet látni információt a vásárlási tételsor szállítási résznél.
Az app-ban vannak kedvezmények és van amikor olcsóbb. -
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Első rendelésem Banggoodon, EU Priority Line-al (shipping + tariff insurence) jön egy termék, egyelőre ez semmit nem lát. Itt nem számlál vissza egy óra kvázi "szállítási védelmi időként", mint Alin? A mobilappot érdemes használni vagy a böngészős felületet inkább; van különbség árban, természetesen $-ban fizetve?
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat előre is, látom a topikgazda ugyanaz, mint Alin.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest