Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jasonpapa #28 üzenetére
80-as évek végi, 90-es évek eleji tipikus piacos cucc. Futottak ezek mindenféle néven (International, Power, Audition, stb..), és mindenféle design-al, de sajnos a kínai ipari hulladéktermelésének első fecskéi voltak ezek, rémesen rossz minőségben. Sok háztartásban megtalálhatóak voltak, mert bagóért adták őket. Gyerekként sajnos nekem is volt benne részem, mert a szüleimet elvarázsolta, hogy ebben minden van, sok rajta a led, és olcsó. Pedig mennyivel jobb lett volna egy Videoton...
A rendszerváltás után felüdülés volt sokaknak, hogy értelmezhető összegért lehetett egy ilyet vásárolni, mert előtte 1 évnyi átlagfizuból jött ki egy normális erősítő talán, vagy az se...
A funkciójukat amúgy ideig-óráig ellátták, de aztán gyorsan kezdődtek velük a kontakthibák (kapcsolóknál, potmétereknél) és a mindenféle mechanikai hibák. És persze amikor újak voltak, és még jól működtek, akkor is rettenetesen szóltak.Szóval bocs, de szerintem dobd ki nyugodtan, persze hozzá kapcsolódó emlékek miatt meg lehet tartani, de ezen felül nincs értéke.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest