Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mici80
tag
Helo!
Az, hogy ütésálló egy picikét reklám szöveg... Az ütés semmilyen tárgynak nem tesz jót amiben elektronikus és mechanikus alkatrész van! Lehet erősebb anyagból, vagy precízebben szerelt technika de akkor se tart az örökkévalóságig.
Magát ezt a tipust nem ismerem így nem tudom, hogy mik a paraméterei. Ha ez a külső tár tartalmaz mechanikát, mozgó alkatrészeket akkor még inkább sérülés érzékeny. Ez egy olyan dolog, hogy csinálhat az ember bármilyen vastag gumiágyazatot neki.
Ha például fogsz egy winyót meglódítod a kezedbe hírtelen rántasz rajta egyet, akkkor is okozhatsz, illetve akkor is okozhat sérülést a fej a lemezfelületen.
Azt, hogy leválasztja magát lehet akár szoftveres hiba is... Nem megfelelő driver lett telepítve.
De okozhatja a hardver hiba is, tehát mondjuk a winyó elektronikája.üdv. Mici
-
Mici80
tag
Helo!
Elég csúnyán fest!
Nagyon sok ötletem így hirtelen nincs is rá.
Csak egy. Esetleg egy hibás (vagy gyenge) tápegység nyírkálhatja kifelé a winyódat... Teszteld le a tápodat, lehet kapni erre a célra külön táptesztelőt /én is azzal szoktam nézni/ vagy mérd ki multiméterrel.
Ha meg fiókban pihent akkor fondolom nem lett megütve, leejtve, stb...
üdv.Mici
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos tablet topic
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- További aktív témák...
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest