Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
Saltwater #551 üzenetére
Okés, már meg lett oldva, csak valamit te nem értesz...
Tönkrement a 2 Terás. Lementem az adatokat, node hova??? Kézenfekvő, mivel nincs összesen 2 Tb-nyi helyem, ahova, szétdarabolva, de lementhetném. Emiatt kell vennem egy 2 terás vinyót. ARRA átmásolok mindent, majd a rosszat" gariztatom.
Nos, akkor most ugyanúgy állok, ahogyan indultam. DE... amikor kapok az elküldött helyett egy másik viyót, akkor az "felesleges" lesz.
Így értettem tehát.
Egyébként ez történt. Vettem egyet, lementettem az adatokat, a rosszat meg éppen gariztatom.
-
-
Vertigo18
addikt
válasz
Saltwater #549 üzenetére
Igen, ez tényleg érdekes. A másik gépemben van két darab 640-es Samu F1-es vinyó, darabja 1900 napot ment eddig. Az egyik 100/100-as, a másik 97/100-as (már évek óta).
"Ebben" volt 318 nap és lement a kondi 22%-ra. Nem is értettem.
Az meg megint érthetetlen, hogy vegyek egy 2 Terás vinyót, arra mentsem az adatokat, majd gariztassam a 22%-ost. Aztána végén van egy felesleges 2 Terásom...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Saltwater #547 üzenetére
Köszönöm a választ. Az a gond, hogy 2 Tb-os vinyóról azért nem túl könnyű biztonsági másolatot készíteni. Ahhoz kellene még egy két Tb-os vinyó legalább...
Szerencsére akitől vettem elvitte gariztatni, így nem lesz gond!
Azért akkor is furcsállom, hogy fél év alatt leromlott 100%-ról 22%-ra egy egy éves vinyó kondíciója. A HdTune nevű progi egyetlen egy piros pettyet talált rajta, a Seatools szerint meg minden kifogástalan...
-
liksoft
nagyúr
válasz
Saltwater #542 üzenetére
Hát igen. A sík felületek képesek összetapadni, mint az üveges "tappancsai" amivel a táblákat szállítja. A felületi rétegeket meg ismerve, a felső adatréteg meghúzása simán összejön ilyenkor, hiszen lágy anyag van a kemény adatrögzítő alatt. Olyan ez, mikor a politúros asztalra selyemkendőt helyeznek, és azon húzzák a kezüket. H a kendő gyűrődik, akkor a felület is. Efölött soha nem tud már korrekt légpárna kialakulni, és elindul a felületi anyagleválás. Az alábbi képen is ilyen felület látható. Még a rámpa oldalán is ott a por.
-
liksoft
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Saltwater #538 üzenetére
nagyjából értek én is hozzá alap szinten, szétszedtem a hdd-t és a fej egység szorul, van otthon egy másik hdd-m, az is hibás, meg seageate, megpróbálom átoperálni, sajnos nagyon plusz költségem most nincs ilyen dolgokra, annyira nem fontosak hogy fizessek érte, csak jó lett volna plusz körök lefutása nélkül megoldani, de majd a hétvégén bíbelődök vele...azért köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest