Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Tulajdonképpen gyerekkoromban kezdtem számítástechnikával foglalkozni, így még C64-en nem voltak ilyen gondjaim. Aztán 94-ben, életem első találkozásakor egy vírussal már elgondolkodtam rajta...

De a válaszaidat köszönöm. A vége úgyis az lett, hogy lett egy plusz vinyóm, amin tárolhatom a másolatot.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Saltwater
üzenetére
Okés, már meg lett oldva, csak valamit te nem értesz...
Tönkrement a 2 Terás. Lementem az adatokat, node hova??? Kézenfekvő, mivel nincs összesen 2 Tb-nyi helyem, ahova, szétdarabolva, de lementhetném. Emiatt kell vennem egy 2 terás vinyót. ARRA átmásolok mindent, majd a rosszat" gariztatom.
Nos, akkor most ugyanúgy állok, ahogyan indultam. DE... amikor kapok az elküldött helyett egy másik viyót, akkor az "felesleges" lesz.
Így értettem tehát.
Egyébként ez történt. Vettem egyet, lementettem az adatokat, a rosszat meg éppen gariztatom.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Saltwater
üzenetére
Igen, ez tényleg érdekes. A másik gépemben van két darab 640-es Samu F1-es vinyó, darabja 1900 napot ment eddig. Az egyik 100/100-as, a másik 97/100-as (már évek óta).
"Ebben" volt 318 nap és lement a kondi 22%-ra. Nem is értettem.
Az meg megint érthetetlen, hogy vegyek egy 2 Terás vinyót, arra mentsem az adatokat, majd gariztassam a 22%-ost. Aztána végén van egy felesleges 2 Terásom...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Saltwater
üzenetére
Köszönöm a választ. Az a gond, hogy 2 Tb-os vinyóról azért nem túl könnyű biztonsági másolatot készíteni. Ahhoz kellene még egy két Tb-os vinyó legalább...

Szerencsére akitől vettem elvitte gariztatni, így nem lesz gond!
Azért akkor is furcsállom, hogy fél év alatt leromlott 100%-ról 22%-ra egy egy éves vinyó kondíciója. A HdTune nevű progi egyetlen egy piros pettyet talált rajta, a Seatools szerint meg minden kifogástalan...
-
Vertigo18
addikt
Én is kérnék segítséget... Semmi gondom a vinyómmal, de elindítottam a HdSentinelt. Amikor utoljára, kb. egy hónapja elindítottam, minden 100/100-as volt. Ma az egy éve munkálkodó 2 Tb-os Seagate-emre azt írta, hogy a kondíciója 22%-os... Mert?
Azóta ráküldtem a Seatoolst, minden teszt rendesen lefutott, nem talált hibát. Ráeresztettem a HdTune-t is, ott sem talált "Damaged" szektort... Nem értem az egészet, viszont tárolóhely ez nekem, olyan dolgokkal, amik nagyon fontosak. Törődjek a HdSentinel jelzésével, vagy kamu?
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azóta ráküldtem a Seatoolst, minden teszt rendesen lefutott, nem talált hibát. Ráeresztettem a HdTune-t is, ott sem talált "Damaged" szektort... Nem értem az egészet, viszont tárolóhely ez nekem, olyan dolgokkal, amik nagyon fontosak. Törődjek a HdSentinel jelzésével, vagy kamu?