- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Tulajdonképpen gyerekkoromban kezdtem számítástechnikával foglalkozni, így még C64-en nem voltak ilyen gondjaim. Aztán 94-ben, életem első találkozásakor egy vírussal már elgondolkodtam rajta...
De a válaszaidat köszönöm. A vége úgyis az lett, hogy lett egy plusz vinyóm, amin tárolhatom a másolatot.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Saltwater #551 üzenetére
Okés, már meg lett oldva, csak valamit te nem értesz...
Tönkrement a 2 Terás. Lementem az adatokat, node hova??? Kézenfekvő, mivel nincs összesen 2 Tb-nyi helyem, ahova, szétdarabolva, de lementhetném. Emiatt kell vennem egy 2 terás vinyót. ARRA átmásolok mindent, majd a rosszat" gariztatom.
Nos, akkor most ugyanúgy állok, ahogyan indultam. DE... amikor kapok az elküldött helyett egy másik viyót, akkor az "felesleges" lesz.
Így értettem tehát.
Egyébként ez történt. Vettem egyet, lementettem az adatokat, a rosszat meg éppen gariztatom.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Saltwater #549 üzenetére
Igen, ez tényleg érdekes. A másik gépemben van két darab 640-es Samu F1-es vinyó, darabja 1900 napot ment eddig. Az egyik 100/100-as, a másik 97/100-as (már évek óta).
"Ebben" volt 318 nap és lement a kondi 22%-ra. Nem is értettem.
Az meg megint érthetetlen, hogy vegyek egy 2 Terás vinyót, arra mentsem az adatokat, majd gariztassam a 22%-ost. Aztána végén van egy felesleges 2 Terásom...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Saltwater #547 üzenetére
Köszönöm a választ. Az a gond, hogy 2 Tb-os vinyóról azért nem túl könnyű biztonsági másolatot készíteni. Ahhoz kellene még egy két Tb-os vinyó legalább...
Szerencsére akitől vettem elvitte gariztatni, így nem lesz gond!
Azért akkor is furcsállom, hogy fél év alatt leromlott 100%-ról 22%-ra egy egy éves vinyó kondíciója. A HdTune nevű progi egyetlen egy piros pettyet talált rajta, a Seatools szerint meg minden kifogástalan...
-
Vertigo18
addikt
Én is kérnék segítséget... Semmi gondom a vinyómmal, de elindítottam a HdSentinelt. Amikor utoljára, kb. egy hónapja elindítottam, minden 100/100-as volt. Ma az egy éve munkálkodó 2 Tb-os Seagate-emre azt írta, hogy a kondíciója 22%-os... Mert?
Azóta ráküldtem a Seatoolst, minden teszt rendesen lefutott, nem talált hibát. Ráeresztettem a HdTune-t is, ott sem talált "Damaged" szektort... Nem értem az egészet, viszont tárolóhely ez nekem, olyan dolgokkal, amik nagyon fontosak. Törődjek a HdSentinel jelzésével, vagy kamu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest