Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
Hali. Egy kis segítség kellene. Sapphire kártyát hol tudom beregisztrálni?
Már egy ideje keresem de nem találom![ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Olyan segítség kellene nekem ha a Zotac oldalán regisztrálom a kártyát akkor milyen e-mail-t kell kapnom? Sikeresen regisztráltad vagy hasonlót? Mert már 2 hónapja regisztráltam és csak egy automatikus üzenetet kaptam pont akkor mikor regisztráltam az adataimmal, más semmit, de abba nem írja hogy sikeres.
-
Sondi1986
addikt
Kellene egy kis segítség. Vettem egy Asrock b560 lapot i5 10400 procival. De a gèp igp keresztül nem megy túl a bioszon, egyszóval folyton a bios jön be. Mi lehet a probléma?
Kivettem az elemet 10 percre, de nem segített.A lapon van olyan hogy: Primary graphics adapter Autómatán van de a másik lehetőség a Onboard, hiába állítom akármire nem jó.
Multi monitor beállítás se jó.
Találtam itthon egy GT9400 kártyát avval rendesen működik.
Valakinek valami ötlete?
Előre köszönöm a válaszokat.
-
Sondi1986
addikt
Vettem egy használt kártyát, kellemetlen éget szaga van, főleg akkor èrezni mikor elindulnak a vetik. Büdös de jól megy!
Az előző tulaj azt mondja szerinte a termálpadnak van ilyen szaga mivel új, majd elmúlik.
Ti mit vélekedtek, meglátásotok róla? -
Sondi1986
addikt
válasz
Alt4Ir #35657 üzenetére
Melyiket vetted a kető közül mert van egy butított verzió is: MSI R7970 Lightning BE LE 3GB GDDR5
Mindig irreálisan magas feszeket lőnek be a boost verziókhoz.Az én 7870XT-m is 1,25mV eszik de cserébe 1270Mhz a vége
Még az lehet hogy nem boostolja ki 1150Mhz-et mert proci limitbe futott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...