- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
4264adam #92466 üzenetére
Igen igaz nem kell túlzásba vinnem. Csak szeretném mindig a legjobbat használni paszta,pad terén. Az RX 6700 XT-t vétel óta nem cseréltem rajta.
Thermal Grizzly PTM vétel lesz és meglátjuk.hegegabi80
SYY-157 van nekem és cpu-ra tökéletes. A gpu terén fél évig volt tapasztalatom egy RX 5700 XT alatt. Nem volt probléma vele egyelőre. -
kolopele
nagyúr
válasz
4264adam #92459 üzenetére
Nekem nem volt szükség melegítésre, a Youtube videó alapján nagyon szépen fel lehetett kenni a hozzáadott spatulával, eleve nagyon kicsi maga a GPU chip.
Egyébként én is olvastam Igor leírásában ezt a melegítést, ha nem sikerült volna ilyen könnyen felvinni meg is csináltam volna. Amúgy kijött a Furmark legújabb verziója, nem ajánlom senkinek, gyári feszen a hot spot kb. 95 fokos (mondjuk akkor sem 106), visszatettem az előző verziót kíváncsiságból, és megint 85 lett, tényleg szó szerint egy kártya gyilkos már lassan. -
kolopele
nagyúr
válasz
4264adam #92382 üzenetére
Ahhoz képest érdekes hogy az árukereső csak a Merlint írja. Igorlab tesztje meg tényleg valós, ezt én is megtapasztaltam, azért mínusz 15-20 fok az tényleg nem semmi ami nálam lett egy mindössze 1,5 éves kártyán. Mindenesetre jó ha sokáig velünk marad, bár ezzel a 6 grammossal szerintem pár évig el leszek 3 kártyánál
Csupingo: Persze, nem is kell feltétlen megvenni a 6 grammosat ha találsz kisebbet, én csak azt mondtam nem lesz semmi baja ha le van zárva. -
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
4264adam #81962 üzenetére
Úgy tudom, a modern warfare az amd vga-án jobban fut. Asszem streamert is láttam, aki ezzel a kártyával űzi, csak már épp nem. A mentés meg csak 2 hétig marad az adott oldalon.
De amiért írok; nem pont ilyen helyzetem volt, inkább csak fantom meghibásodás. Minden játékban, aztán már a windows asztalon is, véletlenszerűen megállt minden. A grafikonjaimon is látszott, hogy a fogyasztás és teljesítmény 1%-re esett egy másodpercre. Na de végül kiderült, hogy alig fél éves aorus egér okozta az egészet. Persze szétszedtem a gépet azelőtt mire kiderült. Sőt még az egeret is cseréltem, de megszívatott. Inkább csak érdekességképp írom. -
Celithrandi
addikt
válasz
4264adam #81122 üzenetére
szerintem csak a "fő" slot tudja:
1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16)
* For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot.
(The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 5.0 standard.)
1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4)
1 x PCI Express x16 slot, running at x1 (PCIEX1_4) -
fonseca
tag
válasz
4264adam #81093 üzenetére
Egy ismerősöm, (nálam kompetensebb) véleménye szerint videó memória hiba vagy bga lesz, és vissza fog jönni. Viszont amikor rákérdeztem hogy azóta miért nem jött vissza a probléma, és miért bírja a stressz-tesztet, nos arra már nem volt válasz.
Valószínűleg az volt amit mondtál, le is szállok a témáról.
Jó pap holtig tanul.. -
fonseca
tag
-
FoLey-v
addikt
válasz
4264adam #66782 üzenetére
Szia!
Lehet,hogy nálad nem fog beválni,de egy próbát megér.
AB-t teljesen letörlöd profillal együtt és szintiszta telepítést hajtasz végre új beállításokkal ha esetleg ezt még nem próbáltad ki.
Nálam alapjáraton csinálta,hogy a GPU 300 mhz helyett 450mhz-en volt sokszor,mert a régi profilt használtam. Amióta teljesen újraraktam új profilt is csináltam azóta szépen teszi a dolgát. -
-
Grafirka
őstag
válasz
4264adam #58646 üzenetére
Az RTSS beallitasainal allitsd "never" re az update opciot. Az utolso nehany verzional jelentkezik ez a hiba, sokan panaszoljak kulfoldi forumokon is. Frissiteni pedig majd lehet manualisan de legalabb nem ugrik elo minden alkalommal az az ablak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Energiaital topic
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged