- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
Sziasztok!
MSi gtx 970 kártyám van. Az elmúlt időszakban összeakadt az nvidia drivere és az ms directx. Konkrétan használhatatlan a gép, akad minden pattog a hang stb... Kivéve a kártyát simán intel igpu-val semmi probléma.
3x telepítettem újra win10et, ms által felpakolt nvidia driverrel és újabb verziókkal is de bármit teszek, a dxkrn latency az egekben.
Neten rengeteg panaszt találtam ugyanerere a gondra, de megoldást sehol.
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
válasz Csupingo #78853 üzenetére
Hali.
Bios nem a legfrisebb, de a gyártó honlapjáról letöltött frisseb verziót a bios nem ismeri fel (MSI z97i-ack). Reset megvolt természetesen.
Alaplapi hangvezérlő tiltva, intel illesztő programokat a windows magának felpakolta, de verziószám alapján a legfrisebb.
Hankártya usb-n van. Ha nincs telepítve is akad a rendszer.
De hogy legegyszerűbben mutassam be, windows honlapjáról letöltöm a telepítőt, pendrive-ról install. És ahogy kész a friss rendszer, akad minden. Ha nincs benne nvidia kártya, akkor meg tökéletes.
[ Szerkesztve ]
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
válasz Csupingo #78871 üzenetére
Köszi, azt hiszem ezeket verziókat kihagyom.
Azt hittem a windows régebbi verzióira is van creation tool.
Csináltam közben egy új, szűz telepítést, hátha.
Ugyanazt csinálja legfrisebb és egy éves driverrel is. IRS és latency az egekben. Clean boot és letiltott hálózati vezérlőkkel is. A vga ill a rendszer is stress tesztelve.
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
válasz Csupingo #78937 üzenetére
Szerencsére pont ezekkel kezdtem, mivel más fórumokon bevállt sokaknak, illetve a hálózat / wifi adapter letiltása. Nálam sajnos semmin sem változtat.
Egyelőre viszont úgy néz ki megszűnt az akadás/pattogás. Ettőf függetlenól a dxkrn és az nvdrkn ugyanúgy 4000+ latencyvel fut az 50 helyett.
Sajnos ismerősi körben mindenki laptoppal és virágbolti windows-al játszik.
Annyi előnye mégis volt a dolognak, hogy gpu mem test és a furmark progik szépen futottak , egy óra után is stabil 75-76°C -on maradt a kártya, illetve a teljes rendszer is szépen dolgozott.
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
Sziasztok!
Megosztom itt is, hátha...
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni a következő problémával, ami sztem elsősorban W10-Nvidia driver ütközés.
Legfrisebb W10, GTX 970 a legfrisebb driverrel.
Tavaly ősszel jött vmi update, ami után az egész rendszer akani kezdett. Pattogó hang, megálló videók/YT/appok stb. Win 10 reinstall, full üres rendszeren ugyanez. Régebbi (tavalyi nvidia driver ) ugyanez. Furmark, vga ram teszt hibátlanul fut. Ha kiveszem a kártyát a gépből a rendszer tökéletesen működik. Alaplapi audio/igpu letiltva .
Sajnos más gépben még nem tudtam kipróbálni.
Ebben a fórumban próbáltunk még segítséget kérni. de itt is szétteszik az emberek a kezüket.
Ha esetleg vkinek volt már hasonló vagy látott már ilyet és sikerült megoldani. várom a javaslatokat.# ANTAL Tuning #
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 3050 Ghost 8GB+gari
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya - 1 év garancia (használt)
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit (GV-N105TOC-4GD)
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 DUAL OC Eladó! 105.000.-
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest