Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
válasz
Csupingo #91397 üzenetére
Most egy olyat próbáltam, hogy bekapcsoltam a gépet, szokás szerint semmi, se monitoron se tv-n, nyomtam egy resetet de most már a tv-n se kapcsolt be ahogy eddig. ahogy átdugtam alaplapi hdmi-be a tv kábelét, pár másodperc után megjelent a tv-n a kép meg a monitoron is, pedig azt át se dugtam, maradt ugyanúgy d-porton a vga-ban. viszont percek óta ment a gép de csak a boot képernyő jött be. tegnap haverom küldött egy bios átállításos videót, azt bepróbáltam, azóta már a tv-n se kapcsol be
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis probléma a vga-mmal azt hiszem. A gép hdmi-n keresztül össze van kötve a tv-mmel, a monitor pedig d-port kábellel a vga-val. A helyzet a következő: bekapcsolom a gépet, mellé a tv-t, átlövöm pc-re és egyiken sincsen képernyő. Monitor full sötét marad készenléti állapotban, tv meg kiírja hogy nincs jel a pc felől. Na ilyenkor nyomok a resetet, a tv-n azonnal megjelenik a boot képernyő, aztán amint bebootol a monitoron is megjelenik a windows. Kb 1 hónapja csinálja, előtte nagyon ritkán volt, hogy nem kapcsolt be a monitor, amúgy mindig első bekapcsolásra tökéletesen működött. Nem rég cseréltem procit a gépben, illetve bővítettem a ram-ot, nem hinném hogy köze lenne hozzá de nem igazán értek hozzá, és kb azóta van ez a jelenség. Mi a bánattól lehet ez? -
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Adott egy aránylag régi konfig (2015 elején lett beüzemelve), GTX 660-as videokarival, ami display porttal van összekötve a Dell monitorommal (nincs rajta HDMI). Igazából mióta megvan ez a gép, azóta néha (viszonylag ritkán) csinálja azt a gép, hogy amikor elsőre bekapcsolom, a vga/monitor nem kapcsol be és nincs kép. Ilyenkor egy reset után általában bebootol rendesen és megjön a képernyő. Volt hogy többször kellett mire helyrejött. Az utóbbi pár hétben viszont nem tudom minek a hatására első indításra tök sötét marad a monitor és csak reset után tölt be. Ami csavar a dologban, hogy a gép meg össze van kötve a Samsung tv-mmel HDMI-vel, és ha a tv-t bekapcsolom és átállok PC vetítésre, akkor meg a monitor is néha helyreáll utána. Sokáig Win7 most Win10 alatt csinálja ezt. Merre induljak el? Szedjek le egy driver frissítést vagy kezd döglődni a vga? esetleg csak kábel probléma?!
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Látom szépen lementek a GTX 660 árai.
Melyiket érdemesebb megvenni?Giga: http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_n660oc_2gd_gtx660_2gb_gddr5_pcie_________/264557
vagy Asus: http://ipon.hu/webshop/product/asus_gtx660_dc2ocph_2gd5_gtx660_2gb_gddr5_oc_pcie___/472906 ?[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok! Új vagyok még itt, nem nagyon látom át a fórumot, ezért ide is beírom, amit szeretnék kérdezni. Nos.
Régi ócskavasamat szeretném lecserélni (úgy 10 év után) egy modern, gyors, megbízható, és lehetőleg hosszútávra (jó 4-5 évre minimum) tervezett konfigurációra!
Az alaplap vásárlással kezdtem, többen azt ajánlották, hogy minél újabb technológiát válasszak, ezért a voksomat egy Asus LGA 1150-es foglalatú alaplapra tettem le (20 ezer volt), és ebbe szeretnék egy erős procit illetve videókártyát.
Elsősorban netezésre, filmezésre (Full HD-ban) és 1-2 játékra (akár pár újabbra, de a régebbieket fullosan akarom tolni) kellene egy olyan gép, ami évekig faszán működik, és nem kúr fel agyilag, zökkenőmentesen működik szupergyorsan!Sokan mondták, hogy dualcore-t már nem érdemes venni, ezért kicsit nagyobb prociban gondolkodok, egy 3,5 GHz-es i3-at néztem ki először, illetve egy 3 GHz-es i5-tel szemezgettem eddig. És ez mellé kéne (mindenképpen nVidia) egy faszántos videokártya. Mit tanácsoltok? Tehát elsősorban nem gamer pc kéne, de azért fusson rajta pár játék, ha úgy tartja kedvem! AMD-t nem szeretnék, pedig sokan ajánlják, de inkább GeForce-t szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd