Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
varmi2 #55250 üzenetére
Írtam a melyik tápegységet vegyem-be, de a biztonság kedvéért ide is írom, hátha ti előbb válaszoltok, mert elég S.O.S. a helyzet.
Viszont holnap délelőtt még el tudnék menni egy helyi számítógépboltba venni egy újat, amennyiben áldásotokat adjátok valamelyikre, amelyik jó lenne ebbe a gépbe és nem annyira túlárazott, mert később úgyis gondoltam bele egy kb GTX 750 Ti szintű vga-t venni (és lehet prociból is jobbat, amennyire van értelme ebbe a lapba).
A boltban lévő tápegységek: megaram.hu tápegységek
A Corsair VS350 ugyan nincs az ajánlott tápoknál, de ahogy megnéztem, annak nem kettéosztott a 12V-os ága, és le tud adni 300W-ot, a kérdés az, hogy az elég-e? Jelenleg is Corsair tápom van, a 8 éves konfigomból csak a VX450 maradt meg, de tudom, nyilván azóta változtak a dolgok, lehet, hogy a VS350 egy rakás szar attól még.
Az FSP 400W-60APN ugye kiesik, mert az is kettéosztott 12V-os ágakkal rendelkezik.
CM Extreme Power Plus 500W van még ami nem a hulladék kategória ránézésre, arról mi a vélemény?