- Kompakt vízhűtés
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
malloc
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy fujitsu siemens amilo a1640-essel van problémám. Olyan, mintha túlmelegedne. Aida64-gyel néztem és 38-45°C körül van a proci hőmérséklet, majd néha különösebb processzor-terhelés nélkül felugrik 1 sec alatt 100°C fölé és kikapcsol.
Újrapasztáztam, hűtőt megtisztítottam, de továbbra is fennáll a probléma.
Valóban túlmelegszik, ami lehet amiatt, h 7 éves vagy csak az érzékelője romlott el?
Tudtok valamilyen megoldást javasolni? -
malloc
csendes tag
válasz
Thunderzolee #33584 üzenetére
Igen, kitisztítottam és a kifújt levegő sem meleg.
-
malloc
csendes tag
Van egy öreg Amilo A1640-es gépem, amely eddig olyat produkált, hogy általában pár perc használat után hirtelen felpörgette a ventit, majd kikapcsolt. Újra pasztáztam, de továbbra is fennáll a probléma. Ezután egy win7 telepítés közben is kikapcsolt ilyen módon, azóta nem jut túl a Fujitsu-s indító képernyőn
-
malloc
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 6 éves Amilo A1640-esem. A problémája, h bizonyos időközönként (van, h 3-4 perc, van amikor 30) hirtelen felpörgeti a ventit, majd kikapcsol. Elég langyos levegőt fúj ki, régebben sokkal nagyobb melegedés mellett sem volt ilyen gondja. A ventit portalanítottam és újra pasztáztam a procit is, de továbbra is ez a gond. Van valami ötletetek, h mit próbáljak még meg? Szervízbe nem akarom vinni, annyit nem ér már a gép.
Aktív témák
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest