- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
malloc #36071 üzenetére
Ha se szó se beszéd nélkül csak úgy 1sec alatt 45fokról megugrik 100fokra úgy hogy különösebben nincs is leterhelve a gép akkor az nem normális, sztem az érzékelővel lesz valami baj! (hűtő bordákat ellenőrizd plusz a venti hűtést) 7éves notinál előfrodulhatnak ilyenek sajna!
megoldást én erre nem tudok ha az alaplapon van az érzékelő akkor nem hiszem hogy lehet javítani, de igazából nem találkoztam még ilyennel, nemtudom, hogy lehetne-e javítani! talán... kérdezz meg más szakembert is erről!szerk: na akkor megjött a válasz, ha tényleg a prociban van az érzékelő akkor egy proci cserét is ki lehet próbálni hátha lesz valami változás!
-
Johnzy
tag
válasz
malloc #36071 üzenetére
Én a processzorban lévő hőérzékelőre tippelek, az jelent az alaplap felé fals értéket, így az óvintézkedésként kapcsol le holott nincs miért. Amennyiben tudsz szerezni egy kölcsön procit, próbáld meg azzal!
Nekem van egy Celeron M540-esem elfekvőben, Pécsen, ha jó az néked! -
Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest