- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
Aktív témák
-
atesss
addikt
Itt van a Compaq Evo N1020v service manulja: [link]
Nekem még nem volt időm megnézni, talán majd holnap délelőtt.
Ezt a diplodocs.hu -t nézd meg, hátha van a tiedről is.Illetve van még egy magyar oldal, ahol én a monitorom service manulját találtam meg, holnapra megkeresem a nevét.
Hát Szegeden épp tudok egy boltot, szoktam néha rendelni tőlük (Budapestre). Bár a szegedi kisker boltjukban asszem kisebb a választék.
RET
Viszont ez egy elég drága hely, minőségi alkatrészeket forgalmaznak, de nem olcsón...
Holnapra megnézem azt is, hogy milyen alkatrész is kellene pontosan (van könyv formátumú katalógusom tőlük, abból, mert ezen az oldalukon nehezebb).De szerintem a legtöbb elektronikai alkatrész boltban lehet kapni nyákos 3,5" jack aljzatot.
MOD: Ha ezen az oldalon fentvan, akkor jócskán van esélye, hogy valahol megtalálod a neten ingyenesen. Főleg ha egy népszerűbb modellről van szó.
Aktív témák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (79)
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4289
- Fujitsu Lifebook E546 (i5 6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4288
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged