Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
30z.Samu #42220 üzenetére
Sejtettem hogy ezt írja ki.....az baj hogy ez olyan mind ha egy gomb lenne kikapcsolva.pl amikor a gépet kikapcsolod. Ilyenkor ha azt érzékeli hogy ki van kapcsolva (tévesen) akkor driver sem segít rajta. Azt meg kell nézned mindenképpen hogy mi van a kártyával, és próbáld eltávolítani a driver-t, majd újraindítani, és meglátjuk mit csinál.
Szavaidból úgy vettem ki, hogy nem mindig csinálja, vagy ez már egy végleges állapot?
-
-
30z.Samu
félisten
-
ABE
őstag
válasz
30z.Samu #8759 üzenetére
Rosszul tudod. Chipset függő a dolog, hogy mire lehet cserélni az adott procit, de legtöbbször lehet variálni. Ajánlott a CPU-Z a chipset pontos típusának megállapításához. De ezek le lettek már írva ebben a topicban párszor...
runner 125
VIA P4M900 chipset van abban a gépben, ha a Gugli nem téved. De azért érdemes lenne előtte megnézni, hogy így van-e, és hogy melyik modellszámú Celeron van benne. Érdemes biztosra menni.
-
-
tasb
csendes tag
válasz
30z.Samu #8598 üzenetére
Köszi a fáradozást
jó látni, hogy vannak segítőkész emberek.
Közbe rájöttem, megnyomtam minden lehetséges funkció gombot, illetve gyors gombot ami van, és az egyik bekapcsoltade azért jó, hogy ők is "P1" elnevezésű gomb alá teszik
na nembaj, megvan az a lényeg
és köszi még egyszer a segítséget.
-
tasb
csendes tag
válasz
30z.Samu #8596 üzenetére
Köszi a választ!
Raknék is én ha adtak volna úgy hozzá mint a többi eszközhöz ami benne van, a másikra is gondoltam, hogy be kellelen kapcsolni valahogy csak nem tudom, hogy. Erre valakinek ötlet?Illetve vannak talán ilyen programok is amivel meg lehet keresni a webcamot de nem találtam sehol se. Erről hallott valaki esetleg?
-
válasz
30z.Samu #8581 üzenetére
Nézd meg, hogy lekapcsolja a háttérvilágítást. A legtöbb notinak le lehet hajtani a fedelét menet közben, de mint régi szervizes nem szoktam ajánlani, mert a billentyűzet alatti aluminium lemezen keresztűl is nagyon sok meleget diszipál el a gép. Inkább állítsd be, hogy kapcsolja le a kijelzőt egy perc után, és csak annyira hajtsd le hogy maradjon egy olyan 5 centit nyitva. (magyarán a portól védje a billentyűzetet, de a meleg ki tudjon szökni)
-
válasz
30z.Samu #8436 üzenetére
Na igen, de általában a boltosok a meghibásodott gépekkel nagyon rafkósan a márkaszervizbe küldik az embereket. És amikor az ember-gyereke ott adja be a gépet akkor onnét jogfolytonosság szempontjából már a szervízzel áll kapcsolatban. Ettől fogva a szerviz köteles a vevő felé.
Ezért nem szabad annak a dumának bedőlni, hogy "vigye el maga a szakszervizbe, mert mi csak hetente 1-2 alkalommal járunk és így ön megspórolja azt az időt"
Valójában le kell xarni ezt azt kell mondani, hogy oldja meg a bolt, hogy sűrűbben járjanak és nem csússzanak ki az időből. -
válasz
30z.Samu #8431 üzenetére
Na igen és... Ezzel legfeljebb felbosszantod a szervizeseket akik aztán végkép betartanak.
Hidd el legtöbbször nem a szervizek tehetnek arról, hogy lassan végzik a munkájukat, hanem a gyártó vagy a beszállító. Az MSI szerize is panaszkodik arra, hogy azanyacég valamikor hónapokon keresztűl nem küldi a megrendelt alkatrészeket...
Na mindegy ne hergeljük fel szegény Picard-ot mert inkább az Antarktiszra költözik, csak ne kelljen visszavinnie a gépét! -
spyduck
nagyúr
válasz
30z.Samu #7977 üzenetére
Sztem egyik sem jó választás. Az Acer supportja elég rossz hiába mondja más, h jó nem az de annak hiszel akinek akarsz, a HP anaygminősége meg borzalom. Azt is vedd figyelembe, h most megveszed 95k-ért a rossz minőségű celeron procis gépeket. Több probléma is van ezzel:
-jobban melegszik
-hangosabb mert többet megy a venti
-lassabb
-többet fogyasztha már notit veszel akkor vegyél egy leglább dulacore vagy AMD TK-s procis gépet, +20k és fényévekkel jobb lesz. Igaz ebben csak 512mb ram van de minőségben és supportban odaveri a többit, tudásban is csak az 512 ram ami rosszabb ráadásul ebben van bluetooth és 120gb-s a winyó.
Az n200 kifutó széria mert nemsokára a 3000-es sorozatot levátja az Ideapad sorozat, addig kell venni amíg van, ha rám hallgatsz ennél gyöngébb gépet nem veszel:
[link]
[link]
[link]
[link]
Vagy egy renew HP Compaq 6715b-t: [link]
HPQ 6715b (GC012/GW375)
• 15.4"WXGA (1280x800pixel) antiglare • ATi Radeon X1250 - 512HM • 3G/HSDPA opció
• AMD Turion-64 X2 (TL-56 - 1.8GHz) • 1024MB DDR • 120GB HDD • DVD+/-RW D-Layer
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Microsoft Windows Vista Business
akciós bruttó ár: 119.988,-- -
Blue@X
senior tag
válasz
30z.Samu #7982 üzenetére
Nekem reggeltől estig(főleg torrent miatt) és szépen bírja, néha CS:S is megy.
Nem nagyon melegszik, bár nálam asztalon van így jobban szellőzik.
Hogy mennyit eszik? Az nem tudom neked megmondani, a 4000mAh akkuval 2 órát bír(közepes fényerő, merevlemez megy torrent miatt).
Sokat nem ehet, mivel az akksi ha jól tudom 40W óránként a maximum, hálózatról pedig 65W-t kap. -
Blue@X
senior tag
válasz
30z.Samu #7980 üzenetére
Hát szerintem az Acer nem olyan rossz szervíz terén, ami fontos(futár jön)
A gépek minősége szerintem átlagos, a belső ugyanaz mint másé.
Nekem Acer van, nincs vele gondom, HP-m nem volt tehát véleményt nem tudok róla mondani.
Ezt neked kell eldöntened, milyen logot akarsz látni a noti fedelén. -
Blue@X
senior tag
válasz
30z.Samu #7977 üzenetére
Hy,
Szerintem az Acer Aspire 5315 a befutó.
Igaz csak 80 GB-s a vinyó a HP 120GB-sel szemben, viszont kapsz egy újabb chipsetet, jobb vga-t, és az akksi is többet bír(Acer 4000mAh, HP 2000mAh)
Ja és még a RAM is az Acernél 1GB egyben(HP 2x512MB), a későbbi bővítésnél jól fog jönni a plusz slot.
Tehát Acer. -
válasz
30z.Samu #7952 üzenetére
Szia!
Szerintem annyiért meg kell venni, vigyázz rá, várd meg mikndig míg kikapcsol utána rakd el a táskába, lehetőleg ne ejtsd le (táskában se!) figyelj arra ha lötyög a kijelző zsanérja akkor utána kell húzni a csavarokat, és a legfontosabb; ha a gépben kotorászol akkor az AKKUT MINDIG VEDD LE!!
Havi 2-3 notit adok el, és FuSi-kat is, de csak olyan helyre ahol kímélve vannak! Nem volt még gond velük, még ebben a melegben sem. Mondjuk az FuSi-s ügyfeleimet figyelmeztetem, hogy a gép max. 2 évet fog kibírni még akkor is ha ki sem veszik a csomagolásából -
spyduck
nagyúr
Aktív témák
- Horgász topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netfone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Pixel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest