Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dragonfx
veterán
mi esély van szerintetek arra hogy a Tnél lehet majd kapni sagem telefonokat nagyob választékban???
(faxom my400at akarok, vagy 300x-et vagy 213xet vagy 501xet...de ezeka tetűrágók nem képesek kínálatba felvenni, nekem annyira tetszenek, vékony olcsó, és alapnak tök jó lenne...a voda/pannonos nem unlockolható mert nincs hozzá szoft.
)...fúj de utálóm őket....vodafone forever
...csak járjon le a szerződésem
[Szerkesztve] -
-
Toness
őstag
Ért valaki műszakilag mobilokhoz?
Egy samsung sgh-z500-ban állítólag elszállt a végfok, nincs térerő. Ez csak úgy el tud szállni minden előzmény nélkül? Néha van térerő néha nincs, de leginkább nincs. -
AMD Power
titán
Az létezik ,hogy a Motorola C115 nem rezeg és csörög egyszerre?
-
jerry311
nagyúr
Nokia telefonhoz létezik fülhallgató adapter?
Nokia fülesek messze vannak a jótól, szóval inkább a jól bevált sennheiser-t használnám... -
Jeannie
senior tag
Tudtok valahol Bp-n 60k körül fehér W810-est? Eddig 64k-ért láttam egy boltban, de hátha...
Előre is kösz
-
Borikka
csendes tag
Köszy a segítséget
De nem hiszem el hogy lehet valaki ilyen pancser mint ő.....
Nekem kb 2 hete van n70-esem, és nekem bezzeg semmi bajom nincs a telómmal.. na mind1.. Mégegyszer köszy a sagítséget
-
blueMerle
veterán
1. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, a gari nem járhatott le, hacsak nem elveszett mert mondjuk buherálta a telót
2. Oda vigye ahol vette. Tanulság: nem mindig az olcsóbb megoldás kifizetödö.
3. Mivel nem magyarországon vette, így a gari itt nem érvényesíthetö, hacsak nem EU-s gari van rá amit kétlek.
4. Vigye Nokia szervízbe. -
Borikka
csendes tag
Nem toom hogy mikor járt le, de nem itt magyarországon vette... nem toom...
de a részletekről megkérdezhetem.... Nokiaszervízbe még nem volt, csak a t-mobiosoknál...meg egy sima szervízben... Amúgy én már azt sem értem hogy törlődhetett le neki az operációs rendszer. Amúgy köszy
Ha sikerült megoldani szólok...
-
Borikka
csendes tag
Hellósztok!!
A havernak van egy n80-as mobilja....az naon gáz ha letörlődött róla az OP-rendszer???Csak mert azt mondják nem toodják vissza,,varázsolni,, rá, mert már lejárt a garancia
Hol lehet ezt megoldani???
-
nemma
addikt
válasz
Viktor0610 #477 üzenetére
Zseni vagy, örök hála
-
-
jogprof
csendes tag
válasz
Viktor0610 #474 üzenetére
ok!
kösszi -
-
jogprof
csendes tag
Hali
valaki megtudja mondani hogy se w300i-be milyen memókártya kelll????
[Szerkesztve] -
nemma
addikt
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #470 üzenetére
Jól hangzik.
-
AMD Power
titán
A SE K900i/K890i mikorra várható?
[Szerkesztve] -
Icewind
aktív tag
Tudna segíteni valaki? Van egy Samsung D500 és az lenne a kérdésem hogy milyen programmal tudnám a legjobban lementeni az smseket gépre? természetesen bluetoothon keresztül.
-
AMD Power
titán
válasz
AMD Power #461 üzenetére
A különbözeti adózás speciális adózási mód. Nem adóalanytól felvásárolt használt termék forgalmazásánál, árverés esetében alkalmazható, a hulladék kereskedőknek pedig kevés kivételtől eltekintve kötelező is alkalmazni azt. A különbözeti adózást választó, vagy azt kötelezően alkalmazó adóalany az általa kibocsátott számlában áfát nem tüntethet fel, noha a tevékenység nem az előbbiek szerinti mentesség körébe tartozó. Az áfa feltüntetésének hiánya itt nem mentességből fakad, hanem egy speciális adózási mód alkalmazásának a következménye. Éppen ezért a fövő évtől a speciális adózási módra a számlában szövegesen hivatkozni kell.
Megszűnik a lehetőség arra, hogy a jövedéki termékek távértékesítése után az adóügyi képviselő legyen az adófizetésre kötelezett. Ezzel az adóügyi képviselő adatainak a számlában való kötelező feltüntetése is okafogyottá vált [Áfa-törvény 13. § (1) bekezdés 16/d.), e.), p.), q.) pontjai, 17/d.), e.), l.), m.), 44§ (3) bekezdése].
Ezt találtam róla.
[Szerkesztve] -
Joe bácsi
őstag
Please, help Me!!!!!!!
Van nekem egy Nokia 6230-om és csináltam lejátszási listát és 1 db számot nem akar lejátszani, berakni a listábam mikor elindítom a Zenelejátszót. A memo karin ott van, el tudom onnan indítani, ha PcSuittal nézem meg akkor is ott van a memo karin és a lejátszási listában is, de nem akarja berakni azt az egy számot. NEM sérült az Mp3 megnéztem és nincs rajta a teló, se a karin kétszer. Csináltam még 2 új lejátszási listát, de akkor sem rakja bele a Zenelejátszó listájába a számot. Minden Mp3 a gyökér könyvtárban van a memo karin. Ja és ha azt válazstom, h. minden számot rakjon be akkor berakja azt a számot is amit a listával nem és azt az Mp3-at ami a csengőhangom és a telón van. A Nokia azt mondta sw frissítés, lehet segít lehet nem.
Ja és most lett nemrég új szoft rárakva (5.35) és nem akarok megint lóvét költeni egy frissítésre. A legújabb sw amúgy rossz, ez az 5.35 a legstabilabb, ezzel nincs semmi hiba! -
jogprof
csendes tag
ok!
symbian 9-re témát szerkeszteni hogy tudok???? -
jogprof
csendes tag
Hali!
Valakit nemérdekel egy nokia3250 teló???
jóóállapotú fél éves!!!61ezerbe eladó -
AMD Power
titán
Az nem baj nekem ha áfát nem kell fizetnem!
A Goldline Telecom 2003 Kft jogosult különbözeti adózás szerint adózni az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény 48. § alapján. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett árak 0%-os áfa tartalommal rendelkeznek és bruttó fizetésre vonatkoznak.
Ez nekünk csak jó!
[Szerkesztve] -
maru
aktív tag
Jó, én az áfa dologhoz nem sokat értek, és itt ezt írják:
„Természetesen a vásárlásról számlát állítunk ki, de ebből áfát nem lehet visszaigenyelni, csak költségként lehet elszámoltatni, mivel a fizetett ár 0%-os áfát tartalmaz. Külön igény szerint tudunk 20%-os áfás számlát adni, de ez természetesen a készülék árának 20%-os növekedésével jár. Ezt kérem On-line rendelés esetén a megjegyzés rovatba tüntesse fel. „
De létezik számla áfa nélkül? Hát ez érdekes. -
Levin01
őstag
[Ez nem az a fórum.
Vidd be a T-Mobile-hoz, ők majd megoldják.
A többit ne feszegessük.
Köszönöm.
Viktor0610] -
Tsumaas
senior tag
Üdv!
Melyik a jobb teló SE W810i vs. Nokia 6230i? Csak a felszereltséget nézzük!! kössz -
fehanna
csendes tag
Háát igen...frissítettük, de csak itthon a neten talált gyári software-el, de nem lett rajt magyar nyelv, sőt angol lett..
Szóval nagyon jó lenne, ha írna valaki privát emailben egy helyet Pesten, ahova érdemes lenne bevinnem, mert hát a másik problémát is szeretném megoldatni, hogy lehessen bele más kártyát tenni
De szeretném eladni, így lehet érdemesebb lenne beadnom egy telóboltba, olcsóbban, mintha priviben adnám el ,mert ott majd úgyis elvégzik ezeket rajta, így lehet anyagilag jobban jönnék ki..??? email:fehanna@freemail.hu -
AMD Power
titán
A Nokia 5300 összeköti az embereket
[link] -
SPF
senior tag
Használja ezt valaki N6230-al?:
A T-Zones wapportálon a ''tv és rádióadások mobilon'' link alatt a tvadóknál fel van tüntetve, hogy az ''adások megtekintésével járó adatforgalom a T- Mobile Mo. hálózatában ingyenes...'', valamint a rádióknál fel van tüntetve, hogy ''a közvetítések meghallgatása teljesen ingyenes'' -
fehanna
csendes tag
-
nemma
addikt
válasz
Viktor0610 #426 üzenetére
Ennyire hülyék lennének ott északon? Valóban fiatal a mobiltelefónia, de a 90es évek végén, már mondták, hogy rákot okoz, szóval én ezt most elhiszem
-
-
Karee
csendes tag
Sziasztok!Nem tudjátok h a nokia 6300 mikor jelenik meg pontosan nálunk?köszi a választ!
-
AMD Power
titán
Nem leszel tőle rákos
[link] -
fehanna
csendes tag
Sziasztok! Ausztriában vettem egy Sony Ericscon D750i telót, hol lehetne Pesten magyar nyelvű menüt ráteteni? még egy műveletet is szeretnék rajt elvégeztetni, de nem hiszem, hogy azt nyíltan le lehetne írni, de remélem értitek...emailben írjon léci valaki:fehanna@freemail.hu Köszii!
-
-
yooccoo
aktív tag
valaki?
-
AMD Power
titán
Én rájöttem valamire! Nekerm kedvenc Nokiám az E50!
-
Kalozman
tag
Sziasztok!
Pontosan mi is az a Flight mód ?
Előre is köszi -
carvelino
csendes tag
válasz
Viktor0610 #413 üzenetére
Köszi!! Akkor ez az adatátvitellel függ össze.
-
válasz
carvelino #412 üzenetére
A generáció azt jelenti, amit.
Azt jelenti, hanyagik generációs (fejlettségi szintű) egy-egy mobiltechnológia.
Jelenleg M.o.-n a 3G (harmadik generáció, UMTS) terjeszkedése zajlik, élen a T-Mobile-lal, akik a 3,5G hálózatot is szépen építik, ennek másik neve a HSDPA.
A sebességek pedig: 3G/UMTS -> 384 kbps; 3,5G/HSDPA -> (jelenleg) 1,5 Mbps. -
carvelino
csendes tag
Sziasztok!!!
Elég régen nem kellett mobilvásárlással foglalkoznom, és ahogy elkezdtem most nézelődni, a tesztekben, összehasonlításokban, minden felé belebotlottam a ''generáció'' fogalmába. Mit jelent ez pontosan???
előre is köszi -
yooccoo
aktív tag
sziasztok
nokiásokhoz intézem a kérdésem
van-e élet a pc suite-on túl?
mert nekem elég sokszor van gondom vele
adatkábellel szeretném használni, de ha sikerül működésre bírni és utána a telót leszedem, akkor soha többet nem tudom használni megint
ez idegesítőbb és hosszasabb munka annál, mint hogy minden alkalommal eljátszam -
Szólista
senior tag
-
-
AMD Power
titán
Összességében melyik a jobb telefon?
Nokia 6131 vagy Sony Ericsson Z710i -
Tigi
őstag
Sziasztok
Kis segítséget kérnék asszony Siemens CL75-ös mobiljának az MMS beállításához mert nem tudja megnézni őket.
A készülék kártyafüggetlen és Pannon kártya van benne.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11