Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Milyen adatkábel jó Nokia 3210-eshez? Soros és USB-s is érdekelne. Lehet még kapni ilyet?
Petya -
AMD Power
titán
Csak a 6131 és a 6233 olyan , hogy csak 1 illetve 1.5MB-s Java progikat tud csak kezelni?
Vagy még az újak közűl ilyen?
Ez az ''érdekesség'' csak a Nokiára jellemző? -
(Kolombusz)
veterán
Melyik a legolcsóbb online telefonbolt?
N80, E70, E65
Eddig az olcsogsm.hu-t találtam, ami jó árakkal dolgozik. -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #1292 üzenetére
Nordik:
Igen, de garanciális időn túl a szervizbe kell vidd, ezek címét a garanciapapíron találod.
2005.09.01.-töl 2év garanci van minden telcsire(azt hiszem Alcatel kivétel) -
-
Nordik
őstag
Helló!
Van egy Sharp GX-15-m, és néha nem ébreszt a megfelelő időpontban, avagy nem jelzi hogyha volt egy nem fogadott hívásom stb. Gondolom ez egy szoftverfrissítéssel megoldható lenne, viszont nemtudom hogy lehetséges -e.A telefon vodás, live menüs, másfél éves, még előfizetéssel lett vásárolva. Tehát a kérdésem, hogy ha beviszem a vodához, akkro megtudják -e oldani rajta a szoftverfrissítést?
A válaszokat előre is köszi! -
AMD Power
titán
Ha egy Windows-os HTC-be bedugok egy Pendriveot akkor , azt úgy felfogja ismerni mint ha mondjuk egy PC-be dugtam volna be? És ha igen akkor úgy mint egy külső meghajtót?
-
Narancs
őstag
válasz
Viktor0610 #1288 üzenetére
Köszönöm az infókat
-
-
Narancs
őstag
válasz
Viktor0610 #1286 üzenetére
Köszi a választ!
Még annyi kérdésem lenne, hogy ha akkor az előfizum mellé adott telefont értékesítem mondjuk itt a mobil aprón, és a vevő később függetleníti vagy machinál vele, a Pannonnál rájöhetnek a turpisságra?
Mi a bevett gyakorlat ilyenkor? -
válasz
Narancs #1285 üzenetére
Az első kérdésre a válasz az, h. nem ellenőrzik, milyen telefont használsz az előfizetéseddel, viszont nemfizetés esetén azt is letilthatják.
Második. Tudtommal ez nem megoldható. Félmegoldást lehet az SOS Feltöltés-szolgáltatás, de ez külföldön nem biztos, h. működik és a magasabb percdíjak miatt kb. egy percre elég a ''hitelbe'' kapott 450 Ft. -
Narancs
őstag
Sziasztok!
Mindjárt két kérdésem is lenne:
1. Előfizetés mellé vett telefont el lehet adni a vétel után? Hogy ellenőrzik, h megvan-e még?
2. Hogyan lehet a vodánál R beszélgetést kérni külföldről ha már 0Ft van a kártyán? Szóval ha lemerült a kártyám és Belgiumban vok, de haza akarok telefonálni úgy ,h mindent otthon fizessenek, megtehetem? Hogyan?
Előre is köszi a segítséget! -
Jodanovich
senior tag
sziasztok hogy tudok lementeni sms eket k700 ról?
-
AMD Power
titán
A Vodánál lehet részletre telcsit venni? Vitamaxosat!?
Megvan!
[Szerkesztve] -
busman
veterán
E250 samsunghoz kereses video konvertáló programot
Super,Imtoo sztem nem tudja ezt a felbontást... -
KillDon
tag
Help! Mi is pontossan a HSDPA?
-
liquidmoon
aktív tag
válasz
liquidmoon #1276 üzenetére
Találtam
Tök jó az oldal : [link]
-
liquidmoon
aktív tag
Sziasztok!
Sürgősen keresek egy tudományos számológép alkalmazást SEK750 mobilra, mert holnap vizsgázom, és nagyon fontos lenne. Amit tudnia kellene az a bineáris - decimális - hexadecimális számrendszerek közti váltás. Ha vki tud ilyet, akkor lécci linkelje be vagy küldje l nekem e-mail-be. Előre is köszi
[Szerkesztve] -
evR
aktív tag
SE K750i-hez kellene segítség.. Windows Vista alatt nem megy a hozzávaló PC SUITE, amit a hivatalos SE oldalról tölttem le.. valaki tudna ebben segíteni,????
SOS -
CSorBA
őstag
Sziasztok! Nemrég lettem egy LG KE800 boldog tulajdonosa, és az elsősorban attól akinek ilyen, vagy hasonlo (KG/KU) telcsije van, hogy smsírásakor a hosszú ű-í-ő-á írásakor, 160ról ugyebár 70re vált az sms mérete, nos ezt hogy tudnám kikapcsolni, a nemzetközi karaktereket. Sehol nem találok ilyen opciót, Újabb szoftvert sem találok a telohoz, fel sem ismeri az update ezt a telefont, márka szerint csak ???-jeleket ír. Magyar olalon meg kint sincs még :S Szóval, smses megoldásra, javaslat?
-
Balaena
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy SE J230i mobilt, és még kevéssé ismerem a fajtáját. A kézikönyét átböngésztem, de ott sem találtam megoldást: számomra teljesen összefüggéstelen időpontokban megjelenik a képernyőjének bal felső sarkában, a térerőt jelző oszlopocskák mellett egy piros színű, visszafelé (??? szögletes U alakban felfelé) mutató nyilacska. MIT JELENT??? Aggódom, mert ugyebár a vörös a vészjelzés színe... -
(Kolombusz)
veterán
A p2k toolsról van valahol valami leirás az interneten?
-
-
AMD Power
titán
Eddig észre se vettem , hogy az SE hivatalos oldalán egy ''csomó'' telcsit ki lehet próbálni!!
Nagyon komoly! -
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #1267 üzenetére
A HPM-70-re gondoltam. Sajnos a K800i-hez nem adnak alapból. Bár nekünk van Hamas audio adapter 3K-ért.
-
AMD Power
titán
Mennyibe kerül egy audio adapter a SE K800i-hez?
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Nokai 6600 mekkora MMC-t tud maximum lekezelni? -
-
szandisas
őstag
válasz
Viktor0610 #1259 üzenetére
nagyon ritkán kapott pár csepp esőt, de amúgy nagyon vigyáztam rá...
gondolom esélytelen azt a kérdést megválaszolnithx
-
-
AMD Power
titán
87K? Az nagyon sok! Nálunk ''csak'' 79K! És szinte semilyen papír nem kell mert itt dolgozok.
-
AMD Power
titán
Tud valaki olyan ÁFA ''mentes'' bolt ahol lehet hitelre venni telcsit? Vagy az ÁFA mentesség ezt kilővi?
-
Jazz
veterán
Üdv!
1.: 7110-emhez nincs magyar T9 szótár csak angol meg német. Hogy lehetne magyart is belerakni?
2.: Net monitor hogy tudom aktiválni? [link] (Nokia boltban nem teszik meg csak különleges katonai engedéllyel)
thx -
sutykuru
aktív tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy a T-mobilnál hogyan számolnak a platinum kártyás készülékcserénél?
w810i-t szeretnék venni -
Charlento
tag
Hátha valaki ismeri...
Hogyan lehet az S65 mobil belső memóriájába mentett videót rögtön az RS-MMC kártyára
menteni? A képeknél előtte ki lehet választani!
Köszi a választ. -
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #1245 üzenetére
Csak azért irtam, hogy a pannoné vmivel nagyobb lehet, mert nálunk is van lefedettség , mig a t-mobilnál a mi településünk már rajta sincs a térképen.
-
-
KillDon
tag
A 3G működik rendesen mindegyik szolgáltatónál?
-
SzlobiG
félisten
Vettem egy Samsung Satás DVD írót indítanám a nérót és megyfagy a win.
Miért? Vistám van és a legújabb néró az a StartSmart még bejön utána ha indítanám a Burningot akkor fagy meg.
-
szandisas
őstag
szerintetek miért lehet az, hogy a Sharp GX 17 esemet néha nem tudom felvenni, semmilyen gombnyomásra nem reagál...
-
hecktor
aktív tag
befejeztem
-
-
hecktor
aktív tag
Akkor szerinted ne vagyem meg a telefonokat ?
Nem én lopom a gyárból , hanem egy ott dolgozó , akinek az ismerőse az o.társam , akitől veszem ( venném ) a telefonokat. -
hecktor
aktív tag
ph! -n vannak azért lopott cuccok -
hecktor
aktív tag
Helló emberek!
Gyárból lopott Nokia n70 , n93, 8800 telefonokat tudok venni árához képest nagyon olcsón.
Járhat valami kockázattal , pl. kikapcsoltatja a szolgáltató a telefont ?
köszönöm -
válasz
Síposzsuzsa #1228 üzenetére
Az adatok átmásolhatóak (amennyiben a bolt rendelkezik SIM-kártya olvasóval), a telefonszám természetesen marad, egyedül a kártya sorszáma változik, ami a számodra indifferens.
-
Síposzsuzsa
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1225 üzenetére
Köszi. Arra gondoltam, hogy a kártyán lévő adatok és a hozzá rendelt szám marad a régi. Persze, hülye kérdés volt. Tudom, hogy fizikailag másik lesz.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #1225 üzenetére
Nokia E50 biztonsági kódját hogy lehet megtudni? Nem fogadja el sem az 12345-öt, sem a 0000-át.
-
válasz
Síposzsuzsa #1224 üzenetére
Nem értem, mire gondolsz virtuális alatt, a kártyát fizikálisan cserélik ki ilyen hibánál. Természetesen alapfeltétel, h. a kártya a te neveden legyen, vagy rendelkezz meghatalmazással.
-
Síposzsuzsa
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1223 üzenetére
Köszi. A kátyacsere csak virtuális, ugye?
-
válasz
Síposzsuzsa #1222 üzenetére
Vidd szervizbe. Az SMS-hibára megoldás lehet a kártyacsere.
-
Síposzsuzsa
csendes tag
Sziasztok! Az új D900-asom néha magától kikapcsol. És az sms nem mindig megy el, vmi hálózati beállítási hibát jelez. Segítsetek, pls!
-
ImreHUN
csendes tag
Hay
van egy Simens CTX 65 öm amit kártyaföggetleníteni akarok, csak nem találtam rá eddig semmit, Remélem te tudsz segíteni.
köszi
javítom magam, Simens CXT 65
[Ezt MOD-időn belül te is megteheted.
A függetlenítést pedig ne itt beszéljük meg.
Köszönöm.
Viktor0610] -
Alexi9
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1218 üzenetére
Aham köszi szépen a segítséget.
-
-
Alexi9
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1216 üzenetére
Hmm sejtettem. Köszi a választ.
Amúgy személyesen kell elvinnem a szevízbe,vagy a vodafonhoz kell bemennem? Mert én azt választanám amelyik gyorsabb.....
-
-
Alexi9
csendes tag
Üdv
Vissza szeretném cserélni a vodafonnál előfizval 3 hete vásárolt Nokia 5140i-met mert ilyen gondok vannak vele:
1: Lefagy fehér kijelző nem reagál semmire,csak ha kikapcsolom. Már 2-3 alkalommal jelentkezett ez a hiba.
2: Néha nagyon - nagyon belassul az egész telefon.
3: A készülékház már 2-3 hét használat után recsag-ropog + az illesztéseknél is egyre nagyobb a „rés” . Csupa olyan dolog amit az ember nem is gondolna egy ütésálló telefonról!
Szerintetek visszacserélik,és ha igen választhatok (olyan „A” kategóriás kedvezménnyel mit amilyennel ezt vettem ) valamilyen más típusú, vagy más márkájú telefont? Mert az 5140i ből már nekem ennyi bőven elég volt. -
td
senior tag
Sziasztok!
Felteszem itt is a kérdésemet. Létezik olyan megoldás, hogy USB-kábellel a géphez kötöm a telefonomat, és a számgépen wapolok/netezem? Konkrétan az érdekelne, hogy WAP Starttal meg lehet-e oldani. Gondolom azért, hogy nem, de reménykedem.Mert kicsit kényelmesebb lenne nagy képernyőn és billentyűzettel fórumozni és e-mailezni, mint a telón.
-
mitibi
csendes tag
Sziasztok!
Alcatel C651-es szallagkábelt(átvezető a panel és lcd között),hol lehet kapni?-illetve nincs valakinek egy ilyen hibás telefonja?
Segítségeteket előre köszönöm!
mitibi@novonet.hu -
sordin
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő: van 1 szoftveresen halódó Nokia 9500 as telefonom. Az esetek 90%-ában bootolás közben lefagy, vagy ha el is indul és mindent betölt, akkor 2 perc múlva lefagy és kikapcsol. A kérdésem az lenne hogy ismer e valaki valami progit amivel az adataimat lementhetném a telefonról hogy utána formázzam és frissítsem a szoftvert rajta.
Köszönet. -
c*
aktív tag
Sziasztok mopst vettem egy SEK750i-t nagyon tetszik de mindenkepp temat akarok rajta cserelni meg erdekelne egy met mp3 csengohang ?! ha reklamnak szamit akkor esetleg privat uzibe kuldenetek nekem olyan oldalt ahol ezekhez tenyleg ingyen hozzajuthatok ?! koszi
-
p!ksz
csendes tag
[link]
''A hátlap alatt dolgozó akkumulátor a készülék vékonyságából eredően nem túl izmos. Átlagos használattal maximum két napig üzemel, de egy órácska beszélgetés is szinte teljesen lemeríti''
Argh.
Zoltanfi:
A készülék csengőhangjait jobb gyorsan elfelejteni, egytől egyig borzasztóak. De semmi pánik, a telefon könnyedén lejátssza az MP3 fájlokat is.
[Szerkesztve] -
Zoltanfi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!